|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby check mini dilema
30.6.2015 8:13:02   
defy85
Lep pozdrav,
Slaba dva tedna nazaj sem opazila "nosecniske znake", zelela sem pocakat do M, nato bi ce bi izostala naredila test. Vendar zaradi okoliscin (rentgen in solarj), sem naredila test baby check mini dober teden pred M in je bil pozitiven z rahlo crtico. No 3 pred M sem se 2x opravila test in sta bila pozitivna z mocnim crticam. Danes oz jutri bi mogla dobit ampak predvidevam oz sem predvidevala da jo nebo, ker me je ginekologinja malo s tira vrgla. Po priporocilu bliznjih sem se zelela narociti, vendar mi je ginekologinja rekla naj poklicem cez en teden ce res nebo M ker lahko da test ni tocen. Po vsem veselju me je zdaj zasekirala da hodim skoz na wc preverjat. Ali je mozno da so 3 testi narobe pokazali? Ne pijem nobenih tablet, tudi z mozm imava nezascitene odnose ze 1,5 l, nisva delala na tem da bi zanosila (forstriranje) ampak na principu ce bo bo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Baby check mini dilema
30.6.2015 10:44:06   
respect
pred 10 tednom se nimaš kaj naročat,četudi bi bila noseča,zato ne vidim smisla v forsiranju pregleda user posted image

Lahko pomeni nosečnost ali pa gre za lažno pozitiven izvid v času dviga LH (tik pred ovulacijo). Testa za ovulacijo in za nosečnost sta namreč zelo podobna in oba lahko navzkrižno reagirata med seboj.

(odgovor članu defy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Baby check mini dilema
30.6.2015 10:58:23   
defy85
Am forstracija pregleda...jo ni, ampak to bi bila moja 1 nosecnost, povsod pise se narocite na pregled, bliznji prav tako SVETOVAL naj se narocim, nisem silala sama od sebe da bi se narocila, nevem iz cesa oz katerega dela ste to razbral.

Ovulacije nimam pred M, hvala vam za vas odgovor

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Baby check mini dilema
30.6.2015 14:19:47   
bskrle
Na pregled se naroči, ko boš približno 4 teden noseča, nikamor se ne mudi in ničesar ne zamujaš. Pregled pred 6 tednom nima smisla, razen če so resne težave. G je ravnala prav.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu defy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Baby check mini dilema
1.7.2015 9:29:33   
ronja
Na pregled naročajo šele po izostanku m., ker je v prvih dveh tednih odmrtje ploda bistveno višje kot kasneje - za 2/3 nosečnosti ženske sploh ne vemo, ker se zgodijo preden sploh vemo in je menstruacija v bistvu spontani splav. Zato ne naročajo prej. To ne pomeni, da se bo to tebi zgodilo, samo pač zakaj bi si delali delo z vsem tem in zakaj bi se ženske sekirale za vse te, ki jim ne rata - zato priporočila, da pač narediš test po izostanku m. in si malo bolj ziher. Ker si ga naredila že prej, veš, da si noseča, zdaj pa počakaj še ta teden, pokliči, se naroči in vse bo ok:).

Nič ne boš zamudila, naročila te bo enkrat okoli 8. tedna, ko se bo že videl srček, tako da imaš še 1 mesec časa do takrat. Ko ne bo m., pokliči in povej, da si noseča in bi se naročila in te bojo naročili, to je to.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Baby check mini dilema
1.7.2015 11:33:16   
Shana86
Ne razumem - a ti se samo želiš naročiti na pregled čez kak mesec a želiš biti pregledana takoj? V prvem primeru je smešna reakcija tvoje G (M ubistvu že zamuja, testi so+), v drugem so smešne tvoje zahteve.

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Baby check mini dilema
2.7.2015 15:40:19   
Lunca133
Mene pa zanima ima katera izkusnje z testi za ovulacijo?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...
"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?