|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 43 44 [45]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2015
12.12.2016 9:13:02   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: brina_s
Hvala ti :)
Ja, hodi, pridna je, zelo uboga in prespi noč. Zato mogoče lažja odločitev za še enega. Dokler ne pomislim na porod. Cel dan popadkov, utrujena sem šla rodit in rodila čez 12ur.... naporno. Samo to. Upam na lažjo varianto....

Super da vse fajn teče. Bo lažja varianta user posted image , brez skrbi; v drugo je hitreje pri "prvem" je načeloma vedno težje (in porod in potem dojenje, itd.) Pri drugem veš kaj te čaka+telo je tudi drugačno in drugače pripravljeno, pa ti si tudi notranje drugače pripravljena.

IZVIRNO SPOROČILO: brina_s
Ja eno leto je mimo, to je noro. In noro je da hodijo? Pa ti in odnos z otročkom, a je kul? Se maš lepo...? Kdaj načrtujeta še, če načrtujeta........... :)

Ma naša mala je taki sonček, pravo veselje;pa najbolj mota mamico user posted image . Čeprav pa so malenkosti npr. ne prespi noč oz. kako kdaj, se sicer samo na kratko zbudi, da jo ponavadi potem k sebi vzamem (samo jaz pol težko zaspim nazaj) in recimo ful se nerada vozi (v avtu in vozičku user posted image ). To mi malo organizacijskih težav dela, je težko it v trgovino, itd, kar je pri našem natrpanem urniku potem malo problem. Drugače smo pa super in midva in otroka sta nora na njo user posted image .

Če še načrtujemo...glede na to da je naša user posted image tretji otrok in na moja leta, pa še ostale zadeve ki jih to s seboj potegne ne bi rekla da... Čeprav sem se že naučila nikoli ne rečt nikoli user posted image . Sicer sem pa samo sebe presenetila, ker vidim da mogoče celo bi se še za enega odločila, me ni še čisto minilo user posted image (ko pogledam nosečke, pa user posted image ). Sem pa res presenečena, včasih sem govorila da bi imela 2, nikoli si nisem mislila da bo se pojavila neka željica po 4. Nenavadno, a ne user posted image ?


(odgovor članu brina_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Novembrke 2015
16.12.2016 20:43:20   
NeziPezi
Hojla punce user posted image user posted image user posted image ,
sem tut sama mislila da so tole temo zaprli in nisem niti pogruntala da ste pisale...kakšna škoda res ker sem rada semle hodila in z vami čvekala o naših izkušnjah.
Ja eno leto se je obrnilo, naše žabice so zrastle v malčke tako da meni se je tole drugo leto še sploh preveč hitro obrnilo. Naša pupa je shodila z 10,5 meseci, ima 8 zobkov in je res ena pridna pupika. Je zdej dober mesec v vrtecu in je pridna. Mal ma težav pri oddajanju ampak to je res minimalno. Drugače je zdrava, tudi letos poleti smo že prebolevali norice ko jih je starejši domov prinesel, pa jih je izjemno lepo prebolela tko da je pestro ampak nam ni dolgčas user posted image . Morem rečt da jo je tudi bratec lepo sprejel...zdej znata bit skupej prou dva mala lumpa, ampak je pa že tut prou luštno ko se zaigrata.
Brina_S čestitke za pričakovanje še enega knedlčka. Nč se ne sekeri, vse bo dobro in tut porod je resnično v drugo pol lažji kot v prvo, boš vidla. Sam ne se obremenjevat s tem pa bo šlo.
Res sem vesela da smo se tukaj še našle in da si bomo mogoče podelila še kakšen pameten nasvet. Lepo bodite in upam da si še kaj tipkamo.
Pozdravčki.....NeziPezi

(odgovor članu brina_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Novembrke 2015
20.12.2016 9:57:44   
Žabinčica
O Nezi user posted image ; me zelo veseli da si še ti oglasila. Me je zelo zanimalo kako si in kako tvoja user posted image . Vidim da je tudi pri vas vse super user posted image .

Mi v vrtcu prav zaštartamo januarja, sva pa zdaj parkrat šle pogledat, pa se je zaenkrat vredu obneslo. Ji je bilo kar zanimivo. Je tudi bila na kratko sama tam in je bilo menda vredu. Bomo pa videli kako bo, ko bo šlo "zares". Drugače ste zdravi, zdaj ko ste v vrtcu? Ali se vseeno malo pozna. Ti si že v službi verjetno, si med prvimi takrat imela rok in rodila, če se prav spomnim?

Nič morem naprej...upam,da se še katera kaj javi, kako ste kaj ve in naši zdaj že veliki novembrčki...

