[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.5.2006 11:02:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

muha1 -> RE: KOsmodisk-vaše izkušnje? (31.5.2006 11:15:37)

Moja mama ga ima in je zelo zadovoljna z njim. Nosi ga pa večinoma ko dela na vrtu, hišna opravila,... Njej pomaga!

Anonimen -> RE: KOsmodisk-vaše izkušnje? (31.5.2006 11:15:40)

zivjo

moj ati ga ima ze pet let, smo ga mu kupil za rojstni dan, pa ga ful prehval prav da mu ful pomaga. ko sem ga pa jaz probala me je pa tut ful motu. po moje je to cist odvisen od cloveka![sm=zmeden.gif]

Bubamaraa -> RE: KOsmodisk-vaše izkušnje? (31.5.2006 12:31:21)

Moja stara mama ga ima in je zelo zadovoljna.....  Glede povračila ti pa lahk rečem, da sem sama tudi že eno stvar, ki je bila bla-bla vrnila pa ni bilo problemov, tko da mislim da  ti bodo povrnili denar....

tralala -> RE: KOsmodisk-vaše izkušnje? (31.5.2006 13:09:20)

Jaz sem ga nosila zadnje mesece v prvi nosečnosti. Meni je neverjetno pomagal, že po par dneh. Ne predstavljam si, kako bi trpela in ne spala, če ga ne bi imela. Sem si ga pa sposodila od sestre in verjetno si ga bom čez par mesecev morala spet... Imela sem samo križnega.

barbara b -> RE: KOsmodisk-vaše izkušnje? (31.5.2006 13:51:09)

Če ga tišči in moti, naj ga nosi preko majice. Jaz ga nikoli nimam direktno na kožo in mi vseeno pomaga.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.5.2006 19:03:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mala Zala -> RE: KOsmodisk-vaše izkušnje? (31.5.2006 22:49:16)

Ja, bubabaya, da se. Pokliči na št. 05/66-44-882 in se zmeni za vračilo kupnine. Vsaki stranki smo vedno, brez problema vrnili denar za kosmodisk. Res škoda, da mu ne pomaga. Ker je fajn zadevščina. Pa ga je zagotovo prav namestil? Je nosil oba dela - dolgega in križnega skupaj? Morda bi poskusil še to.

Pa lep pozdrav!

Stran: [1]