|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2014
24.12.2014 11:07:29   
chocolatecake
Hvala vsem za objemčke in lepe besede... se trudim razmišljati tudi izven svojih okvirjev. Ampak zaenkrat tako čutim in bom sledila temu kar se mi zdi prav. Nevem če sem zato pametna in pogumna, ali prestrašena in neumna. Lahko sem tudi oboje.
Imam pa srečo, da sem še mlada in imam še čas, sem isti letnik, kot ti Maja1990, šele pred kratkim sem dopolnila 24. Puščam tudi odprte možnosti, da bo nekoč želja tako velika, da bom pač pripravljena na čisto vse, ne glede na posledice.
Vseeno to ne pomeni, da bom "vrgla puško v koruzo". Preizkusila bom vse alternative, poiskala drugo mnenje in vseeno bova šla s partnerjem na prvi posvet na kliniko za zdravljenje neplodnosti, da vsaj slišim kakšne bi imela možnosti.
Drugače pa se tako, kot je napisala MauMow malo nagibam k posvojitvi, morda nekoč, ko bo moj partner pripravljen in ko bom zbrala dovolj velik znesek...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: II pričakujemo decembra 2014
24.12.2014 12:29:35   
Tikie
Ojla punce.Po dolgem času se spet malo javim...najprej to,da tudi ta mesec ni nič,ker se je mojauser posted image prikazala pred 2emi dnevi.
Se je pa ta mesec zgodilo full pozitivnih stvari in niti nisem preveč razočarana.Moj je opravil spermiogram,katerega rezultati so na začudenje vseh nas več kot odličniuser posted image tako,da ostaja problem 'samo' moj PCO.Opravila sem tudi pregled ščitnice in tudi tam je vse ok...
Po novem letu sem naročena na pregled iz.posvet in po vsej verjetnosti me najprej čaka laparoskopija,nato klomifen...so nama pa tudi rekli,da naj bova še vedno pridna in se trudiva naravno,da imava še vedno možnosti,da uspe.Tako,da še vedno vztrajavauser posted image
Dobila sem tudi napotnico za neplodnostno ambulanto in izbrala GK Lj.Na datum eš čakam.
Skratka-moje mnenje o postopkih je tudi podobno kot od ostalih in definitivno bom v postopke šla,če bo to potrebno in sploh prideva do tja.Mogoče bo pri nas uspešno že po laparo ali pa IUI.Tiste,ki ste ga imele,mi lahko prosim poveste kakšni primeri pridejo v poštev za IUI?Če katera ve?
chocolatecake tebe pa...saj veš,razumem in podpiram ter hkrati verjamem,da vama je nekje namenjenouser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   [Brisano sporočilo]
24.12.2014 23:05:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
   [Brisano sporočilo]
24.12.2014 23:11:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: II pričakujemo decembra 2014
29.12.2014 9:28:06   
Marčevka2010
Chocholatecake te povsem razumem, da dvomiš v vse te postopke. Moj ima sodelavko, ki ima dva otroka, oba sta tako pridobljena. Ona je bila v 2. nosečnosti zaradi vseh hormonov čisto gin, v bolnici ne vem koliko časa. Potem so na otroku nekaj odkrili, je šla po drugo mnenje, so rekli, da je vse vredu. Na koncu se je izkazalo, da je imel prvi prav. In je ta punčka en velik revež sedaj. Toliko zdr. težav, da ne moreš verjet. In jih bo imela celo življenje. Ker poznam to zgodbo te čisto razumem in bi bila sama verjetno tudi proti. Saj ne rečem, to je lahko eden na 1000 primerov. Je vse za pretehtat prej preden se v to spraviš. Je pa res, da sama že imam enega otroka, bi preživela, če 2. ne bi bilo nikoli. Če se gre pa za 1. pa mogoče drugače razmišljaš.

