|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 18:36:18   
naty1989
Aja no jaz sem čist ok, nič občutka da bi kaj bilo...kot ponavadi. Nič me več ne špika, nič boli, zdaj malo manj razmišljam o vsem tem, če bo ali ne bo. Se mi nekak ne da več, se šparam za takrat pred M, ko bom spet napeta, polna pričakovaj in se bala razočaranje spet...pa spet jovo na novo. Ah sej bo. Drugače pa že odštevam do M spet dneve, še 9,10 ali 11 dni 😵😖

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 21:07:10   
Ella221118
Mariposa bila sem v Ljubljani - klinika Zelenik (Zdravko Zelenik). user posted image

Lily žal mi je za nov neuspešen krog user posted image . Upam, da si se že potolažila, jaz verjamem, da bomo kmalu vse dočakale user posted image .

Aleksandra, verjamem, da ostajajo skrbi.. to je tako vedno oz. pri vsaki nosečnosti. Vendar mislim, da nimaš nič večjih možnosti, da bi ostala vrečka prazna kot katera druga nosečnica. Bolečine mislim, da ne morejo biti povezane s tem. Pri meni je bila npr. prazna vrečka in ni bilo nobenih bolečin in znakov. 6t5d je še zelo zgodaj in je normalno, da se še ne vidi, zato tudi v osnovi vedno naročajo na prve preglede nekje okoli 8t. user posted image Drugače si ok? Kako je zdaj z bolečinami?
Drugače pa naty, da še na tvoje vprašanje odgovorim - če je vrečka prazna okoli 8t, pa je že dovolj velika, da ocenijo da bi se moralo kaj videti, sledi splav s tabletko. Če so pa še v dvomih, se pa lahko še čaka kak teden ali dva, v upanju da se kaj pokaže.

Jaz pa sem se res čisto odpovedala sladkorju zdaj ta teden user posted image . Zaenkrat mi uspeva. Malo raziskujem, katera oblika sladila bi bila najboljši nadomestek. Mogoče katera uporablja kaj drugega kot navadni bel sladkor? user posted image . Ker z bližajočim decembrom dvomim da bom zmogla brez user posted image . Pa tudi nasploh zelo rada pečem, tako da nekaj bo treba naštudirat user posted image .
V nedeljo sem drugače zvečer potem imela pozitiven test za O, tako da upam da se je kaj prijelo user posted image . Se me je pa zdaj lotil nek zelo nadležen prehlad. Upam, da ne bo kaj vplival na vse skupaj user posted image .

Kar se tiče bioenergetika, čisto razumem dvome, ker sem tudi jaz šla bolj iz firbca user posted image . Ampak meni je bilo fajn, bila sem tam urco in pol, veliko sva se pogovarjala in vedel je nekatere stvari, ki se jih težko ugane. user posted image Seveda sem zdaj tudi malo bolj pomirjena, ampak to mi je v vsakem primeru fajn user posted image . Pa tudi nikoli nisem imela občutka, da bi mi hotel kaj prodat (te prehranske dodatke mi je samo povedal katere naj vzamem, imel je sicer neko firmo tam, ampak je rekel v večini, da si naj sama izberem, kateri se mi zdijo ok. Edino za folno mi je predlagal točno določene, ampak se jih itak dobi v lekarni in nima on nič od tega).
Aja, pa verjetno bom šla v ponedeljek še kar samoplačniško na meritve progesterona.. cena je samo okoli 15€ in se mi zdi kar vredno..

Naty, upam da dobiš čimveč informacij na pregledu user posted image . Poročaj user posted image

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 21:12:00   
abracadabraa
Naty, s clomidom sem ze konec. Na pregled bi mogla v petek ampak imajo prezasedeno in nimajo prostega termina..tako da drug mesec ista terapija in pregled..

