|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popoldanske dejavnosti
17.12.2017 15:07:29   
dijakinja
Pozdravljeni,
sva Maša in Anja. Obiskujeva Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra v Kamniku, smer predšolska vzgoja. Pri predmetu projektno ustvarjanje pišemo poslovni načrt za ustanovitev podjetja namenjenega otrokom. Izbrali sva si podjetje, ki bo otrokom ponujal ustvarjalne delavnice. Vprašalnik sva sestavili, da bi z vašo pomočjo lažje odkrili ali je najina ideja zanimanja vredna. Zato vas naprošava, da rešite sledeči vprašalnik. Za vaše sodelovanje se že vnaprej zahvaljujeva.

https://www.1ka.si/a/149386
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...