Ampak še vedno držim pesti, da enkrat rata, pa magari s posvojitvijo.user posted image Ta čas pa šparat in mogoče ne bo treba še enega kredita.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: II pričakujemo decembra 2014
29.12.2014 21:06:38   
MauMow
Evo mene punce... M prišla. Zgleda da se je jajčece spet oplodilo pa se ni zagnezdilo, saj imam spet kepe... Tako da cilamo na konec januarja/začetek februarja.

Saj mogoče bi raje mela da januarja rata ker bi se potencialni bebi rodil okoli rojstnega dne mojega dedija - ki je bil moja velika opora, a je nažalost pokojni.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 29.12.2014 21:08:19 >

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: II pričakujemo decembra 2014
30.12.2014 19:34:43   
chocolatecake
Hvala Marčevka 2010 za lepe želje. Sva se odločila z mojim, da če nebo nobene druge možne pomoči in če v cca 2 letih nebo čudeža, greva v posvojitev. V tem času se bova poročila in delala stanovanje. Sicer me ful skrbi kako bo finančno, ker večina posvajajo iz Rusije, kar stane 25 - 30 000 evrov, kar bo z najinimi plačami in kreditom za stanovanje čisto prevelik zalogaj. Če bi naslednji dve leti živela od zraka in celo svojo plačo dala na stran, nebi prihranila niti pol toliko. Ampak upam, da se bo v teh dveh letih kaj premaknilo in se bo odprla še kakšna druga pot, primerna tudi navadnim smrtnikom. Midva se nekako bolj nagibava k državam bivše Jugoslavije, z Makedonijo ima Slovenija menda sporazum, ali pa mogoče Črna Gora. Bova videla kako bo, ko prideva do tam.
No, da še jaz enkrat za spremembo povem nekaj lepega. Kot je že iz zgornjega opisa razvidno me je dragi presenetil z zaročnim prstanom. user posted image Pa je tudi zame posijalo malo sončka user posted image .
MauMow objemček zateuser posted image . Kje si zasledila tole o kepah? Si prepričana, da drži? Ker jaz sem tudi že imela kepe, pa je nemogoče, da bi bila že kdaj noseča, ker imam že dolga leta istega partnerja. Od srca ti želim, da ti drug mesec uspe in da bi imel tvoj sonček rojstni dan takrat kot tvoj dedek, da se ga boš lahko vsako leto spomnila z nasmehom na ustnicah.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: II pričakujemo decembra 2014
30.12.2014 19:41:17   
chocolatecake
Tikie moja, oprosti sem te čisto spregledala.
Žal nevem odgovora glede IUI, probaj vprašat na temi IVF/ICSI, ali na IUI, tam ti bodo punce bolj vedle odgovorit. Seveda pa držim pesti, da ga neboš rabila in da bosta dojenčka naredila kar po dobri stari metodi user posted image .

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: II pričakujemo decembra 2014
30.12.2014 21:57:24   
*viva*
Tikie
IUI načeloma predpišejo parom, ki nimajo večjih znanih omejitev za zanositev. Se pravi manjše motnje ovulacij, slabši a še vseeno zadovoljiv spermiogram. Načeloma pa vsem z nepojasnjeno neplodnostjo, ker jim baje brez tega zzzs ne odobri IVF. Vsaj tak oje v Mb... Če je v Lj kaj drugače ne bi vedela.


IUI je pač najbolj "podoben" naravni zanositvi saj v "idealnem" trenutku vbrizgajo prečiščeno oz. scentrifugirano spermo visoko v maternico. Vse ostalo je igra narave ;)