Vem vem, da je dovolj na 2dni odnose imet.. Ampak za ziher tudi vsak dan veckrat hahha

Ella, kaksno folno pa ti je svetoval, ce smem vprasat? :) ker jaz se nikakor ne morem odlocit ali zacet kaj jemat pa katero.. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 21:15:00   
abracadabraa
Ella, ko si o sladkorju pisala.. Jaz sem zasledila da veliko ljudi uporablja sukrin.. Vbistvu kr sladilo brez energijske vrednosti.. Mogoce ti pride v postev :) 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 21:17:31   
Mariposa08
Ella hvala za ime bioenergetika :) me pa zanima kje lahko dobim kontakt ? Sem pogledala zdaj na intr pa kontaktne st.ne dobim da bi lahko poklicala , sem se odločila da grem tudi jaz poskusit . 


Drugače še vedno čakam O, moj naj bi zdaj po novem prišel šele v petek tako da upam da ae vse poklipi če ne bo šel mesev v nič . 

Kako ste ostale ?


Lillyy žal mi je da je M prišla vem kako se počutiš :(( ! En velik objem ti pošiljam in upam da si že malo bolje.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 21:41:30   
Ella221118
Abracadabra hvala za predlog, bom preverla sukrin user posted image . A je mogoče katera kdaj uporabljala kokosov sladkor? user posted image
Folna je pa Prenatal Jamieson user posted image .

Mariposa izvoli mail: zdravko@klinikazelenik.com user posted image . Številke pa žal nimam.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 22:15:19   
abracadabraa
Oo hvala ti ella! Bom si pogledala tole folno!

Jaz nestepno cakam dneve ko naj bi bila O.. Torej par dni se.. In potem se do pricakovane M se bo vleeeklo... Ko bi vsaj bilo koncno uspesno


Upam, da se vse dobro pocutite, kljub prehladom. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 22:21:55   
naty1989
Abracadabra

Jaz zdaj jemljem folno kislino, ki mi jo je G svetoval, pride pa samo v dm-u 2,49€ in jo imaš za 2 meseca. Najprej nisem mogla vrjet, da je lahko tako poceni, pa sem šla gledat in je res. 

Reče se pa neka nemška je : Das gesunte plus A - Z Mama. Ena nosečnica je naslikana v modri majčki. 

Ja, ja kr večkrat na dan, pa bo,haha. Ziher je ziher 😁😋. 
Ella
Hvala za razlago. Nikoli se še nisem srečala s takimi stvarmi zato me zanima. 

Jaz včasih uporabljam stevio za čaj, lahko tudi za slaščice. Je naravno sladilo in dosti bolj sladka od cukra.

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 22:24:55   
Lillyy
Punce, hvala ... sem bolje. Sem rabila prav malo se odklopit. Saj veste, ko te vse zaskrbi, da kaj pa če ne bo ... sem pa že praktično mimo z M. 😀Berem, da ste ok, da se bližate O. Veselo slončkajte 😀Ella, super, da je bilo ok pri bioenergetiku. Glede kokosovega sladkorja. Jaz ga uporabljam že 2 leti namesto belega. Belega sploh ne uporabljam in meni je super. Je pa kar drag in ko na koncu potegneš črto, je sladkor. Tako da ravno tako v mejah normale.Mariposa, super da si bolje in Aleksandra, zagotovo se bo vse dobro izteklo 😀Rozainmodra pa tudi super, da sta prej dobila datum. Abracadabra, fino da se dobro počutiš po clomidu, bo začelo delovat.Naty, kdaj imaš zdaj pregled pri G? Zagotovo sem kaj pozabila, ma dobr.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 22:27:39   
naty1989
Abracadabra

Sma že dve. Meni se tudi takooo vleče tam malo pred M. Pa nikamor ne grejo dnevi😖.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.11.2018 22:42:22   
naty1989
Ella

Mislim, da se ne rabiš obremenjevat glede cukra in da se lahko kdaj tudi pregrešiš. Res je, da je treba že tako normalno zdravo jest, ampak vseeno kaj pa kdaj pa paše tudi kaj prepovedanega. Mislim, da nima kaj bit narobe. Otročka boš tako ali tako dobila. Sej bo.

Lilly

Super, da je boljše. Zdaj bo šlo samo na bolje. Samo da M odide👌. Pa bo spet O in tako dalje...

