|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pralne plenice - kako naj se lotim v praksi?
29.5.2018 8:30:06   
Umma3
Ejla, razmišljam o pralnih pleničkah. Trenutno uporabljamo te za enkratno uporabo, pa si zelo želim pralnih, ampak me je kar malo strah, kako naj se tega lotim. Tiste, ki jih uporabljate:
- Katero plenico uporabljate čez dan?
- Ali je potreben dodaten vložek čez dan?
- A je vedno potrebno dat čez prekrivne hlačke?
- Kaj pa ponoči - plenica +  vložek + prekrivne hlačke - bo to zdržalo mokroto?
- Ali prekrivne hlačke uporabite samo enkrat al večkrat? 
Še to me zanima - koliko plenic in vložkov je dejansko potrebno imet doma, da "ti znese", da ne pereš vsak dan (recimo na 3 dni on potem še cc 1 dan, da se posuši) - če računam pleničke za enkratno uporabo: mi jih porabimo približno 5 na dan, kar pomrni, da bi imorala imet 20 pralnih plenic in vložkov. Bi bilo to ok? Koliko pa potem prekrivnih hlačk?
Hvala za nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pralne plenice - kako naj se lotim v praksi?
1.6.2018 9:05:39   
5ri
Žal ti ne znam svetovati, ker nisem nikoli poskusila. Čeprav se mi zdi super stvar, me je bilo vedno strah tega, da bo dela s pralnimi pleničkami preveč. Tudi sama bom vesela, če bo katera opisala svojo izkušnjo s pralnimi plenicami. Morda me prepriča, da poskusim še sama :)

(odgovor članu Umma3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pralne plenice - kako naj se lotim v praksi?
9.6.2018 5:25:58   
kokos4 RR
Pozdrav,

Sledim temi.. nikoli nisem razmisljala o tem, ker se mi zdijo te za enkratno uporabo bolj enostavne, ampak sedaj v tej vrocini, sem pa zacela tudi sama razmisljat.o tem, ker ta plastika res nic ne diha.. bom vesela tudi jaz, ce katera pove kaj vec o tem :)

(odgovor članu 5ri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pralne plenice - kako naj se lotim v praksi?
10.6.2018 14:39:37   
maca83 RR
Ne uporabljamo, ker smo preleni. Nekaj casa sva imela bombazne krpice namesto robckov in jih namakala v raztopini čajevca do pranja. Vecino oblacil perem na 40, krpice bi morala pa na 90. Verjetno pa z plenickami veliko hitreje napolnis stroj kot le s krpicami :) Sedaj bomo imeli dva in si ne predstavljam kje bi namakala plenicke in robcke, da jih veliki bratec ne bi nasel in se igral z njimi.

Meni te plenicke zgledajo lustno in vsekakor bolj EKO od kupov plastike, ki jo sedaj zbiramo v kosku za plenice. Ko nam enkrat pozimi niso odpeljali smeti pravocasno, smo morali dokupiti dodatne vrece pri Snagi in jih zlagali poleg do odvoza. Dobro, da je bila zima in ni smrdelo.

(odgovor članu kokos4 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?