|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: be-light
11.4.2010 16:34:58   
tanja25
Noter jih je 120 stanejo pa 29,90 evra.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: be-light
13.4.2010 22:47:21   
Olympias
jah js sm jih pač sprobala, ker so jih nekatere ful pohvalle, ampak efekta ni blo nobenga, sploh se mi zdijo mal za lase privlečeni tisti komentarji, kjer piše, da so shujšale 14 kg v tolk kratkem času samo z be-light, mislm haloooooooo?!? user posted image

če vas firbec matra ga sprobite, sej 30 € konc koncev ni spet tok, da bi se človk sekiru, če stran vrže, sam tiste, k pa nimate tok keša pa vam svetujem, da ga ne zapravljate za Be-light...

drugač pa lahk povem, da sem pred kratkim izvedla 3 dnevni post z jabolki, pol sm pa tud bol po mal jedla po postu, ker se mi je želodec mal skrču in po dveh tednih in pol se nisem nazaj zredila... 3 kile so šle dol v enem tednu in še 3 jih bom spravla s tole dieto:

http://www.revijaanja.si/diete/diete/Tri-poletne-razstrupljevalne-diete.html

pa zdej tud 2x na teden mal migam tko da bom do poletja taprava ;) brez raznih tablet al kapsul, k ne delujejo...

(odgovor članu tanja25)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: be-light
14.4.2010 13:47:05   
darja.mark

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Be-light.....v denarnico.



Si me pa nasmejala :)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: be-light
14.4.2010 19:07:41   
urša28
evo skor en mesec od začetka jemanja,a ma ni šlo do dons nič,tako,da so romale v smetnjak,aja razen tega rezultata,da me je popolnoma zaprlo...user posted image user posted image user posted image

tko,da,pri meni ni haskauser posted image user posted image

zdej grem pa laufat,to pa bo hasekuser posted image user posted image

lp

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: be-light
20.7.2010 11:07:25   
lily123
Ojla!
Ne me kregat, sem nova uporabnica tega foruma in ker sem začela pred parimi dnevi jemat Be-Light, sem malo brskala po netu in naletela samo na tale forum, ki je imel debato o Be-light, drugače se ne bi prijavila sem :). Ok?! Tko da, pliz, bodite malo strpne do novincev in jih ne kar takoj nagnat :).
Jaz se nisem tehtala in kile me ne zanimajo, ker vse na oblekah preverim. Če hlač ne spravim niti do kolen, pol jih pa lahko dam do pasu.... je očitno nek napredek in mi tehtnica ne pomeni veliko.
Torej, kot sem rekla,šele par dni jem te tablete in edino kar sem opazila je, da me skoz žene na veliko potrebo. Deluje kot odvajalo. No, vsaj zdej je bilo tako, za naprej ne vem. Začela pa sem jih jemat zgolj samo zaradi psihičnega učinka, da se spravim hujšat, da gledam kaj jem in kdaj in koliko. Moje mnenje je, da če bi obstajale tablete za hujšanje, Oprah ne bi bila debela :). To je tudi sama dejala v eni svoji oddaji. Torej, magične kapsule ni, to je jasno. Ampak, če pa lahko telovadiš in paziš pri prehrani in s tem hujšaš, zakaj pa ne bi mogoče pa še s tabletko še tisto eno kilo dal dol. Kot pravijo,če si dal dol 5 kil sam, ti jih da ta kapsula dol še 1-2. No, to bomo še videlo :)). Bom poročala, če vas bo zanimalo.
Za tiste,  ki ste s temi tabletkami shujšale 14kg in več...., ali ste jedle pri vsakem obroku po tri kapsule ali ste se držale dnevne količine - 3 na dan,torej 1 na obrok? Jaz sem namreč zbegana, ker recimo za zajtrk pojem en kos kruha - recimo 2 kapusli (tako svetujejo), pol za kosilo pa maš makaronflajš in moraš vzet 3, torej jih je že 5. Kako je s tem? Dajte mi prosim svetovat! In ali ste kako posebno dieto držale ali ste samo zmanjšale količino? Hvala za napotke. Lp,LILY

(odgovor članu 1180m)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: be-light
26.7.2010 17:32:17   
beyba
user posted image

< Sporočilo je popravil beyba -- 26.7.2010 17:33:29 >


_____________________________

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lily123)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: be-light
21.8.2010 20:26:22   
lekica
zivjo sm nova clanica....
sama  sem zacela jemat be light tablete  prve dni so mi bile ok sam ze 2 dni sm zaprta in cist napihnjena.... prvic sm se spustila na to da probam te tablete ki jih tkooo reklamirajo ..user posted image kaj je to normalno za kao shujsevalne tablete??zdj sama nevem al so to zacetniski simptomi bo pol bolse... al bols da tkoj preneham pit tablete....bi prosla za kak nasvet ...kake izkusnje mate tle berem da ni nic kaj fajn user posted image
fsm

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: be-light
26.8.2010 18:18:49   
Mia.
Zdravo, se tud nova članica...
mene zanima kje se sploh da dobit kasule Be-light?
Sem bila v lekarni pa mi je rekla : " samo kataloška prodaja" -.-
Ne vrjamm da vsi to prek neta naročajo...
A se res ne da kupt nikjer, v kaki drogeriji... karkoli???user posted image user posted image

Miaa.

