|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017vl
10.5.2017 14:16:14   
Tasa8
Hejla.ja čas pa res beži,naši mali škrati pa veselo rastejo..moj fantek je star že 7 tednov, pa se že tudi veselo pogovarja in smeje..igračke mu niso zanimive,bolj obrazi in vse kar se sveti..končno je zunaj lepo,da se lahko sprehajamo..
Drugače pa sem jaz bila zdaj 2 dni čist omotična,se mi je kar vrtelo..sem dobila menstruacijo kljub polnemu dojenju in cerazzet tabletam..in je to dobesedno lilo...a ima katera takšne izkušnje?
Mi planiramo prvi morski potep v avgustu:) komaj čakam:)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   RE: Marčevke 2017vl
11.5.2017 10:34:22   
Sofie

RH82 ti delaj tako ko se tebi zdi oz. kot piše v navodilih. Če je to 6 obrokov, jih daš 6. Itak najbolje veš kdaj je otrok lačen.

Tasa8 žal nimam izkušenj, saj m še nisem dobila. Upam da tako tudi še nekaj časa ostane. A tabletke pa niso krive? Ji ješ 3 tedne in potem 1t pauza?

(odgovor članu Tasa8)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
   RE: Marčevke 2017vl
11.5.2017 12:03:57   
diamantina
Ojla!!!! user posted image

Ja, naši polžki in čebelice hitro rastejo. Jaz vidim, da moram pri vseh otrocih menjat številke, taprvi je tam na 134 in morm zdaj vse 128 dat drugemu sinu, temu je vse, kar je 116 tudi premajhno, je pa ravno obratno pri njiju ... A je imel številko 122 pozimi, J ima pa zdaj, ko bo poletje ... nekaj bom sicer lahko še v jeseni porabila, kaj dosti pa ne več. Nogice so nam tudi zrasle, tako da bo treba v nabavo.
K je drugače zelo pridna, vse lahko postorim poleg nje, skupaj greva v trgovino, pa na teren, če moram kdaj kakšno robo peljat, k frizerju ... itak se stalno nekdo najde, da jo popazi ali malo pocarta, da jaz svoje opravim. Ko je pa lačna, pa sem itak jaz taglavna user posted image . Zdaj mi kar lepo je, mleka imam dovolj, včasih še celo preveč. Se mi pa zadnje čase hitro zbuja, ob petih je že pokonci, zaspi pa ne pred deseto zvečer. Zelo je odzivna, najraje ima ljudi, ki se jim smeji, pa "sodeluje" pri pogovoru. Igrač ne mara preveč, k sreči niti nimam igralnega centra, ona se raje kako drugače zamoti ... če smo vsi doma, jo samo dam nekam, da ima lep razgled po nas vseh, pa nas že posluša, se smeji, se poskuša prevračati ... itak je samo na tleh. Igrače ji nisem še ene kupila, ji raje kaj za oblečt ali pa da kam gremo.
V avtu sva drugače kar precej, zaenkrat je vse ok, jo pa v tem vremenu moram slečt in preden odideva iz avta, oblečt in dat kapico gor. V avtu ji je sicer prevorče, klime pa zaenkrat ne želim prižigati.

Upam, da ste ostale ok in da vam sončki lepšajo dneve.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   RE: Marčevke 2017vl
11.5.2017 12:05:16   
diamantina
Aja, tasa, jaz sem po drugem porodu dobila M že 2. mesec ... nisem pa jedla kakšnih tablet takrat. Če nisi ziher, vprašaj ginekologa.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
   RE: Marčevke 2017vl
11.5.2017 14:54:27   
Sofie

Pri nas sta pa igralni center in vrtiljak nad posteljico zakon. Lahko vmes pobrišem prah, posesam itd. Ona pa lovi igračke in se pogovarja z njimi. No pa knjigice zelo rada gleda. Igrač nekaj imamo, samo smo vse dobili za darilo.

Oblačila sem ji naročila že poletna. Kar 62. Gremo za dva tedna na potep in kar rabi zalogo, saj ne bom prala.