Bom poročala jutri glede pregleda, upam da bojo dobre novice pa čim več da bi izvedela. Zaenkrat vem samo da bi naj O prišla prejšnji vikend. Samo to je tako skromna informacija, da nič kaj ne pove. Ampak počasi se premikamo, glavno da se nekje začne. Si je treba veliko časa vzet. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.11.2018 14:07:53   
Ella221118
Ni za kaj abracadabra user posted image . Jaz sem drugače tudi do zdaj imela te iz dma, ki jih je naty omenila. So res poceni v primerjavi z ostalimi. Sem pa vseeno danes nabavila te Prenatal, če je že ravno specifično te omenil, bom poskusila še z njimi :).

Lilly super, hvala :). Prav ne morem se odločit user posted image . Saj drugače ne mislim tako strogo se držat čisto brez sladkorja.. ampak dosti manj pa oz. vsaj ko sama pečem da uporabljam kaj drugega :).

Naty kako je bilo na pregledu? :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.11.2018 17:42:31   
Mariposa08
Pri nama ta mesec ne bo nič, ker je O že tu , moj pa pride šele jutri zvečer :( tako da je šel mesec v nič :(( kmalu pa konec leta mi gre sano še na jok :/ mašla sem nekega bionergetika v domažalah , tako da bom jutri klicala da se naročim. Našla sem tudi neke refleksoterapije stopal , naj bi pomagalo za zanositev in pa naročila sem si na spletu selen+cink tbl pa da vidim a bo kaj učimka od tega. 

Kako ste ostale ? Naty kako je bilo na pregledu ? Kaj ti je G povedal ? Abracadabraa ti O še čakaš ? Lillyy super da si bolje , saj bo mogoče je pa nama namenjeno decembra in pa ostalim če ta mesec ne bi uspelo upam da v decembru kar vsem nam uspe . Se tolažim s tem da vsak mesec vse ne moremo bit noseče in če sm zvedela za dve da sta noseči un pričakujeta tam junij/ julij , potem jaz ne morem isti mesec pričakovati moram naslednii to je avgust ki je tudi moj mesec in upam da res uspe . Volje mi že zmanjkuje najbrž zato ker se bliža konec leta in sem si res želela biti noseča ko vstopim v novo leto . Ko le bi bilo namenjeno . Upam da ste oatale v redu :) Ella glede cukra te ne bi znala potolažiti ker se jaz dosti bremzam glede tega ker ga naj ne bi smela ampak se vseeno pregrešim s čokolado , drugače pa sladkorja kod sladkorja tako ali tako ne jem, kavo tako pijem grenko brez mleka in cukra ne rabim samo za goste hehe :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.11.2018 18:38:38   
abracadabraa
Mariposa zal mi je za ta mesec :( a si tudi test naredila? Mogoce pa le se ujames O. Drzim pesti.. Jaz nimam nobenega testa, da bi naredila.. Ampak v kratkem naj bi bila.. Vsake toliko me spikne ze.. Nevem ali je clomid kaj kriv za to.. Bomo videli.. 
Ampak nekako nimam nekega upanja.. Se mi zdi da mi se ni usojeno ne vem :(

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.11.2018 8:36:38   
naty1989
Da se še jaz malo javim. Na pregledu ni bilo nič posebnega. Pregledal je samo, če je bila O in plodni dnevi in je rekel da so bili. Tako da je zaenkrat to dobra novica. Zdaj pa počakam na M in spet grem naprej k svojem G. No potem sem pa vprašala za to če se vidi za jajcevode in kakšne pregrade, pa je rekel da tu ne, da morem dobit posebej napotnico in verjetno bom morala it v Maribor :). No tudi prav, jaz bom že šla, samo da izvem kaj novega. Je pa res da se te zadeve začnejo urejat počasi, mogoče mi bo celo spremljal ko bo O, da bo videl kako se obnaša še kak mesec ali 2, potem pa šele ostale preiskave. No upajmo da se prime ta čas ne,haha. To bi bila pa najlepša novica tega sveta, in še poti bi mi bile prihranjene. No upamo lahko :).


