stunfek -> RE: klub pozitivnih klomifenk (15.8.2007 22:36:06)
|
lepo si to povedala sonček :) jaz pa moram reči, da nisem fovš nosečkam, se pa ful raznežim, ko vidim trebušček. meni je vsaka tooooooook lepa, ko je noseča :))) Prvič mi ni bilo treba nič it skozi to, kar grem zdaj, ko ne rata. v prvo sem bila ful srečna in vesela ampak zgodilo se mi je pa, da sem materinstvo, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ful težko sprejela na noter. Malo dlje kot običajno je trajalo, da sem spoznala kaj so to materinski občutki o katerih sem slišala. Ko je bila moj hči stara skoraj 16 mesecev, sem jaz šele začela uživati v vlogi mamice. Zdaj mi je seveda žal za vsak trenutek prej, ko se mi je vse zdelo težko, prevelika odgovornost in napor :) Pomislila sem, da najbrž zdaj zato ne rata, da bom ja cenila dojenčka od prvega trenutka dalje - in res ga bom. Moja hči me je naučila kakšen zaklad je otrok in to vsak otrok! In ko vidim kakšno nosečko ali izvem za sosedo, prijateljico etc., da je noseča sem ful vesela in čutim, da bom kmalu jaz na vrsti za nov čudež. Mislim, da je morda se lažje spopadati s sekundarno infertilnostjo kot pa primarno. Mogoče imamo me, ko že imamo enega otročka malo prednosti predvsem v smislu, da je več potrpežljivosti. Kaj menite? No, kar neplanirano sem se razpisala. Malo me vedno spodbudi k razmišljanju, ko kakšna reče, da je fovš nosečkam :) Saj absolutno vem, da ni mišljeno nič slabega samo zdi se mi da je to vseeno negativno čustvo, ki ga res ne potrebujemo v času, ko se borimo za naše bodoče otročke. Treba je videti vsako nosečko le kot pozitivno in lepo. Ja, morda boli, ker nas spomni, da nam pa ne rata ampak mi zaradi vseh teh nosečk nimamo nič manj ali več možnosti za zanositev. Zadnjič ko mi je soseda povedala, da je noseča sem jo samo objela in kar malo držala v objemu in rekla - nikoli ne veš, mogoče se še jaz nalezem :) in je rekla, da mi ni hotla povedat, ker ve kako dolgo se že midva trudiva, njima pa je ratalo takoj. Sem ji rekla: Ja hvala bogu! Če bi morala pa prav vsaka ženska skozi tole čakanje pa tudi ne bi nikamor prišli :)) No, zdaj pa res dovolj :) Jutri me čaka zadnji klomifen tega mojega prvega klomifenskega ciklusa potem pa v pon na UZ in upam na kakšen folikel in veliko akcije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Držte se punce in pogumno v nove boje!
|
|
|
|