|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mlada mamica
29.8.2019 16:15:40   
Srečka138
Zivjo...stara sem 20 let in ze kaksno leto sanjam o otrocku...tako zelo si ga zelim da se mi obcasno ze kar mesa. Naj povem da fanta imam ze 6 let in sva se o tem tudi pogovarjala... dva meseca nazaj sva tudi zacela delati na tem ampak nama zaenkrat se ni uspelo... za otroka imava praktico vse "pripravljeno" tako da mu sigurno nebi nic manjkalo. Uredila sva si svoje stanovanje in oba imava redni sluzbi.Nekaj let nazaj se mi je zgodilo da sem kar naennkrat ostala brez vseh prijateljev (se zdaj mi ni jasno kako in zakaj) ampak ocitno je tako moralo biti. Skratka pocutim se osamljeno zato bi rada cimprej skrbela za malo strucko. Vem da je otrok velika odgovornost ampak jaz in fant mislim da sva kar dobro pripravljena nanj.Zanima me kako v najkrajsem casu zanositi in kako skrbeti za svoje telo da bo z otrokom vse v redu. Aja pa se to v primeru da v kratkem zanosim, kdaj povedati delodajalcu za nosecnost namrec delam v trgovini kjer je premikanje robe z vozicki kar tezek zalogaj saj nimamo tistih rocnih vilicarjev...Upam da se boste znajdle iz napisanega in mi znale svetovati
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mlada mamica
12.10.2019 21:58:54   
Lelly28 RR
Pozdravljena Srečka138, glede na napisano je ljubezen, želja in finančno stanje stabilno in pripravljeno na novega družinskega člana. user posted image Glede na starost ne bi smelo biti večjih težav z zanositvijo, tako da z fantom kar veselo poskušajta in upajta, da uspe. Normalno je, da zanosiš v cca 12 mesecih, lahko takoj ali pa kak mesec traja. Vsaj 1 mesec pred zanositvijo in prve 3 mesece nosečnosti predlagajo ginekologi jemanje folne kisline. Zdravo prehrano in telesno aktivnost (če ni drugačnih navodil od ginekologa) pa skozi celo nosečnost.
Kar se tiče pa delodajalcev je ponavadi fino počakat do 3 meseca nosečnosti, ker je to najbolj občutljivo obdobje, je pa odvisno tudi od samega poteka nosečnosti. Glede tega je morda najboljše,če vprašaš ginekologa oz. kakšno sodelavko, ki je že rodila kdaj je ona povedala. So delodajalci, ki so zelo prijazni do nosečk, žal pa se najdejo tudi kakšni, ki jim ni mar zate.
Sedaj pa držim pesti, da nam kmalu sporočiš, da pričakujeta dojenčka user posted image

(odgovor članu Srečka138)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Moram delodajalcu razkriti načrtovano nose...
Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovn...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?