Tudi jaz se probam izognit sladkemu, če se le da ( ponavadi se ne,haha ), no samo je dosti rojstnih dnevov in se kar pred mano znajdejo neka peciva slatsna in torte,haha. Pa se glih ne morem nekaj upreti vsemu temu. Drugače pa ja na splošno malo gledam da tega ne pojem dosti, že tako zaradi kil in ker ni zdravo.


Mariposa08


Ah ne obremenjuj se preveč, mogoče pa O pride šele danes, jutri? Kako pa veš da je O že bila? Kateri dan po M si že? Jaz sem tudi pričakovala pri meni, da bo nekje na sredini, ampak sem bila na pregledu ta mesec na moj 15. dan po M, kar je sredina, pa še mi je rekel da bo do O prišlo v roku 3 dni. Tako da nikar se ne sekiraj, lahko te preseneti. Jaz mislim da vseeno ni še vse izgubljeno. Kar pa bo konec meseca pa žal ne vemo, pač kako bo tako bo. Dobro ali slabo, nikoli ne veš :). Mogoče pa december čaka na tebe in na vse nas, no ali pa potem drugo leto,haha. da bi vsem ratalo do konec leta je že malo nemogoče, bo treba kar počakat na leto 2019, pa bo menda ja se odprlo nekaj :). Hja nikoli ne veš, lahko pa boš še ti tista srečnica ki bo tudi noseča že konec meseca, pa bo vas več, nikoli en reci nikoli,haha. Vem da je težko verjetno, samo kje te pa čaka tisti pravi trenutek pa tudi ne veš, mogoče je že blizu. Jaz se tolažim s tem ( sicer bolj slaba tolažba ), da sem vsak dan, vsako uro bližje tistemu slavnemu trenutku, ko bom ugledala te magični 2 črtici, ali +, ali bilokako že. Ali me bo začela dajati slabost ali se mi bo katera hrana zagabila...No se že veselim in upam da ni več tako daleč do tega :). Žal je pa res tako, da se naše telo en dela po naših željah, ti vrjamem, da bi rada že bila 1x noseča, tudi jaz bi z veseljem bila, ampak tu res ni druge variante kot se sprijaznit, živet normalno naprej, reči si da še uživaj v vsakdanjem življenje, stvareh, ki te osrečujejo. Sej vem da bi te samo ena stvar osrečila, ampak verjetno je še polno drugih ki so tudi enako lepe in verjamem da lahko uživaš v njih. Samo glavo pokonci in vztrajat, verjamem da si dovolj močna, glede na to da si že marsikaj dala skozi, da boš tudi to pregurala, kot pravim smo borke in uspelo nam bo!, če ne ta mesec pa naslednji ali naslednji...bo pa potem še toliko večje veselje. No in naj ti moje besede vlijejo malo volje in da greš normalno naprej, novim zmagam naproti pravijo :).


Jaz pa morem dat čisto malo cukra v kavo, tako za vzorec, pa obvezno z mlekom, brez njega ne morem piti kave. Vidiš kako smo si različne. Je pa tako stvar v tem, kako se navadiš.


Abracadabra


Hja nikoli ne veš, lahko da clomid deluje po svoje, ne veš kaj bo naredil, če bo uspeh ali ne bo. Kaj pa vem, jaz ko imam občutek da ne bo, potem res ni nikoli še bilo. Tako da šesti čut pove svoje. Mogoče je pa to samo zaradi vseh neuspehov, pa že avtomatsko misliš da tak ne bo. Si pa že blizu, clomid bo naredil kar bo in v pozitivno smer seveda, dobro je da si prišla do njega, zdaj pa pač rabi telo svoj čas spet, da vse to sprejme, začne normalno delat...Žal nam preostane samo, kar je najslabše izmed vsega - čakanje :(. Pa sej bo, vsaj začela si nekje.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.11.2018 19:16:08   
Aleksandra91
Evo, da se še jaz malo javim...
Zadnje čas sem bolj malo aktivna, ker poskušam malo odklopit.. pač kolikor gre... drugače ves čas razmišljam o tem....