Čez slaba dva tedna imamo že prvo cepljenje. Upam, da bo vse ok.

Kolk vam kaj spijo čez dan?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
   RE: Marčevke 2017vl
12.5.2017 12:17:20   
diamantina

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie
Kolk vam kaj spijo čez dan?


3x, 2x malo dalj, 1x ima malo krajši dremež, potem pa od pol desetih zvečer do šestih in vmes 2x jé.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
   RE: Marčevke 2017vl
12.5.2017 12:26:26   
Tasa8
Sofie: mislim da niso bile tabletke..zdaj se je stanje unirilo..jemljem pa jih nonstop,brez premora..no upam da je bila to izjema in ne bo vsakič tak.
Moj sinček spi zunaj v vozičku po 4ure,not pa bi se več cartal in nosil spravi mogoče 1h spana skupaj v posteljci user posted image ..tak da uživama zunaj ko je lepo vreme.. Drugače pa zvečer zaspi okoli 23h in spi do 4h,takrat se dojima,pol pa zopet zaspi do 6h-6.30h..raste pa kar prehitro..naenkrat bo leto naokrog,sploh nočem pomislit:(

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
   RE: Marčevke 2017vl
15.5.2017 10:37:11   
Sofie

Moja tudi spi nekje 3x na dan. Eno spanje je obvezno daljše, nekje 2-3h. Drugače je preveč zaspana in zvečer težje zaspi.

(odgovor članu Tasa8)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
   RE: Marčevke 2017vl
18.5.2017 21:30:08   
diamantina
Zdravo!

Kako ste kaj? Mi imamo pestro, vsem se veliko dogaja, tako da smo skoz na terenu. Danes sva imeli P in sva ok. Res mi lepo napreduje. Kožo ima brez ene pikice, svetlečo in zdravo. Teža se je kar povzpela, tako da sva na 5450 g in z višino na 57 cm. Ob vročini ji bom začela dajat prekuhano vodo ali pa čajek, toliko da se bo osvežila.
Nohtni ji tudi hitro rastejo, tako da sva že kar nekajkrat uporabili škarjice in kar pusti strič, zaenkrat.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
   RE: Marčevke 2017vl
18.5.2017 21:58:29   
Sofie

Živjo.

Mi smo fajn. Uživamo na vikendu. Dons smo popoldne preživeli na dekci pred hišo in je bilo super.

V torek ima prvo cepljenje, upam da bo ok. Zdej je ugotovila da ima prstke na rokah in si jih tlači v usta, enako je z igračami. Pa noge ves čas dviguje v zrak. Najbolj mi je pa všeč oglašanje...že zdej je čveka.

Diamantina, tudi jaz razmišljam da bi ji po žlički dajala vodo. Flaške raje ne bi. Zdej jo pač vsake toliko časa pristavin, da se odžeja. Ampak poleti ko bo vroče bo to premalo. Moja je sicer precej lahka in imam dilemo glede vode, da si ne napolni želodčka.

Kje ste pa ostale?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
   RE: Marčevke 2017vl
19.5.2017 20:18:01   
Dorotee
Pozdravljene marcevke :)
jaz se skoraj pozabila se kej javit,vcasih nahitro sem preberem,zdej sem rekla pa da malo se moram javit.
Super da ste vsi ok.
Mi smo tudi,nas mali ima ze 6420g(ravno vceri ga je patronažna tehtala 🙈odpustna je bila 3730) ima deset tednov. Samo dojimo :) je ze res tezak,zvecer ko ga pestujem da zaspi,me ze prav roke bolijo :)da bi ga odlozila v posteljo in da bi sam zaspal,to lahko pozabim. Vam zaspijo takoj kojih odlozite,?
Cene cepili smo se tudi ze za rota. Tudi ostalo vse bomo cepili.
Krci hvalaaaaa bogu zgleda da so mimo pri nas. Je bilo res hudo. Jaz nisem mogla verjet da to tako zgleda.
Zdej je vesel fantek,samo kaka ne po teden dni in ga proti koncu ze posteno to muci. Upam da se mu kmalu uredi to. Sem mu dala za pit kamilice pa ni nic pomagalo.
Lep vikend vam zelim :)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
   RE: Marčevke 2017vl
19.5.2017 21:28:19   
Sofie

Vidim, da je moja čisto mini v primerjavi z vašimi. Pri 8t je imela 3960 in 54cm. V torek ima cepljenje in bomo videli kolk je zrastla.

