|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bioenergetik za dojenčka
7.11.2015 10:38:23   
Frachy
Pozdravljeni,
iščem bioenergetika za našo 7-mesečnico, s katero imamo kar nekaj težav v smislu hranjena, alergij in refluksa. Brala sem, da so si mamice spomagale z bioenergijo, pa me zanima, če mi lahko iz lasnih izkušenj svetujete kakega dobrega bioterapevta. Klicala sem že dva, ki pa ne delata z otroci pod 1. letom starosti. Ob tem se mi porodi vprašanje ... zakaj nekateri zdravijo dojenčke, drugi ne - v čem je point??? Vidim pa po forumih, da mamice vozijo k njim že dojenčke s krči. Koga mi torej svetujete v okolici notranjske in Ljubljane.
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bioenergetik za dojenčka
1.12.2015 0:52:41   
dapko
Pozdravljeni
Oglašam se zaradi zadeve z bioenergijo pri dojenčkih.Res je pravilo, da se bioenergija do enega leta starosti, ne dela in sicer zaradi več vzrokov.
Če ima vaš dojenček dolgotrajne probleme, tako kot opisujete je najbolje, da dober radiestezist ugotovi ali otrok spi na slabi točki oziroma na vodnem toku ali pa na eni od škodljivih mrež.To so Hartmanova in Curriyeva mreža.To si preberite na netu.V Sloveniji se o tem ne govori veliko,v Švici pa hiše ne moreš zgradit brez teh meritev, saj so del gradbenega dovoljenje.Tudi pri odraslih je spanje na teh točkah v 90% vzrok bolezni.Včasih je potrebno posteljo prestavit za pol metra po je OK. Vendar moraš vedet kam.
Če potrebuješ še kakšen nasvet pokliči.
041-400-409

(odgovor članu Frachy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bioenergetik za dojenčka
28.5.2016 16:26:19   
Pgsl
Pozdravljena Frachi! Vem, da je že kr neki časa od tvojega posta in, če boš slučajno spet zašla na to stran, bi te prosila, če bi podelila svojo izkušnjo, če ste se odločili za zdravljenje z bioenergijo pri vašem dojenčku. Namreč tudi mi imamo kr nekaj težav s hranjenjem, zelo neješčim 5 mesečnikom, ki tudi veliko poliva in smo razmišljali v tej smeri, vendar sem glede tega mal skeptična in bi bila vesela kakšne izkušnje.

(odgovor članu dapko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?