|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: alkohol in dojenje
30.10.2008 19:58:19   
April
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: April


me ne preseneča

ti razložim, da ti bo jasno. Mene sprašuješ, če mi je tak težno nehat se vtikat v življenje drugih, hkrati pa se ti vame vtikuješ s temi neumesnimi pripombami.

Botika sprašuje za mnenje kako konzumirat alko, da otroku ne škodi. Jaz sem malce širše, ampak vseen v kontekstu napisala, da zame mama malega dojenčka naj bo raje ta čas še doma. Tvoj odgovor se pa čisto nič ne nanaša na vprašanje. Ti priporočam, da naslednjič, če se že ne moraš zadržat, svoje mnenje sporočiš osebno.



Da te ne bo pobralo od vsega hudega.

In praviš, da si ji odgovorila na njeno vprašanje. Jaz v njeni temi nisem nikjer zasledila vprašanja, ali naj ostane doma ali naj gre. Torej se tudi tvoj odgovor ne nanaša na njeno vprašanje.

In če že govoriš o tem, da naj svoje mnenje izrazim tebi  osebno, zakaj ga potem tudi ti nisi osebno izrazila avtorici teme?

Aja, dvojna merila. Sori.


ja če si ozkogleden, je pa tko, da ne vidiš konteksta
Sem pa res sam gledala, kaj je za otroka v tem primeru najbolje. In to je, da ima joško doma. In to je spraševala, kajne?



Kaj potem je treba vse ne-dojilje postrelit??? Joško doma, dej dej. Kako so vsi svetniško tle gor. In kako ti veš, da je to za otroka najbolje, da ima joško doma? Če moja pije po flaški moje mleko, ki si ga izčrpam, ko grem zvečer na rekreacijo, ni prav za nič prikrajšana. V bistvu je s tem obogaten moj mož, ki lahko kljub temu, da nima zize, otroka nahrani.
Pa tale, da mora bit mama pri otroku doma je isto kot izjava, da mora ženska bit za štedilnikom. Sori, ne morem verjet, da slišim take izjave iz ust ženske. Ker izjava je čisto šovinistična.



A tko misliš? Da ti sploh kaj takega na pamet pade...napadalna siuser posted image
Joško doma....se nanaša na dojilje. Jaz čisto nič nimam proti nedojiljam. Pa dobr, če flašo sprejme. Moja dva sta jo obadva zavračala in si tudi sploh ne bi mogla privoščit, da me pri 4 m ni doma za več ur. ker bi bla lačna. Pa tudi nobene želje nisem imela, da bi šla vn. Tako vem, da je bilo najbolje za maja otroka, da sem bila doma. Mož pa res mora bit obogaten ja, za nč prikrajšan.Najbolj, da si umetno zizo namontira, pa bo še najbl bližje dojenju.
Pa tole, da naj bi bla ženska za štedilnikom ni moja ideja, bi paa velikokrat blo bolj, ja.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: alkohol in dojenje
30.10.2008 20:55:32   
poka1
Ma dej nehajte se kregat..tista, ki hoče pit in dojit naj kr..tista, ki pa je proti enostavno naj tega ne dela. Če hoče it punca ven naj gre...joska gor ali dol. Mati moja..me prav glava boli, ko se iz enega preprostega vprašanja razvije cela debata, ki nima veze...katastrofa!!!!!

Nobene mama ni slaba, če kej spije, pa tudi če se kdaj malo napije in če gre ven..pa naj ima otrok 1mesec al pa 10 let!!!!!

_____________________________

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: alkohol in dojenje
30.10.2008 21:34:28   
frutka_
Pri prvem sem šla prvič ven pri 5-ih mesecih in sem spila nekaj vina. Mleko sem si spumpala in vlila proč, na flašo pa sem mu dala svojega, ki sem ga prej pridno pumpala in zmrznila.
Mali je preživeluser posted image .
Ju3 grem ven, nage dede gledat in pit vino. Fuuuuj, kaka mati!

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: alkohol in dojenje
31.10.2008 9:38:00   
Naja30
Moj prvi post je bil: Dokler sem dojila, nisem pila. Morala bi pa dodat zraven, ker je moja mala gospodična zavračala vse, kar ni bilo joška. Če bi vzela flaško, bi si tud jaz kdaj spumpala in se šla ven zabavat. No, sej če ne piješ ne pomeni, da se ne greš ven zabavat.
Res pretiravate ene.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: alkohol in dojenje
31.10.2008 12:23:40   
Zofy
To je pa potem čisto druga pesem. Če otrok ne sprejme flaške, mora bit mati doma, ker bo sicer lačen. Se s tem popolnoma strinjam. Samo po moje je otrok od avtorice flaško sprejel, saj si ne predstavljam mame, ki bi otroka 2 dni brez hrane pustilauser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: alkohol in dojenje
31.10.2008 17:40:07   
evi28
Videt, da vam je avtorica vrgla ta pravo kost za glodat!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: alkohol in dojenje
31.10.2008 18:03:08   
ronja
Dokler sem dojila, nisem pila. Morala bi pa dodat zraven, ker je moja mala gospodična zavračala vse, kar ni bilo joška. Če bi vzela flaško, bi si tud jaz kdaj spumpala in se šla ven zabavat. No, sej če ne piješ ne pomeni, da se ne greš ven zabavat.


Se podpišem - s tem, da sem šla kdaj ven, samo ne za tako dolgo oz. enkrat je bilo 3,5 ure na enem tečaju in mi je lubi pripeljal tamalo kar vmes na dojenje - sem skočila ven, pa jo podojila v avtu, pa prišla nazajuser posted image . Vse ok.

Sicer je pa res, da nista samo dve možnosti: ali se napiješ do daske oz. kot krava, ali pa doma požrtvovalno dojiš in ne greš nikamor... Lahko greš ven in se zabavaš, pa ne piješ. Lahko piješ malo, ni treba da se čisto napiješ, pa ne bo treba dolgo nedojit. Lahko otroka navadiš na flašo, pa potem tudi 2 dni ne dojiš in ni problema... In vse je ok.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: alkohol in dojenje
1.11.2008 22:00:31   
Anonimen
Mene pa zanima če katera ve kako dolgo naj ne bi dojila če sem prejšni dan malo preveč spila.


Ce spijes malo prevec, komot dojis.
Jaz sem spila pol do eno malo pivo vsake toliko casa na vecer, malo sva poklepetala zraven in se sprostila. No, to je bila kolicina, ki je meni pomenila malo oz. se sprejemljivo dozo.

Koliko je malo pri tebi, pojma nimam.

(odgovor članu BOTIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: alkohol in dojenje
8.7.2016 14:17:06   
Eva87
Pozdravljene,

Sem Eva Poglajen in sem študentka Zdravstvene fakultete. Do zaključka študija me loči le še diploma. Diploma je na temo pitja alkohola v času dojenja.
Prosila bi mamice, ki imajo otroka starega do 2 leti, da sodelujejo v anketi. Anketa je ANONIMNA! Je preprosta in vam ne bo vzela več kot 5 minut časa. Prosila bi, da odgovarjate iskreno.

Anketa se nahaja na: https://www.1ka.si/a/101062

Za sodelovanje se vam vnaprej zelo lepo zahvaljujem! :)

Lp, Eva

(odgovor članu BOTIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: alkohol in dojenje
22.7.2016 17:09:29   
janezb1
Prvo si spumpaš mleko ven in ga vržeš, potem normalno dojiš...

________________________________
predstave | vedeževanje | luskavica

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?