|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 11:44:48   
naty1989
Ja Mariposa, kakorkoli, z sluzjo ali brez, z špikanjem ali brez, O naj lepo pride in bo to to. Slončkat pa tako ali tako, saj se ne gre samo za otroka, moramo tudi drugače,haha. Hec. No malo me je mogoče špikalo ali zabolelo, samo so to tako majhne bolečine, da če ne bi misla da imam O,oz.da če je ne bi pričakovala, sploh ne bi vedela da jo imam, da sploh obstaja. Bolj je, kak bi rekla taka rahla napest v trebuhu. Ampak tudi ni pretirano.
Mmm, žar bi se prilegel ja. Midva zakurima žar samo kje zunaj, na ribolovu ali pri kom, da si za lušte malo spečemo. Parkrat na leto.
Vreme je res bolj slabo, glih za pakiranje 😊.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 12:59:34   
abracadabraa
Bodo poslali se en paketek naknadno.zelo so prijazni. Pa tudi testki so ze na poti pravijo :)Ma tudi M se poslavlja za ta mesec, oz.upam, da kar za vsaj eno leto :)))
Oooo boste uzivale na dopustuuuu <3

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 13:02:26   
abracadabraa
Anonimna, hvala :) vedno prav pridejo te info iz prve roke :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 13:12:34   
Mariposa08
Mene bojo testki že danes čakali na pošti, jih grem pop iskat na pošto :)) pa bom vidla malo kdaj ta slavna O pride, če sem imela prov na kateri dan jo dobim hehe :)
Abracadabra super da čajček dobiš še naknadno :) evo pa bova skupi pile čaj, čeprov sem mnenja, da vsaka stvar ki jo na novo začneš piti ali jesti traja nekak časa, da začne učinkovati, lahko pa nas preseneti :) zato ne bom preveč upala ta mesec na uspeh, bom imela malo upanja vseeno, samo ne želim kot prejšnji nesec biti potem zopet preveč razočarana ko / če pride M . Super da je M že mimo, zdaj pa slomčkat in merit O haha :)

Naty ja sej midva tudi rada tako v naravi žar zakuriva , kupiva malo mesa in zelenjave , zdaj še kakšno koruzo mmmmm, pa je piknik v dvoje v naravi, ni lepšega , meni je to tako fajn, še masaža me ne sproti tako kot to 😂😍Ja zdej pa počasi prat perilo in pakirati, no sem ugotovila, da moram začeti gledati kakšno vreme je v naprej napovedano, ko perem perilo, sem oprala perilo in dala sušiti na teraso, zjutraj se pa dež vlije in zooet vse mokro in na novo spet prati jaooo 😂😂

Anonimna , bom jaz poten tudi tako pila kot si ti, 2 dni po O bom nehala piti čaj , da v slučaju če bi bila niseča da ne bi bilo kaj narobe , že tako imam slabo izkušnjo za sabo .

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 16:09:03   
Mariposa08


user posted image

Evo dobila testke in že naredila O test, je negativen, danes je 11.dan , izgleda bo ta mesec O res prišla na 14.dan ali kasneje, do zdaj je bila vedno na 13.dan . Bom jutri ob isti uri ponovila test :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 16:43:58   
naty1989
Mariposa08

Aha, si naredila test :). Ja zdaj še nič ne kaže, ampak imaš še čas. Ti kr pošiljaj slike, da vidimo kdaj bo :). Kako dolge pa imaš cikluse? Je pri tebi vedno na sredini O, ali se za par dni zamakne + / -? Mislim, tako po občutku, ko nekako veš kdaj je tisti pravi dan?

Tudi jaz večinoma perem ko je lepo vreme, da lahko pošušim. Ker če je slabo kot je danes, potem moram notri sušit cote in ni fajn, ker se vlaga dela. Ampak včasih pa ne gre drugače, ko je čez vikend rad dež, pa morem v stanovanju sušit, včasih dam tudi na hodnik cote. Sem pri eni videla, pa se mi je zdelo čudno, pa sem si mislila kak te ona na hodniki cote suši, potem sem pa jaz isto začela dalat. V katerem nadstropju pa sta če ni skrivnost? midva sva v 4. Včasih komaj prideš gor z vsemi culami in sploh nakupovalnimi vrečkami, ampak ko si gor je pa ok :).

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 16:46:56   
abracadabraa
Joj ta postaaa..tam ko lahko sledis posiljki, pise da je vroceno...a tu nikjer niti listka...halo..