Ne vem točno katera je napisala, če so mi omenili možnost splava... ja souser posted image Oziroma je bilo bolj rečeno, da se lahko zgodi, da bo vrečka ostala prazna ali pa, da bi se pojavila t.i. "kemična nosečnost", to pomeni, da bi plodek takoj odmrl... Zaenkrat naj bi bil dober znak, ker nič ne krvavim (trkam na les!!), bolečine pa so še kar znosne.... Malo me skrbi, ker ni nekih tipičnih znakov (lulanje, odpor kakšne hrane ali pretirane lušte...), edino kar se pojavlja je slabost zadnje 4 dni in pa boleče prsi že 14 dni skupaj - nenormalno boleče user posted image .

Resnično upam, da se bom lahko naslednji teden razveselila lepe novičke!user posted image

Drugače sem si pa tudi jaz kupila folno, in sicer Femibion 1.. to kar sem na spletu gledala že in tudi v lekarni (začuda) mi je rekla, da sem se dobro odločila, ker vsebuje še druge vitamine, predvsem pa aktivno folno kislino (metafolin) in vitamine B (1,2,6,12), C, E, D...

Kar se tiče kave... jo pijem vsako jutro, taveliko skodelico čiste črne, ampak obvezno sladko (zelo sladko), ne maram grenke kave, pokvai jutro user posted image Sladkemu pa se tudi jaz težko odpovem, čeprav zadnje čase sploh nimam nobenega apetita oz. tisti občutek je "oh kako bi neki jedla", potem pa razmišljam in se mi nič ne zlušta.. no in potem ne jem user posted image

Mariposa mogoče pa še ni prepozno, tako kot je Naty rekla, lahko da se O še ni zgodila, tako da še ne obupaj!!




(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.11.2018 17:17:44   
naty1989
Jaz ti želim, da bi le dočakala, da boš končno izvedela kaj je na stvari. Da ne boš več v negotovosti čakala in čakala. 

Žal je res veliko težav preden se resnično zanosi in lahko rečeš to je zdaj to. Res je, da se lahko marsikaj še vmes zgodi, da prideš do tistega končnega cilja. Enim uspe prej, enim pač kasnej glavno da potem vse štima dalje. 

Res lahko rečem, čeprav še nisem imela teh težav, ki jih imaš ti, ampak vseeno, da je to ko se odločiš zanosit in seveda da prideš do tega največja preizkušnja v življenju, ki te ne pusti ravnodušnega. Veliko je joka, žalosti, slabe volje, prizadevanja in seveda enega samega čakanja... in tega nikoli ne pozabiš, kaj si mogo vse skozi dat za enega otroka. Ampak na koncu ko prideš do tega je pa vredno vsega truda in čakanja, vseh solz, slabe volje... pa konec koncev vse pozabiš samo da se zgodi.

No pa sporoči kako se bo zadeva razpletla naprej. Pa še piši kaj.

Vso srečo.

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.11.2018 12:40:12   
Ella221118
Mariposa, žal mi je, če je šla res O mimo :/ Upam vseeno da ne in da sta jo še ujela. Si se naročila za bioenergetika? Kdaj greš? :) Jaz zdaj tudi jem že od takrat selen in se mi zdi da fajn vpliva name. No, sicer jem tudi omega3, tako, da nekaj od tega je :D.. predvsem opažam da ni več napihnjenosti, kar mi je super :).

Aleksandra, stiskamo pesti zate :). Jaz mislim, da je dober znak vsaj slabost.. jaz je nikoli nisem imela in nekako povezujem tudi to s prazno vrečko .. v vsakem primeru imam dober občutek zate :) Kdaj imaš zdaj naslednji pregled?

