kako s prenehanjem jemanja KT (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


zverca -> kako s prenehanjem jemanja KT (10.7.2006 14:36:06)

Živjo!
Mene pa zanima kako je s tem, če želim prenehat jemat KT? Ali jih lahko neham jemat kar naenkrat ali moram počakat na končano tablico?
Sem že pisala na tale forumček, a še vedno ne vem? Me ima, da bi imela otročka, kljub temu, da sem stara 21 let, pa brez službe. Moj ima dobro plačo, oba si želiva naraščaj, a me je strah. Potem pa jemljem tabletke, mogoče malo neredno. Sedaj sem se odločila, da jih dokončno neham jemat, ampak kar ne vem. Malo me je strah, ker vidim, koliko je sedaj mamic samohranilk, in bi na koncu tudi jaz ostala sama z bebiko. Čeprav moj zgleda kar resen glede tega(star je namreč 27 let),  me je tega zelo strah.

Po kolikem času ste ve kaj zanosile, ko ste nehale jemat tabletke?

Pozdravček in hvala za odgovore




Mina1 -> RE: kako s prenehanjem jemanja KT (10.7.2006 14:52:12)

Lahko kar takoj prenehaš s tabletkami:)). Pa recimo, da se telo očisti te kemije, je dobro počakati 3 mesece in potem veselo na delo.

Tole o samohranilkah: ne smeš tako razmišljati, ker nihče od nas ne ve, kaj in kako. Takrat ko si najmanj misliš, te lahko doleti, tako da ti razmišlaj pozitivno in seveda je fajn, če se oba strinjata za to, da bi bilo sedaj fino, da bi prišel v vajino življenje otroček.

Vse lepo vama želim:))




zverca -> RE: kako s prenehanjem jemanja KT (10.7.2006 14:58:57)

Ja, oba si želiva. On me že pol leta nagovarja, jaz pa se kar nekako ne upam. Mislim si, da bi bilo za oba to zelo lepa izkušnja, ker sva oba mahnjena na otroke. Ravno včeraj sva prišla iz morja, sva bila pri kolegu ki ima 4 letnega sinčka. Moj se je ves čas posvečal otročku, in vidim da mu je res veliko do tega, da bi imela skupno družinico.
Hvala ti za spodbudne besede, mogoče ženske večkrat rabimo kakšne take besedice:)




total -> RE: kako s prenehanjem jemanja KT (10.7.2006 15:03:43)

Lahko prenehaš kadarkoli,jaz sm po prenehanju po treh mesecih že zanosila,sva se tudi skoz pogovarjala,da bi mela,pol je pa kar samo od sebe ratalo in to je najbolje.Zato če st želita imet pol kr imejta,jaz sm tudi še brez službe pa nam gre super,sam da smo zdravi,pa srečno in nam sporoči veselo novičko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




BLAŽIKA -> RE: kako s prenehanjem jemanja KT (10.7.2006 15:27:24)

Jaz sem po prenehanju tablet zanosila po 6 mesecih.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]




mtina -> RE: kako s prenehanjem jemanja KT (10.7.2006 16:21:13)

Hej!

Takoj lahko prenehaš, pač dobis menzo in je to, to.

Jaz sem se čistila dalj časa; 6 mesecev. potem smo imeli bebico v dveh mesecizh intenzivnega dela :-)

LP, tina




majas -> RE: kako s prenehanjem jemanja KT (10.7.2006 20:51:04)

Oj zverca..
Ti si pa tako kot jaz...stara sem 21let, zdaj srečka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]...moj pa je star 27... in tudi brez službe (oz.mi pogodba poteče čez 1mesec) ampak jaz upam na najboljše... sva ob srečna in komaj čakava na najinega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]
sem pa zanosila po prenehanju po 6ih mescih... moja svakinja pa takoj naslednji mesec in sestrična tudi! Ampak glede čiščenja pravijo G. da ni nič hudega če pač zanosiš...
Ko prenehaš z tabletkami si kupi samo v lekarni folno kislino, če res načrtujeta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in jo jemlješ vse do 3meseca nosečnost,,,

Pa vso srečo!!!!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.7.2006 22:55:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]