|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DM ali MULLER
27.8.2014 8:31:26   
miška2010
Zanima me vaše mnenje kje so boljši izdelki in kje so cenejši, ali v DMju ali v MULLERju (pleničke, mokri robčki, blazinice za dojenje, ipd).

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DM ali MULLER
27.8.2014 10:04:28   
tincy23
Meni osebno so plenice v Mullerju cenovno in po kvaliteti boljše, vlažilni robčki ne toliko, ker so presuhi in meni niso odgovarjali. Drugače pa veliko več kupujem v Mullerju!

(odgovor članu miška2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DM ali MULLER
27.8.2014 22:18:17   
RH82
Meni je ljubši DM. O kakovosti njihovih izdelkov, ki si jih omenila, ne morem (še) govoriti iz prve roke, sem pa od sester izvedela, da sta bili obe zelo zadovoljni z DM plenicami in vlažilnimi robčki, zato bom tudii sama tam nakupila prve potrebščine za dojenčka. Cene pa mislim, da so na splošno primerljive, če gledaš nakup. Sem pa opazila, da so nekatere stvari cenejše v Mullerju (njihove dude do 0 mesecev dalje) glede na DM, nekatere pa dražje. Najlažje, da si sama pogledaš cene in se odločiš, kje kupiti. Meni se ne da hodit v dve trgovini po stvari, ki jih lahko kupim v eni. DM imam zraven službe in tudi blizu doma, zato si tam kupujem čaje in osnovne higienske pripomočke, pa sem z njim zelo zadovoljna. Večinoma kupujem njihovo znamko in mi odgovarja. Je pa res, da ne koristim veliko kozmetičnih izdelkov. Občasno pa še koristim njihov bon za 15% popust ob večjih nakupih in mi je ok.

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: DM ali MULLER
28.8.2014 6:15:44   
Hope2
Pred leti je bila cena tam tam, sem se pa vseeno odlocila za muller. Plenice so bile neke iste kakovosti, ampak mullerjeve so bile tanjse in enako vpojne kot dm. Dm plenice pa debelejse in to me je odvrnilo, predvsem poleti. Ne vem tisti obcutek, da mu poleti natikam debelo plenico me je odvrnil.
Sem pa hvalabogu hitro odkrila hoferjeve plenice. Cenovno ugodnejse, lepse na pogleduser posted image , predvsem pa odlicna kvaliteta, mehke vpojne, nikoli nobenih problemov. Tudi robcki so mi bili zelo vsec.

Blazinice za dojenje- nekaj sem jih sprobala, ce me spomin ne vara so se najbolj obnesle aventove, najslabse tosama.

Ker je vsaka ritka drugacna, je zdajle brez veze razglabljat, kupi paket vsakega in bos videla, kaj je tebi in tvojemu otroku najbolj vsec.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.8.2014 6:17:38 >

(odgovor članu miška2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?