mojsoncek -> RE: Male majčice in majčki (2006) (6.4.2007 11:10:02)
|
Oj! Je ze skrajni cas, da kaj napisem, ker se ze cel teden nisem nic javila... Najprej pa, sicer malo z zamudo, barbs vse najboljse! No, v ponedeljek smo z celi z uvajanjem v vrtec in zaenkrat nam kaze kar dobro. V pon. sva bila skupaj tam dobri dve urci in se je Anze kar pridno igral, je prisel k meni samo vsake kvatre. V torek sem ga za dobre pol urce ze pustila samega, pa se je tudi kar dobro drzal (malo je sicer jokcal, ampak ni bilo krize). Vceraj je bil tam ze od desetih pa do po dveh, kar pomeni, da je tam jedel tudi kosilo in celo spal (in tovec kot doma - celih 40 minut). Danes sva sla pa ze ob osmih, sva skupaj pojedla zajtrk in ob devetih sem sla. Okrog enih pa pricakujem njihov klic, da ga pridem iskat, ko se bo zbudil. Vazno je, da ni kaksne hude krize, tudi vzgojiteljici pravita, da ni prevec hudo. Bomo videli kako bo slo naprej, ko bo dokoncno dojel, da bo to del njegove dnevne rutine. Jaz ga pa kar malo pogresam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], popoldan bi ga kar malo stiskala, pa se ne pusti kaj dosti motit in kar hitro pobegne k svojim najljubsim igracam. V vmesnem casu, ko je v vrtcu, sem pa pridna in delam za faks (se moram malo zamotit, da ne razmisljam samo o tem kaj pocne mali piscancek). Grem naprej pisat dispozicijo... se se kaj javim in napisem kako nam gre. Uzivajte v lepem vremenu!
|
|
|
|