TeDyBear -> RE: Marčevke (6.9.2006 16:56:09)
|
Pozdravljene punce, po dolgem času se vam spet oglašam! [sm=smiley1.gif] Potrebujem namreč vašo pomoč[sm=smiley1.gif]... Danes sem bila na pregledu, hvalabogu je vse v redu (kolikor je lahko) - nehala sem neprestano objemati školjko, slabosti so le občasne, krvavkasti izcedki so se umirili in mala pikica veselo miga..[sm=bravo.gif].Edino kar je, mi otrdeva maternica in mi tišči navzdol - zelo neprijetno, zato veliko počivam [sm=smiley13.gif]! Edino kar je, mi v tretje ne bodo delali cerklaže, ker je MV zaenkrat ok, imela pa sem jo dvakrat, kljub temu v prvo predčasno rodila (33/4) No, zdaj pa k stvari: Na Jesenicah je dr. Tratnjek na dopustu, zato se moram naročiti na NS v Ljubljani, ki je najbližje. PROSIM, če je katera tako dobra, naj mi napiše KJE je NS najbolje opraviti, TEL.ŠT. in rada bi, da posnamejo na CD...So komu takrat že lahko povedali za spol? Vem da ste o tem že pisale, pa sem šla brat ta naša "čreva" in nikamor prišla, le ure so minevale...Za prijaznost že vnaprej hvala, pa uživajte kar se da! Aja, termin poroda so mi prestavili na 27.3, rodila pa bom na Jesenicah!
|
|
|
|