alenkica -> RE: JANUARKE 2006 (10.7.2006 15:24:54)
|
Glede podobnosti: Jure je čisto podoben meni, mogoče se ne vidi na sliki, ampak je enak meni, ko sem bila stara toliko kot on, je pa res, da ima čisto naš nos. Mi imamo še vedno križ z uspavanjem. Zadnje čase se zelo ihta preden zaspi. Ga primem v naročje, da ga bom uspavala, pa začne čisto tulit, se cel stegne in si meče ven dudo. Je prav grozen, pa spoti me do konca. Potem ga moram fajn stisnit k prsim, pa hodim gor pa dol po hiši, pa je kmalu mir. Pa preden zaspi si zadnje čase poje AAAA in je prav smešen. V vozičku, ponavadi,če je preveč utrujen je prav tako jok. Jaz ga vzamem ven, da se pomiri, pa sestra "kriči" name, da ne, da se bo razvadil. Njej zanimivo zaspi takoj, važno da mu malo podrži dudo, pocinga in po 2 mnutah že spi. Mislite da bi tudi pri meni to delovalo? pa še nekaj: zadnjič sem po nesreči dvignila sedež vozička v sedeč položaj, očitno pa je Juretu to ful všeč, ker je začel godrnjat in se dvigat, ko sem dala sedež v napol sedeč položaj. Kako imate vi sedeže? Imam pa Abc designov voziček. Zelo sem zadovoljna z njim, edino kar me moti, je to, da nima premičnega ročaja, ker jaz rada gledam otroka, moj dragi pa pravi, da otrok raje opazuje naravo, tako da ko greva skupaj je pač obrnjen ven, ampak to mene ful moti. Problem pa je, da je nerodno zamenjat sedež. Ali se da, da si sam obrneš sedež, torej če imaš otroka v rokah? Ok, imejte se lepo! Pa čestitke LARI IN ALEKSEJU ZA 6 MESECEV. [sm=torta.gif][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|