brina -> RE: klub klomifenk (5.9.2006 16:00:23)
|
Ojla punce! Hvala za vse čestitke, Buča jaz pa tebi tudi čestitam! In seveda vsem klomifenkam, ki si zaslužimo vse pohvale za tako prijetne klepete in vzpodbudne besede. Toliko je lažje, ker si lahko povemo, jočemo, se veselimo. Pri nas še vedno obsedeno stanje, če je sploh vse skupaj res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Komaj čakam, da pridem do svoje G, da mi pojasni koliko, kdaj... Predvidevam, da sem imela O po tistem, ko sem nazadnje delala test in sva takrat naštimala dojenčka...ker pa imam PCO se mi niti ne sanja kdaj. Nasapot_ nosečniški znaki...tako, kot sem pisala že ves čas ...kot vsak mesec, sam da tokrat očitno ne le namišljeni. Neki mi je bilo slabo in sem se zbujala ponoči, pa prsa me ful bolijo in bradavice imam ogromne. Pa utrujena sem...ampak vse to sem pripisovala norišnici v službi in pripravam na poroko. Drugače pa me skrbi, ker naj bi šla oktobra na operacijo pregrade in kljub temu upam, da se bo vse dobro končalo. Punce, še 1x hvala za vaše navdušenje in upam, da je to vsem vam novo upanje...se javljam. lpb
|
|
|
|