RE: Februarčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


darja.grm -> RE: Februarčice (15.6.2006 13:59:15)

No mim imamo pa praznovanje prvega rojstnega dne danes.Mmoja malčka sta pa še mal bolna, tko da imata še antibiotike.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Ampak bo že, za vsakim soncem dež posije.
Mmeni je pa dans bilo malo slabo pa apetita nimam nobenga.Ne vem kako to, upam da ne bomo spet bruhal 4 mesece.Nno drguač sem pa tko utrujena da bi sam padla v posteljo pa žal ne morem.Tko da tiste ki boste imele šele prvega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] velik počivajte ker v drugo tega ni.Ampak bo že, bomo vse preživel.
Jest pa tud že komaj čakam da grem na pregled in mi g pove kako in kaj.JUpoiiiiiiiii




Anonimen -> RE: Februarčice (15.6.2006 14:34:21)

A2 tukaj,

bila na pregledu - videla malo pikico in bitje srčka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Rok mi je načeloma dal 1.2., vendar je rekel, da bova to dorekla na naslednjem pregledu, katerega imam 13.7.

LP A2




Anonimen -> RE: Februarčice (15.6.2006 19:53:25)

Srček tukaj!

Pravkar sem prišla od G,mi je nardila UZ in je videti samo vrečko veliko 2.2 mm,nič srčka ali česa drugega.Jaz sem čisto adijo,sploh ne vem kako sem se pripeljala do doma!!!
Naročila me je znova čez en teden,da vidiva,če je v tem času kaj zrastlo.Pravi da lahko,da sem zanosila kasneje kot mislim in da je vse ok,lahko pa,da je prišlo do odmrtja in nebo nič z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Kako naj preživim ta teden,jaz sem že vsem povedala veselo novico,sploh nisem pomislila,da bi lahko bilo kaj narobe.
Je pa tako,da sem lahko zanosila samo 7.5. (9. dan) in je za to starost premajhno, ali pa 20.5. (22.dan) in je za to starost vse v redu.

Srček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Anonimen -> RE: Februarčice (15.6.2006 21:33:01)

Srček, zelo mi je žal, da ŠE ni vse OK, ampak saj bo, boš videla. Samo pozitivno glej na vse skupaj, pa bo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

A1 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ribicau -> RE: Februarčice (16.6.2006 7:44:38)

Kaj naj naredim? Petek je, jaz pa rahlo roza- rjav izcedek! A je to razlog za paniko, ali naj počakam do srede, ko imam pregled? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]





BTina -> RE: Februarčice (16.6.2006 11:14:02)

Zdravo punce!


Kako kaj? Jaz sem ful utrujena, pa zmatrana, pa včasih mi dela slabo, pa..... skratka pravijo, da je prav, če se v teh mesecih slabo počutiš in to mi je tudi v tolažbo....

Ribicau,
jaz sem tudi imela v nedeljo in ponedeljek malo roza izcedka in sem vsa panična odletela na urgenco. Na srečo ni bilo nič narobe, je pa G reku naj počivam in naj se v naslednjem tednu zglasim pri svojem G. Na vprašanje zakaj pride do tega je reku, da pride, samo ne vejo od kje in zakaj. Moje priporočilo tebi: počivaj in če se ti bo še pojavil pojdi k G pred sredo. Boš tako bila vsaj pomirjena, pa še malo Pikico boš videla. Jaz imam že njeno slikico.  Glede vozičkov sva si tudi podobni. Jaz imam že skoraj zbranega enega, ki mi je trenutno ful všeč in sicer Traxxov Marlin 3. Pa po netu sem tudi gledala kje ga dobim najceneje. Moj mož mi je reku, da sem že vsa sfantazirana. Ma meni je tako lepo to gledat in res malo sanjritii zraven. Bomo videli kaj bomo izbrali, saj je februar še zelo daleč.

Srček,
ne obupaj, boš videla, da bo še vse OK. Na forumu pod tem linkom maš en primer podoben tvojemu http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=7408. Pa držim pesti, da je z vama vse v redu.