(odgovor članu NeziPezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   RE: Novembrke 2015
20.12.2016 11:10:04   
NeziPezi
Hoj,
Jst bi že prej oziroma še vedno tukej pisala če bi vedla da je tale forum ostal živ :).
Jst sem mela rok drgač 30. oktobra pa sem prenosila in sem bla potem novembrka amak ja se mi zdi da sem od nas prva rodila tko da sem potem bla dejansko 4 mesece na porodniški, potem sem pa začela delat, ker mamo sp in si nekako ne privoščiš pravega počitka. Ker pa je bla naša pupka tko pridna mi ni blo problem delat 4-6 ur na dan tko da ja jst že delam neki časa, zdej ko mam pa celo dopoldan časa pa še kaj več delam user posted image .
Kar se tiče vrteca morem rečt da se kar držimo. Je pa res da sem jst dala tamalo cepit proti pnevmokoku in proti rotavirusu, kar pa se mi zdi da se nam kar obrestuje. Zdej je malo prehlajena, ampak nič hujšega. Šmrkavi noski pa malo pokašlja tu pa tam, pa kar gre. Se mi zdi da je potem vsak naslednji otrok bolj prekužen user posted image . Je pa res da sva zdej midva z mojim spet veliko več bolna kot otroci. Kot prvič ko je šel starejši v vrtec. Po dveh dneh uvajanja sem jst tako zbolela z neko trebušno virozo da sm dva dni komej živela. No pa sej raje jst kot pa otroci, tko da zdej trkam na vse možne lesene površine da se tkole držimo user posted image .
Res sem vesela da smo se tukile našle...mogoč bi se lahko kdaj tudi zares srečale da se pisanim besedam doda še obraz. Upam da se bo lahko še katera javila, drugače bom pa zdej bolj pozorno spremljala tale forum za nove novičke user posted image . Lepo se mejte in se tipkamo.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   RE: Novembrke 2015
20.12.2016 12:40:02   
Žabinčica
No, saj nekaj zelo živ forum ravno ni, smo pa res zadnja dva meseca malo pisale user posted image . No, upam da se nas ne spomnijo zdaj zaklenit user posted image ... Sicer se lahko selimo na drug forum samo ne vem; kaj ti misliš ima to sploh smisel user posted image , ker ful čvekaste pa vseeno nismo...

Se strinjam, vsak naslednji otrok je bolj prekužen user posted image . Bomo videli kako bo pri nas. Zdaj bi znalo bit še bolj pestro, ko je še en član več da si bomo podajali user posted image . Z prvima dvema nekih posebnih težav ni bilo, razen prehladi, virozice, samo ok, dokler je samo to...čeprav izmenjali smo si jih ponavadi vsi user posted image . Dodatno nismo cepili nobenega.

So pa te letošnje trebušne viroze bile kar nekaj. Nam so cel november vlekle. Sicer so bile v zelo mili obliki; ampak nekak jih ni bil konec.

Potem imaš pa res zelo pridno pupiko. Takšna je bila naša druga; zraven najmlajše pa-ni možnosti da se kaj naredi user posted image . Nič ne spi, samo pleza, hodi, skače, v glavnem jo je vsepovsod user posted image .

Mied, ti si še tu?

Brina, kako nosečnost?

toliko zaenkrat od mene, se še kaj oglasimuser posted image .

(odgovor članu NeziPezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   RE: Novembrke 2015
28.12.2016 9:22:14   
Žabinčica
Drage moje novembrke, vsem vam, vašim družinam in seveda user posted image želim lepe praznike (oz. preostanek le-teh) in vse dobro v novem letu user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   RE: Novembrke 2015
23.1.2017 14:55:24   
NeziPezi
Hoj,

da se še jst malo javim :). Tudi z moje strani eno lepo in uspešno leto 2017 želim vsem, ki smo skupaj čakale na naše sončke. Mi smo praznike preživeli dokaj živahno. Sedaj pa smo se borili z prvimi virozami v letošnji zimi, tako da upam da je za tole zimo konec in pa da ne bomo več bolni, ker imeti dva bolana otroka doma je pa kr zalogaj user posted image . Ampak smo uspešno tudi to izkusili, najbrš ne zadnjič ampak nej bo čim manjkrat taka situacija.
Bejbe upam da se boste še kaj javile, ker me res zanima kako vaši sončki napredujejo. Naša biba je že tolk samostojna da sploh ne vem kje se mi je eno leto obrnilo. Samo raste in to prehitro user posted image . Pišite kaj, da si bomo izmenjale kakšno novo idejo.
Pozdravčki....NeziPezi

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 43 44 [45]
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 43 44 [45]
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?