|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 25 26 [27]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
3.11.2014 21:36:26   
mila27
Hey Hey punce!

Sploh ne vem kje naj začnem. Sem stara znanka tega foruma. Doma že imam eno malo navihanko, ki je stara 9 mesecev in je plod uspešnega ICSI-ja pri dr. Rešu. Uspelo v 2.postopku.
Tako, da zelo dobro vem kaj prestajate, kašne občutke imate in kaj vse vam, ki čakate na plusek, punkcijo ali ste šele na začetku postopka, divja v glavah in mislih.

Sedaj sem ponovno na tistem, ko se s možem odločava za nov postopek ko bo pikica stara eno leto ali malo več. Kajti moj problem je PCOs, ciklusov ni ali pa na nekaj mesecev ena menstruacija, tako da sem mela vse sprožene. Mož pa slab spermiogram.
Zato me zanima če mi lahko malo napišete ali še dr.Reš normalno dela oziroma katere dneve v tednu. Če mi katera zna povedat naj mi pove kako je z dojenjem, baje moraš čist nehat dojit, pred postopkom. Kako pa je kaj čakalna za ponovni postopek a katera ve. Pa kolk se čaka , mesec dni ali več.

Pri nama se je dolgo vleklo vse skupaj( tri leta in pol) amapak je ves trud sedaj poplačan, ko pogledam mojo pikico. Sedaj pridno spančka, jaz pa prebiram forum in vas malo spremljam.

Torej če mi lahko katera kaj pove o ponovnem postopku, lepoo prosim.

Ely , Sunprincess, sem sonce čestitke , naj bo nosečnost lepa, želim vama da vidita srček na prvem UZ-ju. Se še kar spomnim vseh teh občutkov veselja, ko končno zanosiš. Uživajta nosečki !
Tiste, ki čakate na plus, grejte svoje pikice in uspešno naprej.

Za vse, ki ta postopek ni uspel pa pojdite v nove boje je vredno vsega špikanja in živciranja itd.

Iz izkušenj pa lahko povem, da je nekako takole, najprej čakaš na posvet, potem vse te uz-je , potem injekcije in et, potek plusek in potem še 9 mesecev trepetaš da bo vse ok, potem porod in potem se mi zdi da itak zelo zelo pazimo na svoje malčke, ki nam niso kar tako uspeli. Tako , da punce držite se.

Pa prosim za kako informacijo. Sploh glede dojenja. Sem zasledila da je na foruma ena , ki ima 16 letnega malčka doma, pa me zanimajo izkušnje.

držim pesti za vse vas

lep večer punce

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
3.11.2014 21:40:00   
sunprincess
Ja, baje moraš čisto nehat dojit. Izkušnja prijateljice, ki ni mogla prej v postopek,čeprav je dojila samo enkrat na dan. Ko pokličeš dr.Reša čakaš ca 2-3 tedne, odvisno od trenutnega navala. V ambulanti je sredo in četrtek, če se ne motim. Če te pa še kaj zanima, pa vprašaj.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
4.11.2014 10:11:36   
limonca*
Kaprica, jaz bi šla magar k svoji G, da ti predpiše še naprej - ali estimo, utrogestan, progesteron, dabroston.. Karkoli.
Ali pa v Italijo, samoplačniško po progesteron - mislim, da je škatlica okoli 6 eur.

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
4.11.2014 18:33:39   
rebrebu
MILA nehat moras dojit, jz sem dojila 6m, pol pa janurja v postopek sla....pr Rešu boš hit na vrsti, ker si dala ze vse skozi in ni potrebno dodatnih preiskav....lahko ze naslednjo m po posvetu:)

SUNPRINCESS ja vikend je bil tko tko, od joka do veselja:) je bil pa ponedeljk slabsi-je prsla svakinja k nam k se ji izmikam ze od kar se mi je to nardil, je ona zj noseca in ma janurja rok...ko bi mi noz zarila v srce! sploh ne morem, se mi samo od sebe ulije in pol se sprasujem zakaj zakaj....itak ni odgovora, in sploh ne vem če bom kdaj prpravlena na nov postopek tko, kot sem bla za 2 ko je uspelo, in tud zelo dober uspeh s celicami. Ja v tem mesecu sem verjetno res prvič dozivela svojo ovulacijo, in bila je res ornk boleča:) zj vsaj vem da jo res mam:)))

ti pa čakaš na jutri ne? mi pa jutri praznujemo 17m:) tko odrasel je moj sonček ze, pa druzbo pogresa...

