|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 252 253 [254]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
18.10.2007 9:47:22   
barika
Dobro jutro
jaz sem pa danes spala do 4.00, ker je mali tako delal po trebuhu (vsako noč tam okol štirih začne žurat) da se mislala, da mi bo vn pogledal user posted image , pa je to trajal skor do 5.30, pol sem mela pa vsega dost pa sem si šla skuhat gris, in šla nazaj spat do 9.00, ko me moj panično kliče da me ne more dobit na domač telefon (ja verjetno da ne, če je pa ta t-2 v kur*****u) user posted image , potem je pa rekel, da jih je klical, in da nej zrihtajo linijo ker ima doma nosečo punco, ki lahko gre vsak čas rodituser posted image  (joj, ta moj user posted image  ga vedno neki biksa)

včeraj sem kupila še zadnje stvari pred prihodom user posted image , v BC sem kupila blazino za previjanje ...ona, ki je zdej v akciji od bebe jou user posted image , fixies plenice (2-5 kg)user posted image , pa še bodoči stric je prišel pomerit če bo previjalna pasala tak ko smo si zamislala, in je, zdej jo samo še pobarva in to je touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6326
Stran:   <<   < Prejšnja stran  250 251 252 253 [254]
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 252 253 [254]
Pojdi na:





Stres v nosečnosti lahko škoduje otroku
Rezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.