|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Okrevanje po laparoskopiji
19.5.2019 18:14:11   
bygi
Pozdravljene. V torek so mi laparoskopsko odstranili levi jajcevod zaradi izvenmaternične nosečnosti. Sedaj me še tu in tam špikne v predelu šivov, če pretiravam. Občasno se vstanem in malo sprehodim, pripravim si zajtrk, skuham si kavo, pokonci dolgo ne morem biti. Kdaj sploh lahko začnem s kuhanjem kosila, pometanjem, pomivanjem tal, likanjem? Naj še povem, da živim na kmetiji, kjer je treba gnoj kidat, nakrmit živali, potem grabit travo, z motiko kopati... 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Okrevanje po laparoskopiji
3.12.2019 11:41:36   
Anonimen
Pozdravljena. Verjetno si sedaj že dobro, upam, da tudi nosečka, če si to želiš. Če ne drugega, bo mogoče pomagala moja izkušnja še kateri. Sama sem bila na laparaskopiji leta 2014 - endometrioza. Mene je ta operacija dodobra povozila. Ko sem prišla domov, so zdravila popustila in začeli so se mučni dnevi. Brez nalgesinov 550 ni šlo. Bolelo me je celo telo, težko sem dihala, še dobro, da mi je takrat oče zrihtal tisto pumpico, ki jo imajo astmatiki, sicer ne vem kako bi preživela. En teden je bil zelo mučen, celega sem preležala, ustala sem samo za WC. Potem je šlo pa na boljše. Tri tedne sem bila doma, potem je bilo boljše, tudi menstrualne bolečine so se precej zmanjšale. Zdaj se pa trudiva zanositi že eno leto in samo upam, da ne bom potrebovala še kakšne laparoskopije. Tega si res ne želim. Je bila pa moja sodelavka ravno sedaj na laparoskopiji, in je že po treh dneh hodila na sprehode, si kaj skuhala in ni imela težav. Je pa res, da jo sedaj po treh tednih spet zelo boli, pa ne vem ali je to zaradi tega, ker se rana še ni zacelila ali zaradi tega, ker ji niso rešili izvora problema. Skratka, izkušnje so različne, je vse odvisno kaj ti delajo, kako to tvoje telo prenaša... Najbolje, da se vedno človek ravna tako kot čuti. Poslušati je treba svoje telo, ki mu najbolje zna povedati kaj in kako. Pa vse dobro želim! 

(odgovor članu bygi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Okrevanje po laparoskopiji
11.5.2020 21:14:49   
Anonimen
Kako ste danes tiste, ki so vam na laparoskopiji odstranili en jajcevod? Kaj je z drugim? Je kateri uspelo zanositi naravno in koliko M ste cakale? 
Hvala za odgovore. 

(odgovor članu bygi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Okrevanje po laparoskopiji
5.6.2020 17:09:03   
bygi
Noseča še nisem od takrat, bi pa bil že čas 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Okrevanje po laparoskopiji
5.6.2020 17:11:41   
bygi
Nimam pojma, kako je drugi jajcevod, ker enega itak nimam. Zanosila še nisem od takrat, ko sem imela laparoskopijo. Bila sem tudi na ivf pa ni bilo uspeha. 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Okrevanje po laparoskopiji
15.5.2021 20:14:42   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: bygi

Nimam pojma, kako je drugi jajcevod, ker enega itak nimam. Zanosila še nisem od takrat, ko sem imela laparoskopijo. Bila sem tudi na ivf pa ni bilo uspeha. 





Pozdravljena
Kako pa je sedaj? Že nosečka ali celo mamica? Uspelo zanositi, kljub samo enemu jajcevodu? 

(odgovor članu bygi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...