|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 221 222 [223]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 20:21:26   
mojca75
evo, še malo napišem - midve z Mojči obe na antibiotikih, Mojči pa še mazilo za učke. Jaz pa tablete pšroti kašlju, ker moj kašelj je čist neproduktiven, eno samo nabijanje iz dna pljuč.

sicer pa je za mano vseen en "uspešen" dan, sem bila na faxu in se s potencialnim mentorjem ful dobro zmenila za nalogo, dečko razume da mi je pač družina prioriteta in da bom v magisterij vložila samo tolk kolker moram in da sem se že sedaj odločila da ne bo nek "presežek". Potem me itak več nobeden ne bo prašal al se crknila zraven al ne, tko kot pri diplomi!

Ah ja, sam o nas (sebi) nakladam,...

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 20:22:38   
lenika
Lara28, to je pa moralo biti res grozno, pa sem jaz mislila, da smo bili ubogi. Upam, da bo sedaj zdrav, ker bonus je izkoristil za celo zimo.

Mojca75, tudi vi ste že spet bolni? Upam, da bo kmalu bolje.

Matic je bil danes spet v vrtcu in upam, da tokrat ostane kaj dlje kot 1 teden.

Me pa zanima kje je kaj Petka, Cofek, Tt79 in verjetno še katera, ki se že dolgo niso oglasile.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 23:15:06   
nina64
Hojla bejbike!
Kamor koli človek pogleda sami prehladi,joj me kar strese kaj še zima vse prinese. Tudi naš je kar naprej šmrkav. k sreči nimamo zaenkrat kaj hujšega. Me zanima če ste opazile so vaši otroci kaj bolj bolani odkar hodijo v varstvo?

Lara - user posted image , upam da kaj pomaga in se nič takega več ne zgodi. Drži se in skušaj potisniti nekam daleč,daleč.

Mojca - pozdravite se čimprej in naj bo počasi dovolj.

Barbs - ja vam pa bi moral zrak okol Kolpe pomagat, ne pa da vsi šmrkate. Vidiš to si sigurno privlekla prejšni teden iz LJ, ko si se tam potikala user posted image . Držte se! Pa nikar ne bodi presnečena kakšni so moški ko so malček bolani, saj veš da so najbolj bogi user posted image .

Marija - Uživajte! Nisi pa nič napisala kakšna si se mu zdela v novi oblekci, saj veš da smo radovedne kaj je rekel user posted image .

Punčica - Pri vas pa je res pestro, mislim da vama nikoli ne postane dolgčas. Vsak dan prav z veseljem preberem kaj se vam je kaj dogajalo čez dan in čez noč user posted image , znaš zelo zanimivo napisat. Kaj ste že katero noč spali brez prebujanja odkar imate otročke?  

Lenika -  user posted image  pozdravček Maticu, da ostane čim dalj zdrav.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.10.2007 7:21:46   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: nina64


Kaj ste že katero noč spali brez prebujanja odkar imate otročke? 


Nina hmmmm NEEEEEEEEuser posted image a se vsega hudega navadiš, no vsaj tavečja zdaj spi kokr tolk dobr. Tamalga pa spet nekaj nosi user posted image user posted image pa ne vem al ga zobi dajejo al ga ušesi dajejo al mu je vroče al ga zebe al mu je praml temno al kaj hudiča mu je. Ker se kr neki prebuje pa ga nosmo k nama pa nazaj, pa noče pri atiju spat, mene mot, ko mi tist prst vleče tako da si ga spulil, pol njegovo majco (ninica) iščemo po celi zakonski postli, vmes še atija mal natepem, ker ne najdem majce, uh sve i svašta da ne rečem da smo danes ponoč dvakrat mlek grel pa še čaj vmes, pa mu ma čisto nič ni pasal, še previl smo ga ob štirih. pol pa še ta glupa ura ki mi zvoni ob 4:45, sem misla da jo bom v steno zagnala, valda potem pa končno princ zaspi, prej pa žurka do neba, še knjigo je prinesel zjutraj ob petih  postlo atiju. Ko sem pa jaz ustala se je pa drl kot bi ga dal iz kože. Pa ugotovil smo da sploh noče ob nama na levi strani spat ampak sam ob desni, tako ga mora ati prestavit čist na rob, če ne se sam dere, vmes se je še v letvice neki butal ponoč, uh, sam čakam kdaj mi bo ven telebnil....user posted image