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 17:04:22   
Mariposa08
Abracadabraa tako so tudi meni naredili, nizi listka mi niso pustili , samo na mail sem slučajno pogledala in je pisalo, da me čaka paket na pošti ker me ni bilo doma, da bi prevzela, pa sem bila doma , noben ni zvonil , kr neki ta pošta ga res mal zna hecat. No listek sem šele danes dobila skupaj s tem obvestilom za te testke in meni nič jasno kaj moram to plačati še če pa nisem nič razen teh testov naročila. No in pridem na pošto in mi tam gospa pove, da sem ta paket že prevzela 3 dni nazaj , in da kako sem ga lahko prevzela, če nisem imela listka , mislim halo, sem rekla a je moja krivda , če poštar ni pustil obvestila pravočasno, hvala bogu za maile , sem rekla bi se mi paket kar vrnil nazaj , kr neki, čudni so :/

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 17:12:19   
Mariposa08
Naty midva sva v 2.nadstropju, imava tudi dvigalo tako , da je kar v redu to. Sicer hodim kar po stopnicah, razen , ko pridem iz trgovine, takrat grem raje z dvigalom ker komaj iz avta in do bloka pritrogam s tistimi vrečkami pa torbica pa ključi pa vse , hehe :)Je kr fajn da je dvigalo za kasneje ko bo dojenček, bom lažje iz stanovanja šla z vozičkom z bebiko na sprehod, da mi ne bo treba nosit vse dol, to niti je vem kako bi :)Sej jaz tudi sušim cunje takrat , ko je lepo vreme, sem mislila da bo danes itak tudi toplo vreme pa sem se malo zafrknila, zdaj sem si pa dodatno pranje naložila :/Ja tudi mi smo , ko sem še doma živela smo v hodniku dostikrat sušili perilo ali pa v kopalnici, tam je sicer okno ampak sej kako pa boš pozimi, ko je vedno slabo vreme je težko na balkonu sušit potem perilo, res pa je da če v stanovanju sušiš potem hitro prode do vlage, samo če je skos okno odprto pomojem da potem neke vlage naj ne bi bilo nevem.
Ja O imam ponavadi na 13.dan sem že toliko jo naštudirala, saj veš haha :) M je zdaj ko je redni cikel vsak mesec je na 28/29 dni, ampak zdaj ko pijem klomid , sem brala, da se zaradi klomida O lahko zamakne za kakšna 2 dni, saj je tudi verjetno potem cikel daljši in je M potem mogoče pa na 30/31 dni, če se O zamakne, in M zaradi klomida traja namesto 4/5 dni, traja 6/7 dni lahko. Tako nekako sem jaz to preštudirala , bom vsak dan teste delala pa bom vidla , kdaj bo O prišla. Drugače čutim O, me začne špikati v jajčnikih, in pa ta sluz se pojavi, tako da po tem vem :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 19:57:11   
abracadabraa
No za vas punce je zdaj kmalu cas akcije :))) vi ste kar hkrati skoraj imele M kolkor sem sledila :) drzim mocno pesti za vse vas, da je tokrat to to!
Mariposa, prav nate sem se spomnila za paket, ko vem, da je isto blo neki s to posto.. pri meni pa se je paket najdu :D pa sva pregledala se zgornje stanovanje, ce je kdo od njih prevzel..nikjer nic.. zdaj pa iz nevem kje tast zvlece, da je nek paket prisel..res nevem kje ga je skrival :D sem skoraj na rit padla :D

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 20:07:55   
Mariposa08
Hehe Abracadabraa no super, samo da se je najdel paket :)) Evo pa boš tudi ti lahko začela pit čaj , si vidla kako je v vrečki pakirano, in navodila na nalepki natipkana, sej je v redu za pit boš vidla ;) Ja zgleda smo vse nekako M dobile skoraj enako v razmaku 2,3 dni :) sem tudi jaz zasledila, da je prva Lillyy potem 2 dni kasneje Naty , potem pa jaz za Naty 3 dni, ti si pa nekako 1 tedn za mano, smo kar na kupu nekako , bi bilo zanimovo če bi vse ta mesec zanisile kako bi se pdp sledili, bi se smejala če bi še na isti dan rodile:D Jaz upam za vse nas da nam uspe, tidi tebi , ti kr pij čajčka pa bomo upale na najbolje :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 21:02:48   
abracadabraa
Jaa super! Res pa nic ne pise, da med M prekines, kot je anonimna napisala. Ampak, ocitno ji je kdo svetoval tako. Ti bos tudi tako pila? A ti si si ta cajcek pol v skatlo shranila? Bi tudi jaz kaj takega si umislila, je bolj prakticno.Jutri bom si ga pripravila :) kdaj pa ga popijes? Ko pise 3x na dan. A ze zjutraj? Meni ne vem kako bi zjutraj uspelo 1uro po jedi..zaradi sluzbe..hmm

