Norice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


Anonimen -> Norice (14.5.2006 7:56:08)

Prosim, če mi lahko pomagate z odgovori o noricah. Glede na to, da sedaj razsajajo norice v večih vrtcih in se preko vrtičkarjev prenesejo tudi na naše malčke, ki še niso dopolnili niti leto dni, me zanima kakšne izkušnje ste imele tiste, ki so malčki preboleli norice med 6. in 11. mesecem. Koliko časa so morali biti otroci notri in niso smeli ven? Je bilo hudo? Pri nas bo najhuje to, ker otročiček ne bo smel ven, saj je notri zelo ne miren. Najraje je zunaj v senčki, sedaj pa ne vem ali gre lahko ven, ali ne, oziroma kdaj bomo lahko spet šli?
Hvala vam za vse vaše odgovore in mnenja.

pa pa Gargi




Ezi -> RE: Norice (14.5.2006 14:15:14)

Moj mali sinek je že prebolel norice. Star, še ne 3 mesece ... pa ni bilo panike. Še dobro, da je dobil le 4 pikice, obraz in lasišče. Malo bolj je bil jokav, ja, ker pa ni imel vročine, smo ga prav tako peljali ven. In seveda ni bil izpostavljen soncu. To itak nikoli ni, ampak tako povem ... ker tudi starejši sin ni bil, ko je imel norice. Verjetno pa otroci do enega leta starosti ne dobijo claritina. Pojma nimam. Vsekakor moraš takrat k zdravniku in mi smo se še malo bolj crkljali ...




KODA -> RE: Norice (14.5.2006 19:51:51)

Naš tamali jih je staknil od starejšega bratca pri 3 mesecih.Bilo je tako hudo,da je bil 4 dni na infekcijski na infuziji.,imel je tudi skoraj 40 vročine.Nato pa je bil še ves v hrastah.
Tastarejši pa je imel zelo blago obliko.




Stran: [1]