Jaz jo zvečer skopam, nahranim in še budno odložim v posteljico. Ponavadi zaspi v roku 5 minut. Če vidim da ne gre jo vzamem ven in ji preberem še eno pravljico. Ne selim je, da zaspi točno takrat ko jaz hočem. Se mi zdijo še premajhni za to.

Jaz jo bom tudi cepila proti rotavirusu. V torek imamo podpis pogodbe za vrtec in se mi zdi smiselno, da jo cepimo.

Kako ste imele kaj oblečene otroke v teh toplih dneh? Jaz moji oblečem bodi s kratkimi rokavi in tanko majčko čez. Spodaj ima pa pajkice in nogavičke. Je pa velikokrat brez nogavičk, saj jih zbrca dol. Počasi bo samo v kratkih rokavih.

(odgovor članu Dorotee)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
   RE: Marčevke 2017vl
20.5.2017 15:03:49   
diamantina
Ojla!!

Uh dorotee, tvoj je pa res pravi korenjak. user posted image Moji otroci pa vsi približno enako napredujejo, pri dveh mesecih so bili vsi trije čez 5 kilogramov, fanta sta bila za cm daljša. Se pa tudi tokrat samo dojiva ... sem že v življenju kar nekaj tetrapakov z mlekom napolnila. user posted image Sofie, saj boš videla, kaj ti bo P rekla glede teže. Otroci so zelo različni, mislim pa da morajo podvojit težo pri 6. mesecih.

Uspavanje - huh, to je pa pri nas čisto po želji ... ponavadi se zvečer skopamo, najprej tamala, potem večja otroka, med tem naredim večerjo in potem vsi jemo, od tamale do tavelikih. Potem pa gremo kakšno družabno igro, ali pa čez teden beremo pravljice, se pogovarjamo o šoli ali vrtcu, če je kaj takega in enkrat vmes tamala zaspi, tako da je skoz z nami - kje na postelji od bratov, v jajčki ali pa na rokah. Potem jo pa samo nesem v spalnico v posteljico in tam dalje aja do cca. dveh, ko se zbudi. Tudi jaz je nikoli ne silim k spanju ... ko je zaspana, zaspi, spi pač tam, kjer trenutno sva, v avtu, vozičku, dnevni, otroški sobi, spalnici, pri babicah ali dediju ... ni ji problem. Ima samo pleničko zraven in ji je zgleda to od vonjav dovolj. user posted image

Oblačenje - jaz sem jo zdaj imela v tanki kapici s ščitnikom za ušesa in oči, bodiju brez rokavov oz. takem bodiju, ki je kot spodnja majica, majčki z dolgimi rokavi, zoknih in pajkicah. Če je pa pihalo, pa sva dali jopico in copatke gor. V vozički je pokrita s tanjšo dekico.

Cepljenje - nas to vse še čaka ... bom jo dala proti rota, ker sta tavelika dva bila enako, sta pa itak dobila to trebušno virozo, kljub cepljenju ... drži bojda samo dve leti to cepljenje. Za pnevmokok pa še nisem prepričana, verjetno ne.

Tko, evo šibamo ven, tavelka sta že ves dan zunaj, samo jest sta noter prišla.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
   RE: Marčevke 2017vl
21.5.2017 22:24:43   
Sofie

Danes je moja pupa stara že 3 mesece. Sploh ne vem kam čas tako beži. Nasledn teden imamo še vpis v vrtec ter cepljenje. Jutri pa greva na krajši izlet v Celje.

Zadnje dni se trudi cuzat palčka, ji ga ves čas vlečem iz ust. S pasenjem kravic se je končno sprijaznila. Dva dni nazaj je začela nosit v usta tudi igrače. Kar naprej se slini, tako da jo ves čas preoblačim. Je pa taka luštna, ves čas nasmejana deklica. Res uživam v novi vlogi.