Jaz sem šla pa zjutraj na odvzem krvi za meritev progesterona.. sem plačala 13€, konec v minutki, zdaj pa po službi po rezultate :) Malo bo potem izziv še te rezultate raztolmačit, ker verjetno mi ne bodo nič povedali kaj pomenijo user posted image user posted image . Upam na najboljše :) Da se znebim še ene skrbi. Sem pa še vedno prehlajena in konstantno utrujena.. prsa se mi začenjajo napihovat, kot vedno user posted image . Naslednji ponedeljek NE pričakujem m. Kaj pa ostale? Kdaj so kaj vaši datumi? :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.11.2018 13:50:25   
Mariposa08
Ella super da si šla na testiranje za nivo progesterona , pa javi rezultate :)! Sem klicala v domžale tam sem našla nekega bionergetika ki ga tudi hvalijo da naj bi bil dober pa je na poti in moram jutri poklicati da se naročim, komaj čakam ! Drugače pa sem očitno že malo zmešana , moja O je bila očitno šele včeraj po izcedku sodeč in bolečinah , tako da če je res tako bilo je nisva zamudila nekaj upanja pa niti nimam . 

Imam eno vprašanje , je katera slišala za refleksoterapijo ? V domžalah je bila gospa Karmen zelo uspešna, vemdar nevem če se še s tem ukvarja oziroma so k njej hodile ženske ki so bile v postopku umetne oploditve , za kakšne druge dobre refleksoterapvtke pa nisem slišala , bi pa zelo rada šla. Ve mogoče katera ? 



Aleksandra tusi jaz sem mnenja , da je slabost dober znak . Verjetno si samo kasneje zanosila in kot je rekla Rozainmodra da je prekmalu nesmiselno hodit do G ker je plod še premajhnen da bi ga zaznali in je potem cela panika okoli tega . Kdaj pa imaš naspednji pregled ? Držimo pesti da bo vse tako kot mora bit :)! 


Ostale punce kako ste ? Naty super za lep opravljen pregled , samo da vse štima :) Lillyy kako napredujeji priprave na poroko :) ? Abracadabraa kaj novega pri tebi ;)?

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.11.2018 13:53:27   
Mariposa08
Ella sem pozabila še dodati , da sem danes dobila tbl selen+cink od biofarme , tako da jih že od danes pijem :) upam da bo kaj učinka , prebrala sem dobre stvari o učinku te kombinacije :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.11.2018 17:44:57   
abracadabraa
Hoi punce..Pri meni nic novega.. O mislim, da je mimo.. Me je zadnja dva dni spikalo.. Zdaj pa to mucno cakanje do M.. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.11.2018 19:54:19   
Ella221118
Super Mariposa, očitno nista zamudila user posted image
O refleksoterapiji kaj dosti ne vem, mi jo je pa omenjal zadnjič in mi dal tudi neko kremo in pokazal kje me naj fant (user posted image ) masira. Lahko bi tudi sama no user posted image . Mislim, da zgubit nimaš kaj, če ne druga je vsaj fajn masaža :) Selen pa tudi verjamem, da ti bo dobro služil :)

Jaz sem dobila potem rezultate progesterona in so bili super.. vsaj kolikor sem jaz zdaj čez dan naredila študijo prek googla user posted image . Moj rezultat je bil 22,6.. zraven pa tudi zapisano, da je normalna vrednost lutealne faze 1,7 - 27,0 :) Vse kar je na 7dpo nad 10 naj bi bilo dovolj za podporo plodeku oz vgnezditvi, idealno pa več kot 15 :) Tako, da sem super zadovoljna :) Večja kot je številka, bolj močna naj bi bila ovulacija.

Zdaj pa to mučno čakanje, kot praviš abracadabra user posted image ..

