žmož -> RE: Male majčice in majčki (2006) (24.7.2007 8:32:48)
|
Živ! Ja tlele gor je pa prava suša kar se čveka tiče-pa kaj ste glih vse ušle na dopust, al kaj? Jaz pa zaspano surfam, danes sem grozno slabo spala, ne vem, kako bom zdržala do večera-ko bi vsaj ta večji hotu še popoldne spančkat, bi šli vsi lepo mal učke počinit. No, kar se tče zobkov nam pa hodi 2 štirica ven, skupno jih bo osem. Tudi mi imamo pavzo od NFHT in to kar 3 tedne. Mi prav paše, ker iskreno povedano ne vem, če ima še sploh smisel hodit, ker itak nič več ne naredimo. Tamala samo šiba okrog (še vedno po kolenih), umiri se tudi za sekundo ne, tako da se moremo v bistvo vsakih 14 dni samo vozit gor pa dol, pa kilometre nabirat. Verjetno fizio. čaka na še eno kontrolo, da vidi kako bo za vnaprej. Zungi mi imamo po novem tudi probleme z striženjem. Enih 3x je še šlo, zadnje dve runde pa je katastrofa. Prejšnji teden so jo postrigli, ma ne me vprašat kakšna je. Nobene oblike nima, tam daljši, tam krajši, tako da sem rekla, da jo bom kar z mašinco na 2 cm postrigla, pa bo vsaj vse enako, pa še nekaj časa bo mir. Drgač imamo bolj kislo vreme, ma zato nič manj soparno. Meni bi danes prav prijal dež. Nč, mejte se fanj. Čao
|
|
|
|