Diamantina, jaz jo bom dala cepit tudi proti pnevmokoku. Mi je priporočila prijateljica, ki je pediatrinja.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
   RE: Marčevke 2017vl
23.5.2017 10:34:58   
diamantina
Imate pa hitro to za vrtec, pri nas je blo treba do konca aprila komaj vlogo oddat, če bomo dobili, bo znano šele v juniju, ko bo jasno, koliko otrok bo šlo v šolo in se bodo mesta s tem sprostila ... vpisala sem jo 1. marca naslednje leto ...

Kako sta prestali cepljenje? Midve imava drug mesec tole ... pa ne vem, to obvezno bo itak cepljena, čeprav baje lahko povzroči multiplo skl., tumorje na možganih, zadnjič smo se pogovarjai z eno gospo ki je cepila hči proti klopnemu, pa tamala od cepljenja naprej ne hodi (zdaj je stara 6 let) ... človek res ne ve. Fajn pa ni teh bolezni pokasirat ... dvorezen meč.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
   RE: Marčevke 2017vl
24.5.2017 11:34:29   
Sofie

Pri nas je bil vpis do 15.3. Tako da imamo 1.6 že sestanek. V vrtec gre pa konec januarja.

Spet je pridobila pol kile. Ima sedaj 4500g in 58cm. Niso nič komplicirali, ker ridobiva v enakem tempu že od rojstva naprej.

Cepljenje je bilo ok. Je dobila tudi za rotavirus. Ni bilo nobene reakcije.

Meni jo je bilo težko dat cepit. Ampak glede na to, da gremo tut kaj v Azijo je cepljenje nujno.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
   RE: Marčevke 2017vl
24.5.2017 13:19:56   
diamantina
Pri nas bo pa sestanek komaj septembra, za tiste, ki bodo dobili.

Saj se ni tako malo zredila, bo že ... saj zrasla je pa lepo v dolžino.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   RE: Marčevke 2017vl
25.5.2017 13:06:54   
Sofie

Tudi jaz mislim, da je ok. Zrastla je za 4cm. Se ful opazi na oblačilih. Sedaj nosi 56 in 62. Sem ji naredila zalogo poletnih oblačil, saj gremo počasi že na dopust.

Je pa moji punčki zelo hitro vroče. Sem jo imela zunaj že v kratkih rokavih.

Začela je ful malo spati čez dan. Pomoje nabere nekje 2-3h vse skupaj. K sreči ni nič tečka, ampak vseeno mislim da bi morala več spat.

Kako so kaj vaši otroci?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
   RE: Marčevke 2017vl
25.5.2017 14:07:50   
Sparkles7
Hej punce, bo kar dolgem času se spet oglašam :) Tako hitro gre ob naših sončkih...
Ja, to glede teže in rasti se mi zdi da je itak zelo odvisno... Naš je v prvem mesecu dobil gor zelo veliko, sedaj na 2. pregledu pa so rekli, da je v 2. mesecu dobil gor spodnjo mejo (500g). Na 2. pregledu, pri 10.tednih, je bil 4810 g in 57 cm. Ravno par dni pred pregledom sem imela tudi občutek, da imam malo manj mleka, oziroma sem se spraševala kako vedeti, če ga imam dovolj. Tako da imamo sedaj čez en teden (14 dni po pregledu) kontrolo teže. Pa bomo videli, če bi kao mogla zvečer kaj dodajat umetno mleko. Čeprav meni je glavno, da je naš mali res pravi sonček, zelo veliko se smeji, "pogovarja", tudi zelo močan je. Še vedno zelo rad pase kravice, par dni nazaj pa se je tudi prvič obrnil na trebuh. Ga je prav zanimivo opazovati, kako vztrajno se trudi :) In mu sedaj velikokrat tudi že uspe. Ga pustiš na igralni podlogi, pa je čez nekaj časa že čisto na drugem koncu. Ali pa se hoče obrniti na trebuh in se ob tem zaletava ob lok in ogledalo hihi :) No, tudi kaka vsak dan večkrat, tako da predvidevam da ne dobi premalo za jest. Vmes je imel sicer nekaj zelo nemirnih noči, pa sem tudi to povezovala s tem, če mogoče dobi premalo, ampak mislim da so ga samo vetrovi dajali. Je kar zoprno no, naj se ne bi sekiral in bil sproščen, da bo dovolj mleka... ampak itak da se sekiraš. Ima katera še kakšen ekstra nasvet za spodbujanje laktacije?

