bobika -> RE: JANUARKE 2006 (5.9.2006 21:14:42)
|
Pozdravljene! Mi smo doma. Prišli smo že zjutraj ob šestih, ker smo se odločili, da izpustimo današnji zajterk in se vozimo čez noč. Na poti tja in nazaj (vožnja je trajala 10 ur) je lepo spala, kar nisma mogla verjeti, tako, da smo brez skrbi potovali. Prvi dan tam in danes doma ja bila full tečna. Verjetno jo je zdelala vožnja in sprememba okolja. Vreme smo imeli tak, tak. Lahko bi bilo lepše. Malo je deževalo potem pa smo imeli cel teden lepo. Bili pa smo na delu otoka, kjer je popoldan full pihalo. Manco sem dala malo v vodo (24 stopinj) in je ni nič zeblo. Kar začela je čofotati. Tako, da bazenčka sploh nismo uporabljali, ker je bila čisto nora na morje. Ena dan vmes je zbolel ati - prehlad. Naslednji dan pa je že Manci teklo iz noska in imela je vročino. Dobila je dve svečki in drugi dan je bilo vse ok. Niti vročine, niti nosek ni točil. Na poti domo pa je še meni začelo tečti iz nosa. Tako sma midva oba še vedno smrkava, Manca pa je na srečo ok in upam, da ne dobi kaj od naju. Drugače je bilo vse fajn in lepo. Uspavati sem jo hodila v sobo. Jedla je z nami, posebej za njo pripravljeno hrano. Je pa res, da jaz nisem imela kaj dosti od dopusta. Sem cel dan samo planirala kako bo s spanjem in hranjenjem. Bilo je kot doma, le da se je z njo veliko ukvarjal tudi ati. Bo drugo leto mami bolj uživala, ko bo z atijem norela v vodi. Sedaj pa grem še malo za nazaj vas prebrati, da vidim kaj ste počele. Vidim, da niste ne vem koliko pisale. Ovčka: na Proizdu nismo bili, ni zneslo s časom in Mancinim ritmom.
|
|
|
|