Punce lepo se mejte in čimmanj nosečniških problemčkov in naj naše pikice zdravo rastejo.




ribicau -> RE: Februarčice (16.6.2006 14:36:53)

BTina, ampak jaz bi šla vseeno na pregled na urgenco! Cel vikend je pred mano, jaz pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] in to res nikamor ne pelje! Kje pa je ta urgenca, ali ima katera telefon? A lahko pridem kadarkoli?




liva -> RE: Februarčice (16.6.2006 20:26:12)

Dan!
Še ena vesela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Pridružujem se vam pri klepetu. Upam, da si bomo pomagale z nasveti in da nam bodo naslednji meseci ostali v najlepšem spominu.
Neni! Za začetek imam vprašanje zate.Kje si imela IVF postopek? Kako dolgo si bila oz. si še na bolniški?
Jaz sem prav tako IVF-jevka. Uspelo mi je v postopku z zamrznjenimi zarodki. Prvi pregled imam v ponedeljek 26.6. Do takrat sem v bolniški. Ne vem pa kakšna je praksa za naprej. Po eni strani bi šla delat, saj doma  samo lenuharim (po navodilu zdravnika) in jem.(saj veste- preveč časa in bližina hladilnika)
Vsem vam pa želim lepo nosečnost.Uživajte v vsakem trenutku. 




BTina -> RE: Februarčice (16.6.2006 20:39:39)

Ciao Ribicau!

Če še vedno krvaviš potem se nič ne obotavljaj ampak kar v najbljižjo bolnišnico na oddelek za ginekologijo in porodništvo pokliči in vprašaj za nasvet dežurnega ginekologa in vztrajaj pri tem, da te zelo skrbi in da bi želela, če te lahko pregleda. Če pa je res zelo veliko krvavitve pa se kar takoj oglasi  tam, baje bi te morali sprejeti brez napotnice (tako je reku moj osebni zdravnik). 
Držim pesti zate in za tvojo [sm=duda.gif], pa poročaj kako bo!




neni -> RE: Februarčice (16.6.2006 21:47:50)

Čau februarčice in predvsem Liva!

Jaz sem bila na IVF pri Rešu. On je zelo strog in ni nobenega brezveznega lenarjenja. Velikokrat bi najraje dal 3 dni po transferju delat, vendar če rečeš da takoj bolniško 14 dni. Potem pa delat (če seveda ni drugih problemov).
Jaz sem bila do testa doma, potem sem šla pa v službo. Sem imela težave z mojim splošnim zdravnikom, ker me je hotel prepričat, da naj bom doma. Mi je celo rekel, da bom jaz kriva, če bo kaj narobe in naj ne hodim delat, pa zaradi stopnic,... Je družinski prijatelj in se itak bojim, da bo starim kaj povedal. Ker midva nočeva še povedat. Sva namreč enkrat že, potem pa se zarodki niso razvijali (2) in sem morala na abrazijo. In za isto se bojim tokrat, vendar NE BO!
Veš, jaz sem imela že 5 IVF+ 1 krat zamrznjenčki. In le prvič je ratalo (se slabo končalo) potem pa celi dve leti ni uspelo.
Prvi uz sem imela 14 dni po testu, se pravi 4 tedne po transferju. Videli smo utrip in 13 mm vrečko Reš pa spet ni bil zadovoljen. Spet imam kontrolo 23.6.
In kot pravim delam, ker se čisto ok počutim, edino zadnje dni me neke slabosti obhajajo. Sej če mi bo slabo grem definitivno na bolniško za kakšen teden, potem bo pa že boljš.
Veš, če si doma tudi težko skriješ nosečnost, tistih 14 dni še gre- sva rekla, da imam dopust.

Vidim, da so tudi zamrznjenčki pravi borci. Čestitke in uživaj.

In vse ostale tudi, pobožajte bušije in uživajte vikend.

lp neni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




jagoda80 -> RE: Februarčice (17.6.2006 7:29:45)

Živjo! Čeprav imam PDP 27.1. grem včasih malo pogledat, kako je kaj med februačicami.
Ribicau: ne bodi preveč panična zaradi izcedka. Pomiri se ampak vseeno čimveč počivaj. Zaradi boljšega občutka lahko greš na urgenco ali pa v pomedeljek pokličeš svojega G. Tudi jaz sem imela podobno situacijo . Dva tedna nazaj se mi je v petek pojavil rjavkasto roza izcedek. Ful sem zagnala paniko. Bilo ga je čisto malo, pa sem počivala in ga v nedeljo ni bilo več. Potem sem bila v torek naročena pri g, sem mu povedala za izcedek, pa je rekel, da najbrž ni bilo nič hudega. Naj pa tri tedne malo bolj počivam. Nato pa v petek spet ista zgodba. Spet izcedek. Spet panika ... Pa je že naslednji dan izginil. Pa se spet pojavi čez par dni. Ta torek sem spet poklicala G, pa mi je sestra rekla, naj takoj pridem tja. Me je pogledal, naredil ultrazvok in rekel , da je s pikico v se v najlepšem redu, se pa izcedek najverjetneje pojavlja zaradi vnetja, ki sem ga dobila. Mi je predpisal vaginalete in zdaj je ok.
Poskusi biti res čimbolj sproščena in se čimmanj obremenjevat. Baje, da se izcedek včasih popolnoma nepojasnjeno pojavi. Je pa fajn, če G pogleda, da je s pikico vredu.
Uživajte v tem čudovitem obdobju!!!




ribicau -> RE: Februarčice (17.6.2006 9:16:09)

Pozdravljene!