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 21:11:44   
Mariposa08
Jaz delam različno, nisem samo dopoldan v službi, drugače pa nevem kako bom , za zj je res malo tako neuzvedljivo, ker imaš samo toliko časa da se zrihtaš, popiješ kavo , na hitro malo tudi pojem zj ampak za čaj potem zmanjka časa , sicer sem bila odkar pijem čaj en dan dopoldan, in zj malo časa da sen si skuhala čaj pa potem ko sem se zrihtala čaj še popila na hitro, če bom pa vsak dan tako pa nevem kako bom :) sicer je pa kmalu dopust pa mogoče ne bom rabila več čaja piti :)
Nisem ga dala v škatlo, sem kr v vrečki pustila , zavijem vrecko in spnem s dvema ščipalkama za perilo obešat :) nevem , a mora bit ta čaj v vrečki ali ga lahko dam v to kovinsko posodo ? Tudi meni bi bilo bolj praktično v posodi , sem pa zaenkrat kar tako pustila v vrečki .

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 21:17:34   
Mariposa08
Bom pila tako, kot je Anonimna svetovala, njej je pomagalo tako , pa bo mogoče tidi meni. 2 dni po končani O bom že nehala piti čaj pa počakala ali bo M ali ne, če bo M potem po končani M bom pila naprej če pa ne bo M pa super :) ja 3xdan ,1 uro po jedi. Sej zj meni je dost če jem sadje pa tako kaj , ker ne morem zj nevem kok jesti , čeprav naj bi bilo zdravo da se za zajtrk doro naješ potem pa tudi če ne ješ tok obilnih obrokov je ok, jaz pa obratno, zj komaj kaj pojem pop pa zv bi pa jedla in jedla , da se moram bremzat s hrano hehe 😁 Pop ko si kosilo narediš, eno uro po kosilu namesto kavice skuhaš čaj in piješ po požirkih :) in zv isto in zj isto, če uspe, sej pomoje pa če je kakšn da. Samo 2x dan pa pomoje tud ni nič manj učinka ,kaj pa vem.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 22:32:17   
abracadabraa
No sej, isto jaz. Zjutraj res ne jem. Sele kasneje. Zdej pa da bi si v sluzbo nosila caj pa tudi ne vem no..da si kar v termos dam :DSem razmisljala, da bi pac 2x, ko uspem pa 3x.. bom vidla sproti kako bo zneslo :)
Pomoje ne bi bilo nic narobe v skatli shranjevat..bom vidla kako se bo obneslo z vrecko..da ne bom jaz to kar nerodno stresala okoli slucajno.. ma mislim, da ne..ce bi bil nek drug caj verjetno da ne bi tako pazila :) :) 


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 22:49:01   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: abracadabraa

Jaa super! Res pa nic ne pise, da med M prekines, kot je anonimna napisala. Ampak, ocitno ji je kdo svetoval tako. Ti bos tudi tako pila? A ti si si ta cajcek pol v skatlo shranila? Bi tudi jaz kaj takega si umislila, je bolj prakticno.Jutri bom si ga pripravila :) kdaj pa ga popijes? Ko pise 3x na dan. A ze zjutraj? Meni ne vem kako bi zjutraj uspelo 1uro po jedi..zaradi sluzbe..hmm



Navodila za pitje caja sem dobila od farmacevta, ki dela v samostanu Sticna.

(odgovor članu abracadabraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.8.2018 7:48:48   
naty1989
Mariposa08
Jaz imam enak problem, zjutraj ne morem ne vem kaj jest, potem zvečer bi pa ne vem kaj vse. Dobro je, da nimam teh čipsov in smokijev doma. Ker bi samo jedla in jedla. Tako da se fejst bremzam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.8.2018 7:53:35   
naty1989
Abracadabra
Tudi za tebe bo čas akcije, si že končala z M? Pol se kr hitro obrne tista 2 tedna do O, kaj te veš mogoče pride O tud prej. Ampak si na boljšem. Ti še nisi imela O, še imaš vse šanse, jaz pa mogoče že imela, pa je kar je. Ni več poti nazaj. Vsaj ta mesec ne. No sej v končni fazi smo vse v istem čolnu. Tudi maksimalno izkoristit zadeve ne pomeni nujno uspeha.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.8.2018 10:16:18   
Mariposa08
Naty sploh mi čipsov ne omenjaj, jaz bi jih pojedla v sekundi celo vrečko čipsa, nič za druge ne bi ostalo , haha :D  tako da tudi jaz ne smem imeti doma čipsov in smokijev, na čokolado niti nisem tako močno mahnjena, mi pa pade sladkor občasno in si kupim čokolado, pa ne pojem samo par koščkov ampak seveda kar celo , po možnosti tisto XXL čokolado hehe :) ampak dobto to je občasno , drugače jem kar dosti sadja in pa solate kar veliko pojem. Ja zj pa tudi jaz res nekaj nisem sploh takrat še lačna pa tudi če sem ne morem veliko jesti . 
Ja zdej smo vse že v tem času O , jaz bom danes spet pop naredila test pa bom videla, če se O že kaj bliža ali ne :) naty ti si že mimo z O verjetno , jaz pa slončkat ko bo O že blizu prej ne bom , pa bom vidla kako se bo obneslo kej ta mesec.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.8.2018 10:18:54   
Mariposa08
Abracadabraa 
Jaz sem si čaj kar dala v to škatlo, pokvaril se v škatli itak ne bo, tako da je bolj praktično, pa bom vidla kako se obnese tole hehe. Ja sej jaz isto rszmišljam, da tako bi 2xdan potem pa če mi uspe pa tudi 3xdan bom čaj pila, enkrat bo že učinkovalo :) A teste si že dobila ali še čakaš na dostavo :)?

