NUJNO, Krst - zahvale! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


natyka -> NUJNO, Krst - zahvale! (12.5.2006 1:31:37)

Prosim,če mi lahko daste kakšne ideje za zahvale gostom, da so se odzvali povabilu na krst.V mislih imam nekaj takega kot so konfetki na poroki.Pa kake slike bo lepo prosla.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Hvala




Anonimen -> RE: NUJNO, Krst - zahvale! (15.5.2006 19:05:49)

Tudi za krst obstajajo konfetki (v Cityju v kleti je ena trgovina, kjer jih lahko kupiš brez naročila). Ali pa pojdi v Slomškovo knjigarno na Slomškovem trgu, v kleti imajo ohoho drobnarij, mogoče najdeš kaj primernega.




Anonimen -> RE: NUJNO, Krst - zahvale! (15.5.2006 19:38:12)

Pri nas v Šmartnem ti zahvalo naredi kar duhovnik. če seveda želiš. Daš slikico svojega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in ti jo skenira na zahvalo in napiše zraven besedilo. Mislim, da je to čisto dovolj. Vsak dobi spomin na krst tvojega otroka.




Meggi -> RE: NUJNO, Krst - zahvale! (18.5.2006 12:56:28)






Jaz ravno to delam- sama.

Sem vzela barvni šeleshamer,(barva ciklama) razrezala na 7*10 cm s cikcak škarjicami, prepognila na polovico. Gor v kot nalepila z likalknikom posušeno marjetko-imamo med travo na dvorišču. Zraven napisala datum in sv. krst spodaj ime otroka. Na notranji strani latno otrokovo pesem. Ati prirediv besedilo po melodije kekčeve pesmi. Na hrbtni strani nalepila še na sredino eno suho marjetko. Bo poživelo namizno dekoracijo, vsak uzame, pa še lepo pride (no vsaj za moj okus).

Vam še pesem zaupam:

Pol je leta odkar nas (ime otroka)
je razveselila zlo.
Ročice male
lička polna
očke, ki nas iščejo.

Zdaj družina je pololna
obveznosti se kar vrste    (če imaš več kot enega otroka)
za dodatno energijo
nasmehi tvoji poskrbe.

Skupaj z mano
vsi zapojmo za vsak nov dan
ki Bog ga da
igro življenja, zaigrajmo,
naj se dolgo ne konča.

             Če bo katera uporabila- izvolite sicer avtorska pravice,.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]






Stran: [1]