ogled vrtcev (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo



Sporočilo


živa -> ogled vrtcev (7.7.2006 10:44:49)

Živjo!

Rada bi šla na ogled okoliških vrtcev, pa me zanima, ali moraš poklicati in prositi za ogled oziroma se najaviti ali pa kar greš in se malo razgledaš? Kakšna je praksa pri vas?

Lp,

živa




baby baby -> RE: ogled vrtcev (7.7.2006 11:11:17)

Pri nas so vedno govorili, da lahko pridemo pogledat; pa smo bili vedno, ko smo prišli prestavljeni na druga dan. Videla sem samo sobo, kjer smo imeli uvodni sestanek in igralne urice. Kaj drugega pa ne. Verjetno moraš biti vztrajna in se lepo najavit, potem pa čim več spraševati...




bskrle -> RE: ogled vrtcev (7.7.2006 12:03:34)

Mi smo si ogledali obe zunanji igrišči, notranjost vrtca, sanitarije, garderobe ... Prišli smo čisto nenapovedani, pa nas niso zavrnili. Da bi bili prisotni pri delu vzg. se mi zdi pa malo pretirano.




Anonimen -> RE: ogled vrtcev (7.7.2006 14:17:51)

Nekateri vrtci imajo dneve odprtih vrat, običajno takrat, ko so vpisi.

Izven tega pa bi jaz poklicala in vprašala.




joma -> RE: ogled vrtcev (8.7.2006 16:04:57)

[sm=rozica.gif] To je res odvisno od vrtca, oz. od vodstva. Pri nas omogočimo ogled vrtca vedno, ko je mogoče, tudi brez najave. Če pa se dogovorimo za termin, si lažje za starša vzamemo čas in se mu posvetimo.




tilka -> RE: ogled vrtcev (9.7.2006 7:26:18)

Mislim, da je to odvisno tudi od časa v katerem prideš v vrtec. Nekateri vrtci so med določenimi aktivnostmi zaklenjeni in včasih se zgodi, da tudi zvonca ne slišijo. Prav tako med spanjem dvomim, da bi ti razkazovali cel vrtec. Sicer pa jaz imam eno pozitivno izkušnjo, ko sem s svojo ta malo kar prišla, sicer med časom kosila ("vdrla" sem dobesedno iz obupa, ko sem prišla iz ogleda enega zasebnega varstva) in so bili vsi zelo, zelo prijazni. Samo takrat lahko samo vidiš igralnice, malo začutiš utrip....kaj več pa se s tabo res ne morejo pogovarjati, zato je bolje, da pokličeš in ti tudi malo več razložijo, odgovorijo na tvoja vprašanja. ipd.




Stran: [1]