|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diafragmalna hernija
20.9.2017 10:46:57   
Peterlev
Pozdravljeni,

predkratkim so našemu srčku diagnosticirali diafragmalno hernijo. Trenutno smo še v sedmem mesecu nosečnosti, po porodu pa bo treba dojenčka operirati.Starše, ki imate izkušnje z DH pri svojih srčkih prosim za vaše izkušnje, nasvete...Iskrena hvala za vsak podatek.

Vse dobro vašim srčkom:-)

)user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Diafragmalna hernija
24.9.2017 10:08:55   
Magnolia
Pozdravljeni.

Sem mamice dvomesečne hčerke, ki se je rodila s diafragmalno hernijo. Za njeno stanje smo izvedeli šele pri porodu. Rodila se je donošena. Deklica je imela po porodu dihalno stisko in srce na desni strani prsnega koša. Urgentno je bila preseljena na Pediatrično kliniko. Naslednji dan po porodu je sledila operacija. Operirana je bila laparoskopsko in operacija je trajala nekje 3 ure ter vse je potekalo BP. Po operaciji je bila na intenzivni negi, kjer je uredu okrevala. Veliko je vplivalo tudi to, da se je rodila donošena. Na intenzivni so lepo skrbeli zanjo. Z možem smo jo vsak dan obiskovala. Po treh tednih in pol je odšla na oddelek, kjer sem lahko bila z njo 24h. 5 tednov po porodu smo prišle domov in je ok. Nima zdravil ali kakšnih drugih težav.
Naša hernija je bila po izjavi zdravnika majhna, vendar je povzročila veliko škode. Verjamem, da bo tudi pri vas vse še dobro in držim pesti, da bo vse ok.user posted image
Če imate kakršnokoli vprašanje, mi kar pišite.

LP, Alenka

(odgovor članu Peterlev)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?