Uh dobr da sm jutri doma user posted image user posted image user posted image Pa še gruntam al naj tavečjo peljem nazaj v vrtec al ne.user posted image najbolje bi bilo da si odpočijem, sam ne vem če bi izvršljivo user posted image Greva v laboratori kri pa vodo dat ker ma v torek sistematskega pri 3 letih. Sama pa grem na pregled pri G.

Mejte se.

Žal se mi ne da nazaj brat a vseeno kje je mojsonček, pogrešam jo.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 5554
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.10.2007 9:05:09   
žmož
Ola punce!
Na hitro dve besede, ker sem u "gužvi", pa še ene majstre mam v hiši, tako da nimam preveč časa surfat tlele gor.
Ta večji je po tisti ta hudi reakciji v četrtek ok, valjda da ne vemo od čega je, so pa imeli tisti dan planinski izlet in je možno, da je prišel v stik z kakšno čudno travo-vsaj tako je rekla zdravnica. Samo da je zdaj dober in da tako tudi ostane! Ta mala je pa pravi mali vražiček-tako rada draži, se mi skriva, me hodi žgačkat... Vse omare ima pod kontrolo, včasih najdem v kakšnem loncu njeno igračo, od žogic do kakšnega avtauser posted image . Danes zjutraj je bila akcija iskanja njene flaše za v vrtec-ma kdo ve kam jo je podtaknila. In ko jo vprašam kam jo je dala, se reži na vsa usta in mi pravi ni, ni. Bom verjetno mogla katr vse omare pregledat, če jo bom hotla najdet.
Mi pa imamo začuda že nekaj časa (razem ko je kakšno bolezensko stanje) mirne noči. Ta večji itak kraljuje v svoji sobi in je mir, ta mala pa tudi mirno prespi noč. Bomo videli kako bo zdaj, ko jo bomo preselili v svojo sobico.
Dosti nakladanja, ker če ne res ne bom nč druzga nardila.
Bodite lepo pozdravljene!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5555
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.10.2007 23:47:53   
mojsoncek
oj drage moje... vas ze prav pogresam!!!

Prejsnji teden sem na tecaju prezivela user posted image , izpit tudi in upam, da uspesno. Vikend je bil pa cool... malo namakanja, malo tajske masaze, dobra hrana in veliko uzivanja user posted image .

Sedaj sem pa se na drugem delu tecaja in spet umiram na obroke. Danes smo spet zakljucili ob cisto nehumani uri, ker je bilo ze krepko cez 22. uro user posted image . Jutri me caka se cel dan predavanj in vaj, zvecer pa se en izpit in potem domoooooooooov (kjer btw. nisem bila ze od prejsnjega ponedeljka). No, na zalost pa ta teden ne bomo zakljucili s podaljsanim vikendom user posted image user posted image user posted image .

V cetrtek, ko sem nazaj v sluzbi (ce bom prezivela) pa nadoknadim z branjem za nazaj in se kaj vec napisem.

vsem posiljam

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 16.10.2007 23:49:39 >


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5556
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.10.2007 7:06:26   
MarijaPo
Dobro jutro punce,

svoj prvi delavni dan sem vceraj dobro prezivela. Pravzaprav je bilo cisto OK. Imam svojo mizo, racunalnik in zaenkrat zadovoljivo nalogo.

Pravkar pisem Pattern Review za nek ameriski forum in ker vem, da ste vse mislile: ne, ne, tale Marija pa ze ne zna sesit reklca in je zato kar obmolknila o njegovem projektu, vam zdaj dodajam fotro reklca.
user posted image

Tole pa je obleka, ki pase k reklcu, ceprav ni iz iste Burde:

user posted image

Hvala Nina za vprasanje. :) Sla sem na letalisce rajsi v svojih army hlacah, ki sem jih tisti dan sesila in potem je Igor komentiral, da blago ne pase h kroju in sem bila ful uzaljena. :)

Fino se imejte!

