boleče noge (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


hgrm -> boleče noge (6.6.2006 9:34:41)

Pozdravljene vse srečke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] !

Že dolgo vas berem, oglašam pa se skoraj ne.

Doma imamo že 3 leta starega navihanca, sedaj pa sva z dragim naročila še eno bebiko.

Sem na začetku, 4 tedni , me pa strašno bolijo noge, kot bi mi nekdo trgal meso od kosti, ponoči skoraj nisem spala zaradi tega, bolečini so podobne kot pri hudi virozi.

Zanima me, ali se je kateri dogajalo isto, mene so v prvi nosečnosti noge bolele šele v zadnjih mesecih, zdaj pa že na začetku.

Ali je to posledica nosečnosti, pomanjkanja vitaminov ali me je ujela kakšna viroza ? Sicer se počutim ok.

Veliko sreče vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], čakajočim pa želimda čimprej pridejo na ta forum !




Alisa -> RE: boleče noge (6.6.2006 13:54:08)

Lahko da te noge bolijo zaradi pomanjkanja kalcija. NAj te tvoj dragi malo zmasira noge z kakšno eterično kremo men zlo pomaga Turbo gel F 23 je pa za masažo od Favna. Drugače pa vprašaj zdravnico ti bo pa še najbolj znala povedat, če je to mogoče kaj povezano z nosečnostjo.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.6.2006 20:50:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: boleče noge (7.6.2006 6:52:15)

[sm=smiley24.gif]Bolečine v nogah so sigurno povezane z nosečnostjo. Mam sama kar velike težave, moram ves čas kompresijske žabe nosit, ker drugače imam občutek, da mi bodo noge odpadle. Ne ni prijetno. Sem kar malo vesela, da ni preveč vroče, ker kadar je vroče, žabe prenašam težje. Vendar brez njih to poletje ne bo šlo na žalost.




hgrm -> RE: boleče noge (7.6.2006 7:10:05)

Punce ful vam hvala !

Dragi me je že masiral, pa mi spolh ni pasal, ker so bile bolečine prehude. Sva pa tud midva razmišljala, da viroza skor ne more bit, bi se morala pojaviti še vročina ali splošno slabo počutje, tako pa se počurim ok, noge pa mi hoče raztrgat.

Bom vprašala ginekologa, pa v lekarno bom šla po vitaminske tablete, mleka in sploh kalcija res ne zaužijem v omembe vrednih količinah.

Zanimivo pa je, da v prvi nosečnosti nisem imela s tem problemov ( z bolečinami v nogah ), pa sem imela isti način prehrane.




lunainzvezde -> RE: boleče noge (10.3.2012 20:07:45)

Kaj vam najbolj pomaga pri lajšanju bolečih nog?

Sem v 6 mesecu nosečnosti in sedaj opažam že kakšen teden, da imam res boleče noge. Kalcija in magnezija menim, da dovolj zaužijem. Do sedaj nisem imela problemov, a zdaj vsakodnevno čutim bolečine še ko grem spat. Moj dragi me tudi zmasira, a še vseeno bolečine ne minejo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Še kakšna ideja?





Stran: [1]