Samostojno brisanje ritke (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


david -> Samostojno brisanje ritke (6.7.2006 13:13:51)

Približno pri kateri starosti ste začeli vaše otroke učiti brisanja ritke po opravljeni veliki potrebi in od kdaj to vaši otroci sami kvalitetno porihtajo ?

d.




c7 -> RE: Samostojno brisanje ritke (11.7.2006 8:28:21)

Sedaj je ravno star 4 leta, pa si jo že tudi sam obriše. O kvaliteti je težko govoriti.  Boljše kvalitete je takrat, ko je tudi blato bolj trdo, in ne umaže cele ritke. Drugače pa,... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Si pa potem obvezno še vzame moker robček (ker to delam tudi jaz, ko je fejst umazano), pa si še s tistim obriše, in vrže v koš, in ne v stranišče. To pa se je tudi naučil.

Se pa nihče ne oglasi, tako za primerjavo. Naj povem, da je pri nas do tega prišlo čisto slučajno, ko je ta mala spala na meni, njemu pa je trebalo kakat, pa je šel kar sam, in se zriktal. TAko da so mogoče otroci sposobni več, kot smo starši pripravljeni priznati.

Sedaj pa imava dogovor, da si jo obriše sam, pa pride še mamica preverit. Da bodo hlačke bolj čiste.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: Samostojno brisanje ritke (11.7.2006 8:40:01)

Pri nas je podobno kot pri c7. Mu pustim, da se sam zrihta, potem pa rpeverim situacijo.

In ja, so sposobni več kot si mislimo, samo v večni bitki s časom jim ne dopuiščamo, da bi nam vse pokazali.




david -> RE: Samostojno brisanje ritke (19.7.2006 20:13:06)

Pri nas pa je ravno obratno, je žena bolj flegma. Bo treba kar njej to prepustiti. Pa zgleda da bo pravi čas da s tem začnemo ker je naš tudi že 4.

Hvala za vse odgovore.

d.




Stran: [1]