Sicer pa ima zelo rad igralno podlogo, igračke obešene v svojem ležalniku, pa vrtiljak nad posteljico, pa črno-beli vzorci so še vedno zakon. Včasih se kar zamoti s temi zadevami, kakšen dan pa ga je treba imeti cel dan po rokah, in ne uspem nič narediti. Ni nekega pravila, ane :) Najbolj zakon pa so seveda obrazi, pa pogovarjanje, pa poslušanje (ne)ubranega petja :)... se kar skoraj vsakemu nasmeji, takšen zadovoljen fantek zgleda. Pa zelo zelo rad ima svojo roko, in občasno tudi palec. Roka je na sporedu za vsako njegovo malico :) Po možnosti kar cela hihi.

Glede cepljenja se midva še nisva odločila. Verjetno bomo cepili proti pnevmokoku, ker je pediatrinja zelo priporočila. Glede rotavirusa pa še razmišljam, tudi pediatrinja ni bila slišati, kot da bi zelo priporočila (čeprav po svoji službeni dolžnosti seveda mora :P)

Spanje je pa pri nam nekako tako, da prvo rundo sedaj (ponavadi, lahko pa tudi precej manj) odspi dobre 4 ure, potem pa se kar pogosto zbuja še do jutra, vsaj na vsaki 2 uri. Če ga vetrovi, pa še malo pogosteje. Spat pa gre okrog devetih. Čez dan pa tudi ni nekega pravila. Se mi zdi, da spi bolj malo. Na primer zaspi med dojenjem ali pa v rokah ob guganju na žogi, pa ga odložiš, pa se kar hitro prebudi. Sedaj spi že dobri dve uri v kosu, kar je zeelo redko za čez dan.

< Sporočilo je popravil Sparkles7 -- 25.5.2017 14:10:52 >

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   RE: Marčevke 2017vl
25.5.2017 15:37:03   
Sofie

Jaz za več mleka pijem čaj za dojenje, brezalkoholno pivo, ogromno vode, jem polento.


(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
   RE: Marčevke 2017vl
25.5.2017 15:55:08   
diamantina
Zdravo!!

To s težo je kar smotano ja, lahko gre zelo na živce, če nekdo nonstop straši okrog tega. Po mojih izkušnjah je tako, pa nočem zdaj pameti solit, samo mogoče pa kateri pomaga: če je otrok normalno kašasto pokakan in tudi večkrat na dan polulan (vsaj 5 mokrih pleničk) je mleka pri dojenju dovolj. Če kaka prevečkrat in to zelo tekoče, zraven pa so morda še kakšne krvavkaste nitke, teža in rast pa ne napredujeta po pričakovanju, pa je to lahko znak za kakšno alergijo (gluten, pšenica, laktoza, jajca ...). Če od vsega tega ni nič in se jok nadaljuje, teža pa ne narašča, je smiselno poskusit z AM, pa se najbolje vidi, ker če je od takrat otrok zopet miren in napreduje, je z dojenjem dobil premalo in je potrebno dodajanje.

Spodbujanje laktacije - to, kar je že sofie napisala, pa gledati moraš, da imaš več obrokov ... pa ni nujno, da se 5x na dan prenaješ, ampak če začutimo lakoto, je pač treba nekaj pojest. Med dojenjem nima smisla hujšati, ker telo z dojenjem samo izgublja, da pa imamo za nas dovolj in za otroka, moramo pojesti malo več, predvsem hranilnih in polnovrednih živil. Res koruza spodbuja tvorjenje mleka (npr. sladka koruza, polenta, koruzni kruh ...), pa pivo bojda tudi, čeprav ga jaz ne pojem, ker ga tudi sicer ne maram. Jaz gledam, da sem sita, da res več popijem (zdaj npr. kamilični čaj, vodo, bezgov domač sok).

