|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na pomoč: Neznosne bolečine v levi dojki
18.7.2018 15:39:50   
Umma3
Drage mamice, prosim pomagajte mi ... Danes ponoči me je zbudila grozna bolečina vse od podpazduhe do bradavice v levi dojki in tudi dojenje je boleče. Dojka ni nič otekla, samo nekoliko bolj rožnata je v tem predelu (ne v celoti) boli pa kot da bi me nekdo izjemno močno udaril. Drugih sprememb ni. Predvidevam, da gre za zamašene mlečne vode. Kako naj si olajšam bolečino? Dojenje mi sicer pomaga, ampak ko mali vleče čutim kar precejšnjo bolečino. Ali naj si dajem tople ali mrzle obkladke? Pomaga kaj drugega? Koliko časa lahko to traja? Moram obiskati zdravnika? Hvala, vsak nasvet je dobrodošel.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na pomoč: Neznosne bolečine v levi dojki
19.8.2018 18:47:15   
kokos4 RR
Pozdrav, mogoce malo pozen odgovor - upam da ste tezavo ze resili, pa vendar, je mozno da bi slo za mastitis? V tem primeru bi bilo fajn, da obiscete zdravnika. Pa morda sprotno stiskanje zacetnega mleka, toliko da pritisk popusti? To je meni pomagalo, kadar je zacelo postajati vse.bolece, vendar tako hudih bolecin nisem imela.. upam da ste ze resili. :) 

(odgovor članu Umma3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Na pomoč: Neznosne bolečine v levi dojki
19.8.2018 22:40:40   
Umma3
Hvala, je šlo mimo. Če bo komu pomagalo ... Ni bil mastitis, ampak zamašen vod. Je plo mimo v dobrih dveh dneh. Najbolj mi je pomagalo, da sem imela ves dan hladne obkladke (sem si dala kar v modrc in pogosto menjavala). Le pred dojenjem sem gor dala topel obkladek in nekoliko večkrat dojila na to dojko. Med dojenjem sem masirala boleče mesto, čeprav je to kar precej bolelo, ampak je zelo olajšalo pritisk po koncu dojenja. Iztiskanje mi ni pomagalo. 

(odgovor članu kokos4 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Na pomoč: Neznosne bolečine v levi dojki
24.8.2018 9:16:41   
Ajra RR
Super, da je minilo. Najbrž je res šlo za zamašen vod, ker je mastitis bolj trdovratna stvar. Hvala, ker si delila svojo izkušnjo. user posted image

Tudi na Ringaraji najdeš več napisanega o tej temi v članku MASTITIS IN ZAMAŠENI MLEČNI VODI.
Odličen odgovor pa je zapisala tudi naša strokovnjakinja za dojenje, Martina Judež. Poglej NASVET: MASTITIS IN DOJENJE



_____________________________

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu Umma3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?