(odgovor članu lekica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: be-light
7.9.2010 15:14:10   
lekica
user posted image be light ne deluje sam lazi nakladajo mi je zau da sm jih kupila ....pa  se njihovo dieto sm koristla ma nobenih rezultatov !! be light-zapravljanje denarja!!!user posted image

(odgovor članu Mia.)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: be-light
7.9.2010 15:16:33   
lekica
user posted image js sm jih tud prek neta narocla ....sam prek neta al pa top shop trgovine ...  skoda denarja

(odgovor članu lekica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: be-light
7.9.2010 16:52:23   
RAKICA1
Punce ne zapravljajte denarja v brezveze za hujšanje je edino kar pomaga manj žrimo z menoj vred in to je edino kar pomaga vedno tako sem tudi v enem mesecu že dol spravila 6,5kguser posted image user posted image  tko da edino to pomaga tako da v brezveze ne mečte denarja za touser posted image user posted image

(odgovor članu lekica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: be-light
5.11.2010 7:48:33   
Bizibee
IZVIRNO SPOROČILO: tanja25

Punce pa ne se jezit. Hvala bogu da obstajajo ženske oz. punce ki se prijavijo da naredijo dobro reklamo za nek izdelek. Jaz bi tudi rrekla da je be-light trenutno ena najboljših zadev za pomoč pri hujšanju na tržišču, takoda ne se spravljat na take uporabnice ki so se komaj prijavile. Pa zakaj ste tako pesimistične do njih???

Ko jih sprobam, kar imam tudi namen ker se mi je kar nekaj nabralo od dveh zaporednih porodov, vam javim rezultate.

Lepo bodite in bodite bolj optimistke kot pesimistke

LP



Zato ker na portalu obstajajo kvazi carice z neštetimi objavami, ki si vedno lastijo pravico do zadnje besede in edine resnice. Pusti jim veselje, vsaj tukaj so face. Ko se odklopijo z interneta itak ne vidijo dlje od likalnika in sesalca.

(odgovor članu tanja25)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: be-light
5.11.2010 7:50:55   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Ga poznate? Imate izkušnje, mnenja?...karkoli....


Hvala, lp


Kupila in mi je zeeeelo žal. NE POMAGA ČISTO NIČ!!!!

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: be-light
20.11.2010 12:35:20   
the123
Drage dame, gospe, gospodične in punce user posted image to je ena sama nateg...... Tudi jaz sem nasedla user posted image   Sem si pač mislila probat ni greh, na koncu ugotovim, da bi bilo bolje za tisti denar kaj drugega kupit kot pa te tablete. Zaradi njih nisem zgubila nobenega kilograma, bilo je ravno obratno, nekaj sem jih še pridobila! Tablete so povzročile napenjanje in zaprtje, poleg tega pa me je čez približno dva tedna še želodec začev bolet. Tako da sem ČUDEŽNE user posted image tablete vrgla v smeti ter jih približno petnajst minut klela kot hudič user posted image Kaj takega ne ponovim nikoli več!!!
Za hujšanje je najbolše zdrava hrana ter čim več gibanja v naravi, namesto dveh kapsul raje pojejte eno slastno jabolko ali pa hruško ter si privoščite pov ure sprehoda! user posted image Lep pozdrav, ter veliko sreče! user posted image

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: be-light
28.5.2011 13:42:29   
Tisa72
Evo, še ena nova na forumu. Rada bi samo tem, oh tako starim, članicam povedala na temo dijete:
vsaka (skoraj) dijeta in skoraj vsi pripomočki (tablete, napitki, itd) delujejo!!!
Samo seveda,  če upoštevaš navodila. In ta so vedno (!) jasna: jej zmerno, začni z rekreacijo, itd. Skratka spremeni slog življenja. Nisem prodajalka takih preparatov, tako da ne delam reklame za njih. Mi pa gre na živce, ko berem članke pesimističnih, s sabo nezadovoljnih žensk ki vse (tudi in predsem nepreiskušeno) črnijo zato, ker nič ne speljejo do konca. Seveda je potem najlažje kriviti druge (nedelujoče tabletke).
Tako, pustite ženske, ki imajo še ta kanček upanja in optimizma (in bodo zaradi tega prej kot ve uspele!) - naj poskusijo. In ne bodite pametne, ker potem bi najbrž že bile vitke.

(odgovor članu the123)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: be-light
28.5.2011 15:52:39   
majčica1508
Jaz pa nisem nova uporabnicauser posted image

Je ni čudežne tabletke,ki bi nam,vam pomagala hujšat.....kot so nekatere dejale čudežno se vam sam tanjša denarnica ali TRR......Moram priznat,reklamo pa naredijo dobro in povrh tega dajo še misico,da to reklamira......
Zdaj pa resno:če bi obstajale take tabletke potem bi bili vsi vitki..........
Tako,da vam povem da rabite čudežni premik v glavi in,ko boste to imeli pošlihtano se bojo tudi kilogramčki začeli čudežno topiti.............

(odgovor članu Tisa72)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: be-light
24.7.2011 14:18:35   
brownie
Hej, fora teh table je da vsebujejo ekstrakt belega fižola ki preprečuje razpad OH na manjše dele, ki bi se absorbirali. Super animacijo ima dr. Oz : http://www.doctoroz.com/videos/revolutionary-metabolism-boosters-pt-4

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?