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.11.2018 21:20:07   
Lillyy
Ojla punce, se še jaz javljam 😀Aleksandra, to da ti je slabo, tudi jaz mislim da je dober znak. Drzimo močno pesti zate še naprej. 😀😀Mariposa, za to terapijo sem že slišala, a mi ni poznano. Če boš šla, poročaj 😀 a tisti čaj Ašičev še piješ? Glede O se pa nič ne sekiraj, če sta bila prej pridna, so semenčeca preživela par dni in bo lahko ravno tako 😀😀Naty, super novice, da je bilo pri G ok. Ti samo slončkaj. Ko si pisala, da ješ tisto folmo iz DMa. Danes sem jo gledala, a nisem prav brala ... kaj vse je notri, poleg folne? Je pa res zelo poceni. Jo bom tudi jaz naslednjič kupila. Ella, na rezultate progesterona se ne spoznam, ampak google ne laže, tako da super! 😀 Abeacdabra, koliko še do predvidene M? No saj sem za vse izgubila nit, katera je zdaj prva, da držimo pesti?
Jaz sem blizu O. Morda je tudi že bila. Poskušam biti čim bolj mirna in sproščena. Po koledarju naj bi sicer O imela čez okrog 4 dni.Mariposa, priprave na poroko pa ok napredujejo. Imava praktično vse urejeno. Prstane še čakava in pa prihodnji teden mi bodo obleko premerili, da mi jo zoožajo 😀 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.11.2018 16:53:34   
Iskrica86
Pozdravljena dekleta...
na hitro sem preletela zadnjih par strani vaših pogovorov in vidim da smo tu nekje vse skupaj.
Ne vem kje naj začnemuser posted image
Doma imava 5 let dstarega sineka in zadnje 3 leti se trudiva da še enega sončka a nama nikakor ne uspe in ne uspe. Vsak mesec upava sedaj pa bo pa zopet ničuser posted image , serm pa pred mesecem dni zaključila nosečnost v 6tednu naj na hitro opišem:
Začela sem ponoči malo bolj krvaveti zjutraj poklicala in so mi rekli naj ob pol2 popoldan pridem je moja G dežurna. Naredila mi je ponovni UZ in še vedno je bila vrečka prazna sicer zrastla je v 1 tednu in velika je bila za 6 tednov. Rekla mi je da lahko še počakamo ampak da po vsej vrjetnosti se iz tega ne bo nič razvilo in jaz sm se takoj odločla da ne čakam tud dneva vec ne. Bila sprejeta v bolnišnico na tri ure sem dobila po dve tableti misoprostol da se je ta vrečka odluscila zvečer sem se lahko vrenila domov k mojemu sinku. 😊😊
To kar sem js imela se imenuje blighte ovum ko gastricijska vrečka raste vendar ploda ni.

Ta mesec sem komaj dočakala to mojo M sicer po 41 dneh ampak je prišla saj mi je G rekla da vsaj 1M moremo počakat potem pa veselo na delo.

Brala sem da je ena omenjala bioenergijo, sicer za njo ne vem vem pa da sta dve kolegivi bili na bioresonanci in ta bioresonanca jima je pomagala da sta zanosili, pravita da sta bili prečiščeni in takoj po naslednji M zanosili, povem če kateri kaj pomaga.

Vsem vam želim obilo dobre volje in veliko pozitivne energije za dežjem vedno posije sonce če ne danes pa jutri user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.11.2018 21:39:10   
Ella221118
Hej Iskrica, dobrodošla! :)

Vidim da imaš podobno zgodbo kot jaz, oz. vsaj diagnoza je enaka - blighted ovum. Pri meni je bilo sicer v 8t in brez izcedkov, ugotovili so šele na prvem rednem pregledu :/
Te kar razumem, ker se spomnim kako mi je bilo mučno čakanje da je minil tisti prvi mesec po vsem skupaj, da sva lahko začela znova. Zdaj si torej že v prvem novem mesecu, če prav razumem ane? :) Držimo pesti! Sem veliko prebrala o tem, da je prve tri mesece po splavu telo že navajeno na idejo nosečnosti in naj bi bila zato večja možnost ponovne zanositve :) Upam, da pri tebi uspe, pri meni žal ni. Imam pa znanko, ki je po enem letu truda zanosila, se je v 11t končalo s splavom, potem pa je takoj prvi mesec ko je dobila zeleno luč od zdravnice ponovno uspelo :) Tako, da mislim, da nekaj je res na tem.

Omenila si, da se trudita že 3 leta - kaj pa zdravniki pravijo na to? Sta bila na kakšnih dodatnih preiskavah vmes, glede na to da smo upravičene do njih po enem letu truda? Pri prvi nosečnosti sta tudi dlje časa poskušala?

(odgovor članu Iskrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?