QUINNY (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


sonček2 -> QUINNY (7.6.2004 10:39:56)

Mamice,

zanima me, kako ste tiste, ki imate trikolesnike Quinny, z njimi zadovolje? A kaj pogrešate tisto polkrožno zaščito, ki jo ostali vozički vglavnem imajo, Quinny-ji in nekateri trikolesniki je pa nimajo.

Hvala





malika -> QUINNY (7.6.2004 11:00:41)

jaz imam model fashion in sem 100% zadovoljna.Voziček je res super! Katero polkrožno zaščito misliš? A to odspredaj, ko daš tamalega v voziček-pri sednem delu?(razumeš sploh kaj? ) No če imaš v mislih to, jo moj voziček ima. In kaj jaz vem, če bi pogrešala če ne bi bilo. Zaenkrat še ne, ker razen tega da daje noge gor, še ne pride v poštev.




Aly -> QUINNY (7.6.2004 15:31:51)

Ja tudi mi smo zaenkrat odločeni, da bomo vzeli Quinny trikolesnik, katerega točno še ne vemo..... , mogoče Freestyle 3 XL ali Freestyle 3 XL Comfort, mislim, da je med njima razlika le v sprednjem kolesu, ki je pri slednjem vrtljivo 360 st, čeprav mi je na pogled prvi lepši.... Za barvo se še nismo odločili, malo smo sicer pomislili na bež (sand), pa ne vem, kako je kaj z občutljivostjo takšne svetle barve na vozičku???? Ali ima mogoče katera kakšne izkušnje, kako se kaj "obnesejo" in vzdržujejo ti materiali ? Ali je boljše kupiti voziček s temnejšo barvo ?

LP Aly




Mina1 -> QUINNY (7.6.2004 15:36:31)

Mi imamo temno sivega (sicer Maxi Cosi Taxi 3-kolesnik)in smo super zadovoljni. Bež se zna res takoj umazati. So pa to super materiali in jih lahko "opereš" z gobico in blagim detergentom.

Predlagam ti temnejšo barvo, vse pa je seveda stvar okusa. Če ti je bež všeč, pa kupi tega.




Stran: [1]