Pri nas je danes bila v vrtcu in so vsi otroci prileteli k njej in jo skušali pobožati, sem mislila, da se bo jokala, pa se ji je ful dopadlo in se je smejala, da smo se ji vsi morali nazaj smejat ... pravi dobrovoljček je in zaenkrat se ničesar prav ne boji.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
   RE: Marčevke 2017vl
26.5.2017 21:03:00   
Sofie

Tako kot je napisala diamantina se štejejo polulane pleničke. Mislim da nekje 5 na dan naj bi jih bilo.


(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
   RE: Marčevke 2017vl
28.5.2017 20:46:37   
diamantina
Ojlča!

Kako ste? Pri nas je pestro, mož je ves vikend v firmi, delajo kot norci, ne vem, kaj je to zadnje čase ... včeraj sta sinova bila pri atiju, sta malo pomagala, malo pri meni, danes pa smo bili kar sami trije. Smo vrt rihtali, kosilo kuhali, pospravljali okrog hiše, je bilo kar delovno.
Tamala je pridna, kar lepo sodeluje, pač če je tečna, jo dam v voziček in zaspi, pa je potem blje. Tudi dojim jo lepo kar zunaj, če je terba, edino preoblačim pa jo še noter, ker se mi zdi še premrzlo za nago ritko (sploh ob vetru).
Ugotovila sem, da ima zelo rada glasbo, ki jo jaz igram (na prečno flavto in kitaro), se je danes na glas zraven zasmejala, pa kot bi pela, spušča neke glasove zraven, prav luštno, tega pri fantih ni bilo.
Zadnje čase ima tudi lep ritem, tako da ob osmih že pridno spančka in spi do tam dveh, potem pa je ob štirih in zjutraj ob sedmih ali pol osmih ... je kar razlika od prej, ko je jedla tudi na dve uri ali še manj ... je pa takrat tudi manj pojedla. Zdaj je dojka res polna, po dojenju pa čisto uplahne.

Ta teden imamo spet kar pestro, tavelik ima neke obveznosti v šoli, srednji gre na tabor, jaz imam ene sestanke tri dni zapovrstjo, moža sem tudi nekje izgubila ... nora hiša. user posted image
Lep začetek tedna, jaz pa zdele šibam dela bezgov sok.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   RE: Marčevke 2017vl
28.5.2017 22:07:41   
Sofie
Hojla.

Mi smo super. Vikend je bil pester, smo se potepali, urejali vrt itd. Tamala je itak ful pridna, tako da ni težav.

Men pa zadnje dni malo težje zaspi v vozičku. Nasploh je veliko bočj crkljiva, bi zaspala kar v naročju.

Jaz jo tudi dojim zunaj, tudi pleničko zamenjam. Sva veliko zunaj in drugače ne gre. Danes smo imeli 27 stopinj, tako da je bila kar v kratkih rokavih.

Tudi naša spušča glasove. Ji očka reče ko pride iz službe, da naj kaj pove in ima cele debateuser posted image Res so luštni sedaj, ko so že tako odzivni.

Mi gremo čez dobra dva tedna že na počitnice. Komaj čakam.




(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
   RE: Marčevke 2017vl
30.5.2017 21:41:47   
diamantina
Ojla!

Pa je eno leto od moje zadnje M naokrog. Je čisto nič ne pogrešam, upam, da še vsaj čez poletje zdržim brez nje ... danes imava tudi 8. obletnico poroke ... mož je po pričakovanju pozabil user posted image .

Smo pa kar terenski sicer, tamalo imam skoraj še samo v avtu, ali pa zunaj, kuhava pa zadnje čase skupaj in ji velikokrat kaj tudi ponudit za povohat ... se čisto zresni ob hrani, ob pečenem piščancu in breskvah se pa kar oblizuje. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?