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
4.11.2014 18:43:16   
sunprincess
Joj, vem kako ti je...meni so tudi šle na živce vse nosečnice, dokler se nisem prepričala,da to ne pomeni,da imam jaz manj šans za dojenčka...pa milijon zakajev tudi pri meni...ne vem, nekatere se moramo za otročka bolj potrudit, ampak to ne pomeni,da ne bo prišel. Kaj prvi je vama ratal naravno? Je pa super,da si imela lastno ovulacijouser posted image Upam,da sta dovolj,in pravi čas user posted image

jaz imam v četrtek uz...ne vem,malo sem čudna..čisto sem mirna, kot da se nič ne dogaja, tudi neke nosečniške evforije ne čutim, ne vem,kot da nisem dojela,da sem končno noseča..očitno je 5 let dolga dobauser posted image

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
5.11.2014 8:06:20   
dekca

IZVIRNO SPOROČILO: Kaprica1

Zdravo punce user posted image

Sem nova na tem forumu in rabim vašo pomoč. Sem v prvem IVF postopku v lj. in sem imela 24.10 krvni test, ki je bil pozitiven user posted image . Takrat sem za podporo dobila dve škatlici Estime. Tablet mi bo jutri zmankalo, prvi UZ pa imam 10.11.

Zanima me, če ste tiste ki ste bile pred kratkim v postopku IVF v Lj. tudi dobile le dve škatlici ali ste jih dobile več? Ko sem brala forume sem ugotovil, da so glede estime različna mnenja kdaj se lahko z njimi preneha, ampak večina pa piše da takrat ko se na UZ vidi srček-tako da sem čisto zmedena user posted image

Hvala in LP


NA ZS mi pošlji naslov, imam še kar nekaj zaloge doma.

(odgovor članu Kaprica1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
5.11.2014 8:17:18   
jona klara
reberu-te čist zastopim, imam svakinjo, ki je bila noseća z user posted image user posted image ko sem jaz nimela imn, ko je rodila sem šla čez 1mesec v postopek ni uspel, sedaj jo že 2 leti poslušam o 3 kako je o vseh nosečkah, porodih, malih.....se mi že blede od nje in kr bežim vstran, dokler se ne odseli jo vidim vsak dan ista tema dan in noč-si npredstavljaš kako je?res nož v srce, sploh ko ve kako si želimo, trudimo, ona pa uživa z hvaljenjemuser posted image

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
5.11.2014 8:30:22   
sunprincess
Jona Klara, to je pa grdo...sploh, če ve kakšne probleme imaš z zanositvijo....jaz še vedno verjamem v karmo,tako da bo tudi ona dobila svoje...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
5.11.2014 9:03:41   
jona klara
sunprincess- hvala ti, tebi pa srečno v nosečnosti

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
5.11.2014 11:41:23   
AsevedaDaBo
kuku, kako ste moje sotrpinke?

_____________________________

V življenju je potrebno verjeti v nemogoče :)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
5.11.2014 18:46:25   
rebrebu
SUNPRINCESS ne ni bil naravno, je bil IVF, ena sama ampak očitno ravno prav močna celica:) ja itak da sma skakala, sam mam zamsene jajcevode in je tud to zaman:( tko da porazno na celi črti....

JONA KLARA-o groza!!!pa vsi mislijo da si čez mesec, dva ok...ampak to sploh ni res!!!mene je tole tko zaznamovalo,da ce nebi imela Davida ne vem če bi se sploh lahko pobrala:( zj se moram zarad njega....

očitno res, da moramo določene tolko prestati in dati črez, da dobimo mali čudež..eni se pa sploh ne zavedajo kaj je to *matranje*, pa psiha, pa vsi postopki itd....

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
6.11.2014 14:32:12   
sunprincess
Rebrebu, pa ti niso prepihali jajcevodov? To so naredili prijateljici,in je potem zanosila naravno. Sicer so se ji potem baje spet zlepili,samo za nekaj časa je bilo ok.

Jaz sem imela dans orvi UZ. Videl se je tak mali srček...Sicer samo en, pa vseeno :) Občutki so mešani. Po eni strani sem si želela,da bi bila oba, da je to to,in potem zaključimo, po drugi strani sem pa vesela,da je en. Bo lažje, verjetno tudi lažja nosečnost....je že moralo biti tako.

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
7.11.2014 13:27:28   
rebrebu
sunprincessjej!!!tud jz sem bla kr maal razočarana ko je bil sam en kljub temu da so mi 2 vstavili.....samo da je srcek in da se vidi in srecno do konca!!!

jajcevode so mi prepihali 2010, in so se verejtn takoj drug mesec zalepl nazaj (sluzba pač taka-psiha, teror, stres...) in ni pomagalo, tko da so me dones klicali in grem v nedeljo ze not!!!sem tkooo vesela, da bom vsaj vedla, po laporoskopiji, da mam vsaj mičkeno moznost da zanosim:) tko pa je ni blo:( in lazje bom cakala spontani ciklus pr rešu janurja, in pol mb:) sicer upam da ne bo treba do tja in da bo *domača naloga* zalegla:))))

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
7.11.2014 13:30:05   
rebrebu
aja, pa se to: 2.11 sem dobla menstro, zj pa jo mam vsak dan tko mal, ma ne porabim niti celga vlozka?????prej pa je lilo, se prejsnji mesec!!! a je to od mace ali matičnega mlečka????Tud prej, predno sem zanosla, so ble boleče in zelo močne m...zj pa pomesano in kr neki...sploh mi ni jasno nič.....

