Krč v spodnjem delu trebuha oz. otrdevanje trebuha (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Karina&Laura -> Krč v spodnjem delu trebuha oz. otrdevanje trebuha (2.7.2004 10:30:12)

Zdravo,
o tem je bilo gotovo že kaj rečenega, vendar mene še kar skrbi.
Ne samo da mi otrdeva trebuh, poleg tega se mi pojavi kot en krč ki boli, prav čuti se kako vleče mišico skupaj, kak dan nikoli kak dan oz. noč pa večkrat, otrdeva pa mi vsak dan. Ne vem kje je tista meja na katero bi morala biti pozorna, da ne bi bilo kaj narobe. Sem v 30. tednu. Vem da ko se enkrt to pojavlja redno na vsake toliko časa potem je nujno treba iti do zdravnika, kaj pa prej?

Prosim za vaša mnenja.

LP




jagoda -> Krč v spodnjem delu trebuha oz. otrdevanje trebuha (2.7.2004 13:09:56)

Ce traja krc (otrdevanje) najmanj 40 sekund in se pojavlja redno na 10 minut, najmanj eno uro, potem v porodnisnico, sicer pa ni panike. Ce te pri otrdevanju tisci navzdol pa lahko pomeni, da se ti mehca mat. vrat. Otrdevanje je sicer cisto normalno. Lahko pa si kupis Magnesol in popijes tri na dan, kar naj bi malo omililo otrdevanje. Tudi meni ze dolgo otrdeva trebuh, pa sem se cist zaprta.

LP jagoda (36 tednov)




ana1 -> Krč v spodnjem delu trebuha oz. otrdevanje trebuha (10.7.2004 15:30:46)

To se dogaja tudi meni. Na zadnem pregledu, mi je ginekolog rekle, da je to normalno in da se s tem maternica pripravlja na krčenje oz. iztisk ploda. Če pa se začnej o pojavljati na 10 min je to že oblika popadkov in znak, da se je treba odparaviti na pot...

lp, :rozica:




Stran: [1]