|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po clomidu M zamuja a test negativen
2.11.2018 18:28:38   
Anonimen
Sem po prvem ciklu s Clomidom od 2-7 dne po 2 tbl dnevno. Cikle sem zdaj pol leta imela dolge 26 dni. Danes je 30 dan in M se ni. Prej popoldne nisem vec zdržala in naredila test First sign. Ena crtica mocno roza drugo sem vidla samo pod kotom. Cisto cisto nezno. Tako da mislim da to ni to. Ni mi jasno zakaj zamuja. Clomid sem drugace dobro prenasala, nobenih tezav. Spremljana pa nisem bila nic z UZ(ce sploh reagiram). Ne vem kaj si naj mislim. Ponoci in cez dan po malem slabo, apetita nimam.. Kdaj maj ponovim test ce sploh ga?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po clomidu M zamuja a test negativen
2.11.2018 19:08:42   
Mariposa08
Pozdravljena . Tudi sama sem jemala clomid zaradi slabih ovulacij kot posledica PCO. Clomid lahko podaljša cikel , si kaj spremljala ovulacijo, kateri dan si jo imela ? Tudi meni se je zaradi clomida premaknil cikel iz 28 dni na 30,31 dni . Zakaj pa ti je G predpisal clomid ? Malo še počakaj, pa čez kakšna 2,3 dni ponovi test raje z CB. Včasih tudi živčki naredijo svoje , pri meni tudi letni čas svoje naredi. Spomladi ali poleti dobim M točno ali celo kakšen dan prej, jeseni in pozimi pa kasneje. Ponavadi pri clomidu G spremlja če reagiraš na clomid šele 3.krog jemanja clomida . Vsaj pri meni je tako, lahko pa da vsak G drugače kontrolira dogajanje . Upam da sem ti kaj pomagala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Po clomidu M zamuja a test negativen
18.12.2018 7:51:46   
laura13 RR
mogoče je še potrebno počakati nekaj dni zaradi hormonov ...

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?