ZS na več naslovov hkrati? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu >> FAQ - Pogosto zastavljena vprašanjaSporočilo


Janeja -> ZS na več naslovov hkrati? (8.6.2006 23:27:01)

Zdajle sem pa jezna ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ....

Napišem ZS, seveda ne ravno kratek in ga želim poslati več prejemnikom. Pa mi napiše, da se lahko pošlje največ 3 na enkrat. Zakaj ta omejitev?


Zdaj pa moj problem - okvirček z naslovniki se je pobarval roza in naslovov nisem mogla zbrisat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
A sem jaz kaj narobe naredila?  [sm=smiley9.gif]    A res ni možno nič popravljat?


Pa še drugo vprašanje: tekst sem hotla skopirat in ga prenest v novo ZS. Pa tudi to ni šlo. A se res ne da?


A v primeru, da želiš enako ZS poslat več naslovnikom, res ni druge rešitve, kot da sporočilo napišeš večkrat in ga pošiljaš samo na tri naslove hkrati? [sm=zmeden2.gif]Hvala za odgovor in LP.

Anonimen -> RE: ZS na več naslovov hkrati? (9.6.2006 0:52:33)

Kaj pa prej, ko si lahko poslal le enemu naenkrat?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ok, zdaj pa resno & po vrsti.

Zakaj samo trem? Zaradi spama oz. nezaželenih reklam, vsiljive pošte. Pa že tako so nekateri zlorabljali to opcijo in pošiljali naokoli reklame.

Če imaš označeno, se ti sporočilo shrani med poslana sporočila in lahko od tam posreduješ dalje.

Okvirček bi moral delovat oz. lahko popravljaš, komu želiš poslati. Ne vem, zakaj se je obarval roza.

Kako se skopira ZS - označiš celoten tekst z miško ali pa s ctrl+a, nato pritisneš ctrl+c in v novo sporočilo pritisneš z desnim miškinim gumbom in prilepi/paste ali pa ctrl+v. In deluje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Prejeto ali poslano sporočilo pa lahko naprej posreduješ tudi tako, da preprosto le označiš tisti del teksta, ki ga želiš poslati in klikneš na Pošlji zasebno sporočilo in ti tekst citira v novega.

Ne, ni druge rešitve. Razlog je naveden že v prvem delu obrazložitve (spam, zlorabe).

Lp, Ribica
Janeja -> RE: ZS na več naslovov hkrati? (9.6.2006 13:10:49)

Ribica hvala!

Res je bila že pozna ura, ko sem se s tem ubadala, ampak sem ziher, da desni miškin gumb ni deloval! V novem sporočilu nisem imela opcije paste. Pa tudi prejemnikov nisem nikakor mogla zbrisat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Na to drugo varianto s ctrl v pa sem pozabla. [sm=smiley9.gif]   Sem ga danes lepo skopirala s ctrl c in nato ctrl v in poslala še ostalim.


Sem že boljše volje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Stran: [1]