Lp.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: II pričakujemo decembra 2014
30.12.2014 22:57:22   
MauMow
Chocolatecake hvala za objemcek. To da imam zgodnji ss ni dvoma. Sploh ker sem mela on splav s tabletami in so iz mene sle enake kepe. Pa se to moja M nikoli ni ze prvi dan na polno krvi tokrat pa moram vsake dve uri na wc ker kr tece iz mene. Ss ni dvoma ker vem kak zgleda... ampak sem spet zacela s plahtico da se orng scistim danes pa sem kupila se krvomocnico. Mogoce pomaga pri boljsi sluznici. Bomo videli.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: II pričakujemo decembra 2014
31.12.2014 12:16:32   
chocolatecake
MauMow jaz sem imela enak problem pri moji zadnji menstuaciji v oktobru, takoj se je ulilo, cele kepe neke tvorbe so šle ven, izgledalo je kot sluz, ampak ni bila sluz, ker se ni dalo pretrgat, tako me je bolelo, da mi je šlo na bruhanje. Takrat sem za vse krivila krvomočnico.
Pa v aprilu sem imela isto situacijo, po enem pozitivnem testu in dveh negativnih, pa nisem do zdaj nikoli pomislila, da je šlo za zgodnji ss.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: II pričakujemo decembra 2014
31.12.2014 13:34:11   
MauMow
Chocolatecake tudi jaz nebi o tem razmišljala če nebi imela splava že prej in vem kako je šlo iz mene. In tokrat je čisto isto kot je bilo na splavu. In pa ja bolečine neznosne. In glede na to da krvomočnice še nisem pila prej vem da je ss, ker plahtica mi pa nikoli ni take M naredila. Tk da ja že tretji dan teče in kepe grejo - sicer se rahlo umirja ampak ja kar naj se orng ščisti. Danes pa sem tudi z krvomočnico začela pa da vidimo če sluznico kaj uredimo. Gelde na to da si imela on test pozitiven bi rekla da si tudi imela zgodnji ss, da se je mogoče prijelo pa ni blo ok pa je šlo dalje. In zato so bli drugi negativni. Ogromno je teh zgodnjih ss ko sploh ne vemo da mamo.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: II pričakujemo decembra 2014
31.12.2014 15:43:36   
chocolatecake
Sej vem, da se bebasto sliši, samo meni bi tudi dejstvo, da sem imela zgodnji SS veliko pomenilo, ker bi vedela, da sva sposobna naredit otroka po naravni poti in če je uspelo enkrat ni vrag, da nebi še kdaj.
Kako naj bi učinkovala plahtica v primerjavi s krvomočnico? In v kakšnih odmerkih jo piješ?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: II pričakujemo decembra 2014
31.12.2014 17:34:38   
MauMow
Plahtica pomaga pri čiščenju in utrdi maternico (kolikor sem prebrala rahlo pozvroča krče v maternici), zato jo lahko piješ samo do zanositve, ker pol ti lahko sproži ss. In pa potem da jo spet piješ predno rodiš, ti pomaga da ne gre čez rok. Pa tudi plahtica mladim pomaga ko imajo močne M krče. Meni je pomagala da sem se orng ščistila po splavu prvič, sedaj pa sem jo spet začela takoj prvi dan M piti. Pijem jo eno skodelico na dan. In jo bom pila do O nekje. Ker pravim kar naj se orng ščisti da bo potem vse pripravljeno user posted image . Baje so v preteklosti pile plahtico predno so se odločile za otročka da so vse ''''notri'''' pripravile (tako piše). Prvič pa sedaj pijem tudi krvomočnico, eno skodelico na dan, ki naj bi pomagala pri sluznici, s katero sem prvič (poleg tega da s plodom ni blo ok) imela probleme in sem rahlo krvavela.

Jaz pravim da če so naše prednice v preteklosti vedele da naravna zelišča pomagajo bom pa tudi jaz pila. Škodi itak ne. Če pa kej pomaga pa itak super.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 31.12.2014 17:40:38 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: II pričakujemo decembra 2014
2.1.2015 7:48:44   
Marčevka2010
S krvomočnico raje počakaj do konca menstruacije, ker povzroča, da še bolj krvaviš. In potem pit do ovulacije. So pa menstruacije po njej kar močne. Ko sem jo pila, da bi dobila m po odstranitvi Mirene sem imela cele nalive dva dni. Toliko, da mi je vložek v službi premočil in sem morala it nove kavbojke kupit. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: II pričakujemo decembra 2014
6.1.2015 8:34:52   
mony213
Popravek : pišem v jaunarsko temo user posted image

< Sporočilo je popravil mony213 -- 6.1.2015 8:35:53 >

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 291
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?