kanarka -> RE: klub klomifenk (5.10.2006 18:25:10)
|
Smrekica, ali si hodila na UZ, da veš, da ti pri drugih ciklusih K ni pomagal? Jaz sem bila na UZ-ju samo prvi ciklus in zdaj mi baje ni treba hodit, ker sem dobro reagirala. Ali to pomeni, da prva dobra reakcija ni nujno vedno dobra reakcija? Mogoče smešno vprašanje, vendar me zanima. Tejči77, mogoče si tvoji G tako prepričljivo izrazila željo po [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], da je dala kar šalo na stran in tablete za stimulacijo. Po mojem je odvisno od zdravnika, kako oceni pacientko. Mogoče je to G, ki se zelo hitro posluži zdravil. Če si še mlada, bi na tvoje mestu res malo počakala, če pa nisi več rosno mlada, potem pa je odvisno od tega koliko časa si pripravljena čakati. Nič pa ne bo narobe, če malo počakaš. Sicer pa K tako na veliko papcamo in je z nami še vedno vse ok, da tut ni nobene panike. Andreja, jaz pa začuda nisem imela nobenih stranskih učinkov. Nič me ni bolelo, nobenih vročinskih valov, nobene napihnjenosti, skratka bp. Me zanima kako bo ta mesec. Res že komaj čakam, da zaključim to M.
|
|
|
|