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.8.2018 12:54:53   
abracadabraa
Naty, tudi moja M je koncala ja. Tako, da bo tudi kmalu pri meni O. In ja, tudi jaZ cips, smoki...pa sej to ko zacnes jest se ne mores ustavit ... da ne govorim o sladkem..uuuh..njami njami :D
Mariposa..testke pomoje jutri dobim. Teh pa res se nikoli nisem delala. :)Cajcek pa sem.si zdaj pripravila ga prvic. Se precedim pa zacnem :)
Anonimna, hvala ti! 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.8.2018 18:31:46   
Mariposa08
Abracadabraa super, če jutri dobiš testke , bova obe s temi O testi probavale kako je z O :) kakšen se ti zdi čaj ? Ti je v redu za pit ? Drugače sem pa jaz šele ko sem di v škatlo dala čaj vidla dejansko koliko je res veliko čaja, ma ni šans v 2 mesecih da ga porabim ali celo v 3 tako da , bo kar za nekak časa ga dosti pomojem :) zopet sem O test naredila, mi se zdi da se danes že rahla črtica apodaj visi, to očitno pomeni,da bo kmalu O , nevem . 

user posted image

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.8.2018 18:33:36   
Mariposa08
Joj ta telefon :/ hotla sem napisati, da se spodaj že rahla črtica vidi, ne pa da visi, haha 😁

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.8.2018 22:17:07   
naty1989
Mariposa
Smo razumele ja, fon včasih malo zaštrika to kar smo misle napisat, pa potem ko preberemo čist drugo pride ven.
Mislim da je blizu O, no zdaj bo vsak dan bolj temna črtica. Boš potem ugotovila, koliko si prejšnje mesece sfalila O, ali koliko si se približala. Glede občutkov in tega, kolko jim je za zaupat...in vrjet ali ne vrjet potem za naprej. No pa tisti glavni dan boš trofla, tako da ni šans da sfališ O, ko si prej misliš da si jo. Potem boš pa točno vidla bo ali ne bo. Oz.če je res pomembno da točno tisti dan greš v akcijo ali ni tako. Me prav zanima razplet.
Mislim da imam danes O, ne vem tak občutek imam, pa datum je tak. Če gledam da imam ciklus 30 dni, je glih 15.dan po M.Lahko tudi ju3. Lahko jo imam 18.dan po M...no pozneje pa ne vrjamem da bo. Pa si mislim, pa sej imam pokrite dneve, se ne sekiram točno kdaj je. Jaz si mislim da je lahko bilokateri dan od 10,11.8 naprej pa tja do 19,20.8. Vse je mogoče.
Abracadabra
Jaz sem tudi na sladko nora. No na čips bolj, ampak kaka peciva, čokolado mam tud rada. Sploh midva rada spečeva kaj doma, pa je tisto vse takooo dobro, da bi celi pladenj pojedla 😋. Sploh orehova rolada polnjena s kislo smetano pa pijana dama,pa kokosovo pecivo...pa skoz rada kaj novega probama. Pol se pa redimo. Čipsa pa tak ne moreš nehat jest, jaz si ga raje ne kupit, ker ga celega pojem. Raje bolj redko.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.8.2018 22:57:49   
abracadabraa
Naty, mmmm prav bi zdaj kaj takega zmazala mmmm :)))Mariposa, caj me je prav presenetil.. niti malo grenek, pa prav fajn za popit.. in ga je res kar precej v vrecki. Izgleda po testku, da se tvoja O bliza.. naj tokrat uspe! <3 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?