Hvala za tolažbe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Danes izcedka še ni, pa seveda upam, da ga tudi ne bo. Včeraj je moj dragi prišel zato prej iz službe, da me je malo pomiril in sva skupaj po internetu malo pobrskala kaj in kako. Klicala sem tudi na gin. urgenco in so mi rekl, naj še ne hodim, razen, če dobim slučajno kakšne krče in bi bila krvavitev močna. Bom počakala na pregled v sredo, da vidimo kaj in kako. Upam, da ni bilo nič hudega včeraj in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] lepo raste.

Lepo se imejte, pa čim manj takih neprijetnosti, kot sem jih jaz doživela včeraj.

pozdravček,




Anonimen -> RE: Že kakšna februarčica? (19.6.2006 11:30:59)

Pa še jaz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] - Anonimna 3 - tudi jaz se še nočem razkriti.

Glede na to da je bol moj zadnji dan M 06.05.06, sem si sama izračunala za PDP 10.02.2007. Sem si prav?

Ali se ni nekje dalo naročiti nosečniški koledarček? Revija mol malček ali pa preko interneta?

aja, mi je pa slabo....


Lep sončen dan
Anonimna 3




Anonimen -> RE: Že kakšna februarčica? (19.6.2006 15:30:13)

alo, zgleda sem anonimna4.
nič si se ne upam razkrit, ker ne vem kaj se bo zgodilo. bila sem prejšnji teden v torek na UZ in vse kaj se je videlo je bila GV 17mm in izračun, da sem v 6.tednu. jaz sem mislila, da sem v 7.tednu. skrbi me zelo. nič več nimam nekih znakov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] grem pa v petek na pregled in upam, da mi bo naredila UZ. sumim namreč na prazno vrečko.
lani sem imela SS -odmrtje ploda z abrazijo, v 9. tednu in moram rečt, da sem zelo na tleh, a še polna upanja, da če tudi tokrat ne bo nič, bo pa sigurno šlo v tretje.
dio




liva -> RE: Že kakšna februarčica? (19.6.2006 21:58:15)

Dober večer!
Rada bi pozdravila vse "nove" anonimne in vam poslala eno [sm=pikapoka2.gif] za srečo. Razmišljati je treba čimbolj pozitivno, pa bo.
Kako kaj ribicau? Še malo pa bo sreda, a ne?
Neni!  Najlepša hvala za čestitke in hiter odgovor.(sama sem bila med vikendom bolj malo na rr- sonce) Res upam, da bodo ti moji zamrznjenčki borci in se bo tokrat končalo z otroškim jokom. Saj sama veš, da so psihično ti postopki za nas naporni. Pa počakajmo do ponedeljka in bo več jasno.Kako pa kaj ti? Se dobro počutiš?
Pa ostale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]? Kako kaj? A so kake jutranje slabosti? Utrujenost? Druge nevšečnosti? lp




ribicau -> RE: Že kakšna februarčica? (20.6.2006 8:00:50)

Ojla!

Ja situacija je taka, da imam vsak dan malo rjavega izcedka na dnevnem vložku. Smola bi temu rekla. Jutri bo zame dan D! Upam, da pridem od G [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in ne [sm=smiley19.gif]!

Je pa tko, če ležim oz. počivam ima ravno toliko izcedka, kot če normalno funkcioniram, tko da ležim ne in čakam kaj bodo jutri rekl.

Srečno vsem! Upam, da po jutrišnjem dnem še naprej ostanem na forumu "Februarčic"!

Držite pesti!

