"zavozlani" jajcevodi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


Anonimen -> "zavozlani" jajcevodi (1.6.2006 17:41:13)

Pozdravljene,
zanima me ali ima katera jajcevode, ki so bolj "zavozlane oblike" oz.siralasti...Drugače so normalno prehodni le malce čudno so ukrivljeni. Upa, da ste razumele kaj mislim. Ali je katera s takšnim problemom zanosila po naravni poti?

Hvala za odgovore in lp.




vampirka -> RE: "zavozlani" jajcevodi (2.6.2006 14:09:10)

Ker ti nobena ne odgovori, ti bom pa jaz, čeprav sama nimam takih jajcevodov... Baje, da je zanositev s takimi jajcevodi popolnoma normalna, edino obstaja večji % možnosti za IMN (izven maternično nosečnost).




Anonimen -> RE: "zavozlani" jajcevodi (2.6.2006 18:08:41)

Hvala vampirka. Ja,  sem misla, da mi bodo punce kaj znale povedat, pa očitno jim ta tema ni zanimiva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vse se pa oglasijo, ko ena zajamra, da misli, da je noseča [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Res ti hvala čeprav nisem ravno pomirjena...že zelo dolgo ne rata in jaz kakšne sreče sem ko bo končno ratalo bo  pa IMN [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Lp. [sm=zajcek.gif]




anja7 -> RE: "zavozlani" jajcevodi (2.6.2006 22:42:40)

Halo!

Res je, da tud jaz nimam takšnih jajčnikov, mam pa cel kup drugih težav. Ena izmed njih je endometrioza, kar je po vsej verjetnosti povzročilo, da sta jajčnika zaraščena skupaj. V porodnišnici v LJ, so mi delali UZ in s težavo ugotovili na katerem jajčniku je endometriom. Po moje je tud v tvojem primeru mal težje zanosit, ampak mene so tud potolažili, da se da vse poštimat. Ne smeš bit tko pesimistična, ker boš vidla, da bo vse ok!Sploh pa ne razmišljat o kaki IMN, ker te nazadnje zarad takega razmišljanja lahko to res doleti.Bodi pozitivna!!
Želim ti čimveč sreče in upam, da boš kmalu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!Držim pesti

LP




Stran: [1]