Naomi -> RE: Marčevke (23.11.2006 20:01:59)
|
Pozdravljene ;) ...ce slucajno kero zanima, sem OK ;)...ko ze lih govorite o vag. pregledih, sem jaz tidi imela 2...enega cisto na zacetku- potrditev...drugega pa pri morfologiji...Merjenje MV...drugace pa je mene tutu posalala moja G na un test, pa sem jo vprasala, ce kej kaze na to da morm it, pa je rekla, da ona vse njene poslje, ker se je zadeva razpasla v nosecnosti, pol so pa problemi pa predebeli otroci se rodijo pa tko naprej, ker se prepozno ugotavlja tale cukr...tko da ma u 24 tednu tiste 2 dcl za zeksat ;)...no, res pa je da sem ze 30...ker edin tle pasem u neke nastea merila... vec k mam tednov, bolj postaja moja G k ena mamica, prjazna...pa se eno napotnco za Uz mi je dala, je rekla da se bova malce razvajali ;)...drgac pa pregledi na 4 tedne ;)...res pohvale dr. Premru ;)...kar se vozicka tice ga ze mamo...high trek od bebe comfort...sobico sva tut narocila...sva bla ta vikend mal u italiji, pa majo ze tele bozicne popuste pa je rekla, da se nama splaca ze zdej nabavt k bova dobr cez prsla, kukr ce kupva januarja k nau vec popustov...pa za bebe comfort majo ze linijo 2007 uzun, tko da mava cist nove barve...ihaaaaaaa ;)...sobco sva pa kr od PALI uzela..tako lepo s hiskam ;)...u glavnm...to je slo cez...zdej pa pridejo na vrsto ''gradbena dela sobice...da se do marca ornk zlufta ...:)... to je nenako to... lepo se mejte in uzivejte se naprej papa
|
|
|
|