[sm=rozica.gif]




darja.grm -> RE: Že kakšna februarčica? (20.6.2006 12:15:44)

OJ, ti samo pozitivno glej na vse.Sem že velikokrat slišala da so imele[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]  izcedke pa ni bilo to nič.Tako da glavo gor, mi bomjo pa držale pesti.Kako pa kaj ostale???Jest se moram pohvalit da mi ni nič slabo zato upam da bo tokrat punčka, ker prvič sem skoz bruhala pa sta bla dva fanta.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Np bomo videli.Občasno me malo zašpika tam spodaj tko da vem da se nekaj dogaja, drugač pa čist nič.Skor ne vem da sem noseča, razen da že zdaj komaj oblečem iste cunje, pa ne vem kam bo to pripeljalo.A stre ve tud tko napihnjene?? pa uživajte




ribicau -> RE: Že kakšna februarčica? (20.6.2006 13:32:56)

...se trudim pozitivno razmišljat.

Darja.grm men je trebuh ven stopil, ampak sem pa 1 kg shujšala! Ne vem kam to pelje!

LP




Anonimen -> RE: Že kakšna februarčica? (20.6.2006 14:28:16)

Čao punce! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Zdej nas je pa že kar nekaj anonimnih, čeprav jaz se počasi razkrivam, sem si dala v profil naštimat trakec, pa da vidim, kok hitro bodo punce ugotovile. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Izcedkov zdej ni več, trkam, pa eno [sm=pikapoka1.gif] za srečo, tud za vse ostale, ki še ne veste kako je z vašimi pikicami.
LP, A1 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




juorje -> RE: Že kakšna februarčica? (20.6.2006 14:34:50)

še jaz, še jaz se pridružujem klubu!
pdp 5. februar, zgleda da bomo vse na kupu, ali kaj???
pregled imam sredi julija, razen okusa po kovini, zaenkrat še nimam slabosti, naj tako tudi ostane, prosim

pozdravček vsem!!! [sm=smiley20.gif]




liva -> RE: Že kakšna februarčica? (20.6.2006 22:18:19)

Hothein! Punce so prave detektivke, a ne? Hitro so te odkrile. Jaz ti čestitam kar na naši strani. Želim ti lepo nosečnost, pa še lepšega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
Darja.grm daj povej nam kako ti je uspelo z dvema? Sploh na začetku je verjetno naporno, a ne?
Jaz sem vredu, le noge me bolijo. Počutim se kot da bi vsaki dan prehodla kilometre in kilometre, čeprav veliko počivam. No, pa če je to najhuje, se ne pritožujem. lp




hgrm -> RE: Že kakšna februarčica? (21.6.2006 8:54:05)

Hojla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] februarčice.

Danes sem imela prvi pregled, 7 tednov in pol, vse je v najlepšem redu, zaenkrat, uapm, da tako tudi ostane.

UZ imam 11.07., takrat se bo pa že kaj videlo.

Držim pesti, da vse februarčice to tudi ostanemo in da se bo naše število še povečalo.




darja.grm -> RE: Že kakšna februarčica? (21.6.2006 12:39:46)

Oj liva sej na začetku je blo tko hudo k [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], sam je šlo.Zdej je pa vse skupi že mala malca.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Sej verjemi vse se da, če se hoče.Je pa vsekakor drugač kot če imaš enga, ker se jima ne morš tok posvetit kot enmu.Ampak bo že. No ja sej bi blo vse o.k. če nebi bla tko utrujena vsakl večer namest da bi se mal možu posvedtila pa zaspim, ampak se tolažim, da gremo kmal na dopust in bo bolje, ker se bo on več posvečal otrokoma jaz pa vsem trem.
Drugač pa jest tud držim pesti za vse nas, ki še nismo ble na ultrazvoku.Jest ga imam šele 4. 7. sam sem sama hotla tok kasneje, da se kaj vidi.
Drugač pa punce velik počivat večlik piti vodo in to je to, pa bomo prebrodil tudi to vročino.Aja, a se je katera že kej zredila??Jest še niti vseh kg od prvega poroda nisem izgubila pol se pa raje ne tehtam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image],no ampak sej ni tko hudo.
No uživajte v senci če se le da.




Anonimen -> RE: Že kakšna februarčica? (21.6.2006 13:06:37)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja zdej se pa res ne bom več skrivala. Torej Anonimna 1 sem bila jaz!
Zdaj je pa že čas, da se še druge razkrijete! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




ribicau -> RE: Že kakšna februarčica? (21.6.2006 14:54:37)

Zdravo drage moje!

Sporočam, da ostajam med vami! Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je velik 1,2 cm, pa tudi [sm=smiley27.gif] mu lepo utripa. Dobila sem pa Dabroston tbl kot preventivo. Danes tudi še ni bilo izcedka in tudi upam, da ga ne bo!

Cao




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>