|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 49 50 [51]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2014
9.6.2015 15:02:43   
witch
Da ne bo tema čisto zamrla se bom malo javila.

Naš fantiček raste kot goba po dežju. Neverjento je velik in ko je v družbi je čisto primerljiv z dvoletniki. Je vsak šokiran ko mu rečem da ni še leto in pol star. Drugače pa še slab mesec in bomo že na pol poti do dvojke user posted image hitro gre čas.

Fantič je v fazi plezanja. Pa je dnevno 1000x na kavču pa na postelji pa gor in dol. Gibalno je neverjento napredoval. Na tobogan pride že ene dva meseca po stopnicah in po toboganu navzgor.

Govor je v zadnjem mesecu neverjetno izboljšal. Ima že kar velik besedni zaklad. Prepozna večino stvari na slikah. Prepozna toplo in mrzlo, veliko in malo, če kdo sedi ali stoji. Ko pa hoče nekam je pa vse gor. Pa ni važno ali hoče gor ali dol. Ko je lačen lepo reče njam njam, žejen reče pil. Jaz se mu čudim vsak dan. Ker smo v tujini mu počasi predstavljava angleške besede in jih pobira kot nor. Kot goba ki vse srka vase.

Spremenilo se edino ni to, da on ponoči še vedno ne spi. Nekako sem obupala, ker res ne vem več kaj naj še naredim. Skrbi me kako bo, ko pride dojenček in bosta oba ponoči jokala.

Nosečnost poteka super. Je bila prva čudovita in si nisem mislila da je lahko še lepše. Sem v 17. tednu, čakam na morfologijo, delam vse še brez problema in upam, da tako ostane še do novembra user posted image

Kako ste ostale? Kako so otroci?

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu MarjanJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
   RE: Januarčki 2014
30.6.2015 13:22:56   
Shana86
Slabe smo, slabe... Bo treba spet en miting narest, da malo zaktiviramo tole skupino.

Moja punčka raste, stara je 16 mesecev, veselo teka okoli in čeblja, da se je ne da utišat. Praktično vsak dan je kaka nova beseda. Prepozna putko, pove, da dela ko-ko in da nam daje jajca user posted image Pa take. The žival meseca je pa koza user posted image Tudi če se ponoči zbudi, najprej pokliče Mama!, potem Ati!, potem pa še Koza! user posted image Da se ve, kakšno hierarhijo imamo...

Sicer spanje je sedaj super (ko je zdrava). Opoldne spi okrog dve uri, ponoči pa nekako 10 ur. Včasih se malo prebudi, ji dava dudo in zaspi nazaj.
Smo pa bili v zadnjem času ogroooomno bolni... Najprej konec maja vneta ušesa, potem kar nekako ves mesec ni bila čisto zdrava. Nonstop nekaj napol prehlajena, ponavljajoče vročine, nismo spali vsega skup nič... Potem je pa prejšnji vikend spet zakurila na 40+, sva šli k dr. in je dobila antibiotik. Res je imela grozne mrzlice dva dneva in mimogrede vročine čez 40, ki niso čisto nič padle s Calpolom in kopelmi. Sem morala dajati Brufen. Zdaj je pa že skoraj en teden čisto uredu, antibiotik je očitno tokrat dobro prijel, je pa za vsak slučaj nisem še dala v varstvo, na srečo imata moja starša ta teden dopust in je pri njima.

Je pa zadnje čase tako moja... nonstop mama! mama! pa samo pri meni. Na obisku niti na wc ne grem brez joka... sploh hudo je, če delam v popoldanski izmeni in se manj vidiva. Stiska se pa tako rada, da me včasih čisto spešta user posted image

Zobkov ima polna usta, čakamo dvanajstega. So vašim tudi štirice zrastle pred trojkami?

Brihtna je pa tako, da ji kar malo škodi... čisto vse razume in ne da se je prinesti okrog.

Moja nosečnost je kar uredu, imam slabo kri in na splošno se vse težave iz prve nosečnosti iz zadnjega tromesečja prisoten že zdaj, ampak načeloma sem zdrava. Sem pa v 19.tednu, dete pridno brca že od 16.tedna.

Greste kaj na dopust? Mi šele konec avgusta, dolga bo... Hodimo pa ob vikendih na izlete, v nedeljo smo bili v Rabcu pri kolegih in je bilo super. Plaža s kamenčki za metanje rox, je lahko neskončno dolgo v vodi user posted image

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 49 50 [51]
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 49 50 [51]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?