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
7.11.2014 13:33:26   
sunprincess
Meni je matični mleček malo zmešal ciklus, pa tudi menstruacija je bila šibkejša. Zato sem ga nehala jemat, ker nisem bila prepričana,če je ok, glede na to,da sem imela ok hormone....tako da ja, možno je,da je od tega...

Uuuu,super...bomo držali pesti,da je vse ok....potem pa lahko naslednji mesec že naravno rata? Bo lepo božično darilce ;)

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
7.11.2014 13:51:38   
Tikie
rebrebu sama sicer (še)nisem v nobenem postopku,vas pa redno berem in spremljam in se aktivna v sosednjih temah.
Jaz sem prakticirala maco 2 mesca(samo maco,nič drugega) in sem imela obakrat zelo šibko m,zelo podobno kot opisuješ ti.Potem sem z njo prenehala in naslednji mesec pila krvomočnico in je bila m spet normalna.Sem bila tudi kmalu potem pri g,mi je naredila uz in je bila sluznica spet lepa.Tako,da je po moje to od mace.Zgleda,da na nekatere ne vpliva dobro.
Tebi in vsem ostalim pa čimveč uspeha,držim pesti za vsako posebej izmed vas.

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
7.11.2014 16:19:47   
rebrebu
v torek sem dala kri, FSH je bil 5,9!!!sem tko vesela:) ja mogoče pa rata naravno drug mesec, z butelko vina:))))

a pol bi mogla maco pustit? kaj pravte?ker mleček sem pa glih vcer kupla 150g dozo:))))

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
8.11.2014 13:15:43   
Tikie
user posted image rebrebu.Ti kr pridno vinček pij,zgleda,da pomaga.user posted image
Jaz sem zdej na vitaminu e +krvomočnici in je bla moja m spet normalna.Jaz bi na tvojem mestu nehala maco in pustila mleček vsaj 1 mesec,pa da vidiš kaj bo...
sicer pa vprašaj še koga za mnenje oz.upam,da se še katera javi glede mace,mene tudi zanima,sem spraševala že ostale tu gor,pa nisem potegnila nekih pametnih zaključkov,ker se ni našla nobena(razen tebe) s tako izkušnjo po maci.
Navijam za vas punceuser posted image

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
16.11.2014 17:06:16   
rebrebu
Punce,

a bi lahk katera dala novo temo? npr. gremo v postopek januar-februar 2015?
se mi zdi da vas je cedalje manj tle in da me, ki gremo v nove boje, lahk tam čakamo skupaj? Stars itd.....

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
17.11.2014 23:10:00   
Stars619
Rebrebu, pridi, je že odprta. Jan/feb 2015! Jaz sem že tam...

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
7.12.2014 8:57:01   
prvi plus
Js sem po prvem icsi postopku,vstavili so mi 2 po besedah dr. Resa dobro oplojeni celici..danes naredila cb,ki je zal pokazal minus. :-(
Sam jok me je..ampak ni kaj..menstruacije se nimam,verjetno zarad Estime..zjutraj si je nisem dala,saj nima smisla. Ze tako smo si toliko kemije dale vase..upam,da gremo cimprej v nov postopek. Kako ste ve sporocile Resu? Sms al klicale?

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
7.12.2014 10:39:33   
Bikca
Škoda user posted image user posted image

Kdaj ti je rekel, da greš v nov poskus, če ta ne uspe? Jaz delam test čez en teden in me je kar strah rezultata, ker vem da se bom težko pobrala. Dr. REš pa mi je rekel, da bi šla marca potem v ponoven postopek. Imela sem pa samo eno celico, ki se je oplodila in to so mi vstavili.

P.S. meni je rekel naj sporočim sestram rezultat testa, tko da ne vem zdej.

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
7.12.2014 10:47:29   
prvi plus
Nc mi ni rekel kdaj naj bi sla naprej,ce ta ne rata. Reku je da naj sporocim rezultat testa samo danes je nedelja,ne delajo..Estime nisem vzela ceprav tud ni nic narocil glede tega. Sem sam prebrala na forumu,da pri resu jes Estimo do negativnega testa (kar je logocno,zakaj bi si zavirala menstruacijo), ce je pa plus pa do 12ga tedna.
Ne vem,bi ga rada vprasala pa nimam mobija, mail vidim da ima..ce ne pa sele jutri zjutraj klicem al kaj. Skrbi me edino zaradi jemanja Estime.
Jooj je pa blaaazno psihicno in fizicno tezko tole..sem se res mislila,da eden pa ja bo od dveh..:-( ocitno mi je dal moruli notri, v petek punkcija, v nedeljo ze et..drzim pesti za vse iskreno!!

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
7.12.2014 11:56:47   
sunprincess
Meni so rekli. 14 dni po transferju delat test, če je negativen nehat z estimo. Če si 14 dni po transferju,bi test sigurno že pokazal +, tako da če je negativen lahko nehaš jemati estimo.

Srečno v naslednjem postopkuuser posted image

(odgovor članu prvi plus)
Neposredna povezava do sporočila: 674
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 25 26 [27]
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 25 26 [27]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?