Marija

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5557
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.10.2007 10:09:03   
Panda.
Ojla, punce!

Rok je pa danes star leto in pol!! Saj veste, da sva vas malo prehitevala user posted image . Mali je bil danes kot nalašč še posebej cartast in je kar malo potegnil s svojo jutranjo dozo dojenja. Kot bi vedel, da bo to za nekaj časa zadnjič user posted image . Jutri navsezgodaj zjutraj user posted image namreč odhajam v porodnišnico po svojo novo bejbiko user posted image ... Žal me spet čaka nož user posted image , ampak menda dohtarji že vejo, kaj počnejo... Saj sem se jim dolgo upirala pa pravijo, da drugače ne gre user posted image

 Malo imam treme, precej se že veselim, od vsega najbolj sem pa prehlajena kot še nikoli letos.  Ne vem, kako bom lupčkala dojenčico ali kako kihala s prerezanim trebuhom... user posted image Mogoče me bodo pa še malo poslali domov??

No, vsekakor se oglasim naslednji teden, takrat bom v vsakem primeru že doma in cartala user posted image . A se še spomnite, kako majhni so bili ti naši sedaj že enoinpol letniki?? user posted image

lp He

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5558
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.10.2007 12:18:03   
zungi
Živjo

Sam da vas vse prav lepo pozdravim in vam zaželim prijeten s sončkom obsijan dan.

user posted image

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.10.2007 12:21:59   
Mari71
Panda - še enkrat, SREČNO!
MarijaPo - me pa zelene od zavisti, he, he,... bravo tudi za prvi uspešni delovnik!!!

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.10.2007 12:48:53   
maya2
Pozdravljene!

Me smo pa ta teden fuuuul 'drugačne'. Karin je očitno prebolela karkoli jo je že dajalo prejšnji tedenuser posted image user posted image  ta teden ima fuuul apetit kot bi hotla nadoknadit za nazaj, ful je pridna, .... le ponoči valda še ne spimouser posted image  sem se že itak sprijaznila da mogoče še dolgo ne bomouser posted image .

Ne boste verjele, me gremo pa šele danes v RA kao se pokazat zdaj ko je shodilauser posted image user posted image  ja tako je pri nas čez poletje sploh niso delali pa že tako delajo le enkrat na 14 dni.... od tu 'rahla zamuda'. Me prav zanima kaj bo reklauser posted image

MarijaPo: pametna, lepa in še nadarjena... user posted image  kaj pa še nam ostane???

Panda: srečno jutriuser posted image

Mojca75: kako ste pa kaj ve?user posted image

lp

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 5561
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.10.2007 13:06:12   
mojca75
ojla, končno mi je dragi usposobil moj laptop, tele wireles.... mreže, ruterji,... sam k pa crkne pa ne znam nič!

Vglavnem, mojči bolje, jaz slabše, sem dobila druge antibiotike (za en drug tip bakterij, kaj čem vas morit...).

No, Marija ... ti si "baba pa pol" za užent (še dobr da si že), obleka je carska, to je moj stil, minimalistično eleganten. Jaz bi recimo mela reklc ene 2 cm krajši kot krilo, ampak tebi k si suhica se odlično poda!

Panda - srečno, kaj čem rečt, pol pa uspešno cartanje.... ja ane kolk so že veliki tile naši "majčki"...

Maya - tud mi mamo jutri RA (shodili smo pa že avgusta, pa nič ne de), ampak sem skoraj odpovedala zarad tega smrkla, pa je rekla da naj vseen pridemo, sam če nimamo vročine. jutri 8h,.... aaaa!

Tko, kot rečeno Mojči je bolje, je sicer bolj slabo, ampak bo že, sej pol nadoknadi!


_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5562
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.10.2007 21:27:26   
Anonimen
Zaklepanje obsežnih tem

Nova tema: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1967745

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 18.10.2007 15:51:15 >

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 5563
Stran:   <<   < Prejšnja stran  219 220 221 222 [223]
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 221 222 [223]
Pojdi na:





BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...