|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Osebni trener
23.1.2011 19:57:43   
Ayolinca
Zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje z osebnim trenerjem/trenerko (fitnes)? Rabim malo spodbude pri odvečnih kilogramih in oblikovanju postave, pa sama nisem ravno dovolj motivirana oz. ¨tek na dolge proge¨ mi ne gre najboljeuser posted image user posted image user posted image !

Ste poskusile, kaj menite, kakšne so vaše izkušnje...?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Osebni trener
24.1.2011 9:03:25   
pinky girll
Hej!

Jaz sem pred 3 leti imela osebnega trenerja, zelo sem bila zadovoljna. Ker je bil res pravi motivator, mi je zelo pomagal, dajal nasvete mi stal ob strani. Takrat sem mela noro bobro postavo. Kar za danes 14 m po porodu glih ne morem rečt. Se pa ponovno trudim.
Imajo samo eno slabo lasnost zelo so dragi. Moj je takrat računal 200€ na mesec. Sicer sem ga dobila preko ene revije. Sedaj si ga pa žal ne morem privoščit.

Le pogumno naprej, ne obupaj, sledi ciljem. Takrat ko  ne bo več šlo nikamor, ne obupaj, ustavi se počakaj, in nato počasi naprej do cilja.




_____________________________

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Osebni trener
24.1.2011 9:24:57   
PeggyBundy
Meni je najboljši Mrak Marko ali kateri izmed njegovih trenerjev. Če želiš, ti pošljem njegovo telefonsko na privatno sporočilo.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Osebni trener
24.1.2011 9:31:49   
TomTaylor
Jz sem ga imela zastonj, ker je on hotel delat z mano. Pa sem mu kar takoj dala jasno vedet, da ga ne mislim dodatno plačevat, zato da se me bo dotikal in gledal... user posted image user posted image
Ja, ful je super imeti trenerja, ker te res motivira, skrbi, da vaje res intenzivno izvajaš in da ne zabušavaš (kar se rado zgodi, če hodiš v fitnes sam). Naredi tudi analizo telesa (skupaj ugotovita kaj je treba preoblikovat, oblikovat, ojačat,..), spiše program treningov, vaj,..naredi ti tudi prehranjevalni načrt, s tabo spremlja rezultate...Ma, super je no. Ne vem koliko sicer stane, vem pa da ni poceni.
Za osnovne informacije se lahko obrneš na mojTrener.com oz. osebniTrener.com (vtipkaj v googla) tam je OGROMNO super koristnih informacij.


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Osebni trener
24.1.2011 13:16:27   
kaya2007
super je imeti osebnega trenerja, vendar pa je tudi med njimi razlika, moraš imeti tudi malo sreče, da naletiš na takega, ki ti ustreza. nekateri vidim, da se le sprehajajo s svojimi varovanci od naprave do naprave..ne vem, mogoče je komu to kul, ampak meni je pomembno, da me popravlja (položaje) in da me malo "brcne" v rit, tudi ko jamram, da ne morem več user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Osebni trener
25.1.2011 11:25:16   
Ayolinca
Vidim, da imate zelo različna mnenja, pa cene tudi!!! ;-)))

Moram še malo razmisliti in povprašati!

THX!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Osebni trener
25.1.2011 14:52:21   
jagoda77
cene so od do, odvisno ali je trener nek bivši tekmovalec v fitnesu in podobno, taki imajo ponavadi višje cene, če je efekt večji, pa ne vem, to mora kdo sam povedati, so pa trenerji, ki imajo tudi dokaj normalne cene.

pri trenerju je tako, če nimate želje in samodiscipline, da si želite shujšati oz. učvrstiti, da se boste držali tega, kar vam trener napiše za jest, potem je brez veze, da ga sploh najemate. Lahko se ga najame tudi za samo 1x na teden, ostale dni pa sami trenirate po predpisanem treningu. Torej te lahko trener pride dost ugodno, če imate nekaj samodiscipline in je le zato, da vam kdaj kakšno slabo vest naredi in napiše treninge in enkrat na teden z vami potrenira :)

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Osebni trener
4.9.2018 15:26:25   
mpritr1
Tole ti bo gotovo v pomoč. Analiza cen osebnih trenerjev v Sloveniji: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/osebni-trener/osebni-trener-cena-hujsanje-pridobitev-misicne-mase/

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Osebni trener
28.9.2019 21:02:27   
Lelly28 RR
OSebni trener je dandanes že vsak, ki ima 3 min časa- žal. Tudi sama sem osebna trenerka in velikokrat vidim kako nekdo, ki nima pojma pomaga nekomu drugemu, ki si želi shujšati. Ja cene se razlikujejo, ampak cena ni vedno enaka kvaliteti. Poleg tega je potrebno razen tega, da te nekdo brca v rit , imeti tudi nekoga s katerim se ujameš. Ženske (po mojih izkušnjah) dosti rajši telovadimo, kadar nam je prijetno. Skrb za naše telo pa mora biti naporna s stališča mišic ampak hkrati osvežujoča stvar za psiho. Torej, najdite nekoga, ki vam ustreza za vašega motivatorja.
Aja kar se pa tiče,da same delate vaje iz interneta, brez znanja pravilne izvedbe pa predlagam, da rajši ne. Osebni trener je odlična naložba v vaše zdravje in lahko je kratkotrajno, le toliko da se naučite kako pravilno delati vaje in kako poslušati svoje telo. Ko enkrat osvojiš koncept zdravega življenja (ne diete !) postane pravilna prehrana in vadba del vsakdana.user posted image user posted image

(odgovor članu mpritr1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?