|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pričakujem in upam na +
15.7.2018 18:02:18   
madjanca
Jah po eni strani je fino ker nimam vsak mesec sitnosti, tudi otrocka ze imam. Strah me je edino, da bi zaradi ignoriranja tezav prislo do komplikacij pri naslednji zanositvi in pa razvitje kasnega raka...

Zakaj ni normalna? Ker da kar takoj na polno tablet al tko kot zdravnica?

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: pričakujem in upam na +
15.7.2018 18:37:08   
Jetkarmak00
Ja to je res, ker ce nimas M se sluznica ne tanjsa in je ves cas enaka. Odebeljena sluznica pa je lahko leglo za polipe k se spremenijo v raka (lahko).. Zato pa ženskam predpisujejo dabroston, da pride do M in da sluznica ni ves čas debela..
Zelo je... Kako bi rekla temu.. Negativno usmerjena.. Vedno ti najde eno stvar, in ta stvar ni slabša ali pa malce slabša ampak katastrofalna.. Meni je rekla da imam premalo AFC-jev da je to zelo slabo za mojo starost (rezerva jajčnikov) ko grem do Lomskove in do pusenjaka sta pa oba navdusena nad tem. Pravila, da je zelo dobro.. Take ma no.. Tut ena kolegica ma 5 afc (jaz mam 10) pa je 5 let starejsa mislm da.. Pa njo ni nic motilo da ima ona samo 5. Pri meni jo je pa motilo da imam 10. Take ma no.. Zelo je negativno usmerjena. Vse vidi samo v najslabsi luci in to mi ni vsec pr njej.. Potem fsh hormon sm mela 6,4. In ves kaj mi je rekla?? Da naj s takim fshjem pozabim na zamrznjencke ce bom sla v postopek..take ma no.. :D ker mam izcedke pred M, mi je rekla da gre za popuscanje jajcnikov.ko sem to povedala lomskovi mi je pa rekla da je to neumnost brez znanja. Pusenjak se je pa samo smejal. Sem pa dojela da veliko punc odhaja od nje.. Nevem.. Primoz res (njej fotr) pa lomsek sta pa res prava cukra pa realista :)

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: pričakujem in upam na +
19.7.2018 15:39:55   
Lillyy
Pozdravljene punce,

sem nova na forumu in se pridružujem vaši temi. S partnerjem že od konca aprila delava na user posted image . Do zdaj še neuspešno, je pa res bilo vsak mesec nekaj (angina, viroza, 2x vnetje) in nama je šele sedaj v juliju uspelo, da sva se redno certkala, med ovulacijo vsak dan. Nekako se tolažim, da sva jo morda prejšnje mesece zamudila, ker nisva bila dovolj pridna. Ovulacij ne čutim vedno in zato nisem čisto prepričana, kdaj jo imam. Danes je 20. dan mojega cikla, menstruacije imam nekje na 29 dni in sem že sedaj tako neučakana. Psiha dela svoje, se mi zdi, da me špika, sem napihnjena ipd. Močno upam, da je uspelo. Se pa trudim, da ne bi o tem stalno razmišljala, ampak kar ne gre.
Vsem, ki čakate, želim, da čimprej ugledate user posted image
Sporočim, ko bo kaj novega in se beremo user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: pričakujem in upam na +
19.7.2018 15:54:33   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: naty1989

Hja res je vsaka šola nekaj stane. Tudi jaz se že nekaj časa tolčem po glavi, da se nisem k zadevi spravila prej. Sem pa istih let 29.
Zgleda da je res tako, da po 25 letu začne vse upadat. Ampa po mojih izkušnjah kar fejst upadat.


jaz sem pri 26 zanosila prvi mesec, pa je bil potem ss, potem pri 27 pa po štirih mesecih, prej sva bila pomojem prepozna pri O. Tako da tako zelo drastično tudi ni po 25. letu. :) Kako bo naslednjič (sem isti letnik kot vidve z anonimno), pa še ne vem, ker še nismo tam. Vem pa to, da bom zagotovo tri mesece prej nehala jemat KT, ker prvič sem jih samo en mesec ali dva prej. Ali bo to pomagalo k uspešnemu izidu nosečnosti, pa ni nobene garancije.

< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 19.7.2018 16:03:19 >

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: pričakujem in upam na +
23.7.2018 7:25:19   
Jetkarmak00
Praujo da je treba imeti malo pavze ko končaš z jemanjem KT :) mogoče probaj z malo pavze, da nimajo res kaj vpliva tabletle na vse too ;)
Čeprou js joh pa močm jemat, zaupam metodi umika user posted image user posted image sva uporabljala eno leto in pol, pa ni bilo nič tako kot "strašijo" verjamem pa da se zgodi tudi tako, sploh če si nepazljiv. Je pa res da je najbolje brez vnosov kakšnih hormonov v telo, če se le da :/

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: pričakujem in upam na +
23.7.2018 18:25:34   
naty1989
ribica

No tako grozno ni, da se ne bi dalo zanositi okrog 30 leta. Je pa res da je potrebno več časa. Odvisno je od osebe, oz.od obeh, od veliko dejavnikov. Pač dejansko ti more bit namenjeno v določen času, mesecu. Jaz si to predstavljam kot neko stvar, kot kako bombico, ki čaka na pravi trenutek in potem se prime, oz. eksplodira, ko je vse tako kot treba, zdaj pa če je to prvi mesec ali pol leta, leto, 2 leti...tudi več. In enostavno tega ne gre spremenit. Tudi s pogostjostjo spolnih odnosov ne. Malo smešna primerjava, samo je nekakako tako.

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: pričakujem in upam na +
23.7.2018 18:28:54   
Anonimen
Pozdravljene punce.
Po dolgem času sem spet pokukala semle. Po dveh uspešnih user posted image in še dveh neuspešnih, sem že mislila, da bo to to. Da smo zaključili.
Pa je zadnjič mož me konkretno presenetil, ko je rekel, da bi pa mogoče še imeli kakšnega.

Wuuuuhuuuu vesela do lune in nazaj. Malo bo treba še počakati, ampak vseeno bi kar juckala od veselja.

pa vidim, da imate debato, kako po 25. letu začne vse upadati.
jaz sem prvič zanosila po 5 mesecih. Drugič po 6. tretjič po 3 in četrtič je ratalo kar v prvo. Pa sem bila prvič noseča pri 34. letih, četrtič pa pri 37. letih. tako da ... ni vse tako črno.

(odgovor članu Jetkarmak00)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: pričakujem in upam na +
24.7.2018 8:50:05   
naty1989
Ja to pa si bila srečnica, da si pri 34 letih zanosila že v 5 krogu. Ah da bi jaz bila te sreče, pa ne v 5,6,7, ko bi vsaj v 8 ali 9 se že kaj pokazalo.

Res je odvisno od ženske do ženske, niti ena ni enaka. Koliko je nosečnic oz, tistih ki bi to rade postale, toliko je zgodb in prigod okoli tega. Kot sem že povedala, ena ki jo poznam, se je trudila 10 let, zdaj je stara 33 in ji je uspelo. Tako da tudi leta niso vse. Odvisno kako ti je usojeno, enim prej, drugim kasnej, enim nikoli...

Mogoče tudi pri nekaterih po 25 letu ne začne tako upadati plodnost, kot drugim. Tu je vse mogoče, še nemogoče. Jih pa poznam veliko, ki so pri prvem otroku morale počakati več kot pol leta, tudi do leta. Mogoče tudi zarad psihe, različnih dejavnikov...

Težko je karkoli reče, čeprav je res da manj razmišljaš o tem boljše je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?