|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M kar ni in ni???
23.10.2014 22:34:19   
monty
živjo!

zanima me ali se je že kateri zgodilo, da po odstranitvi mirene kar ni in ni dobila menstruacije? jaz jo čakam že od avgusta, ampak popolnoma nič, niti kapljice,,,, sploh ne vem ali imam ovulacije???? po treh mesecih te pa G šele naroči na pregled, če ne pride do krvavitve in zdaj čakam in čakam pa se od začetne misli da bom kmalu spetuser posted image kar nekako oddaljujem. pred prvim otročkom pa redni ciklusi, ....
imam slab občutek, da po 35 res ni več vse tako zelo enostavno. Kdaj in zakaj se pa predpiše klomifen? DAbroston???

lp in hvala za kak info!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M kar ni in ni???
24.10.2014 8:21:49   
Marčevka2010
Nisi edina, na žalost. Je v temi o Mireni in še na drugih temah že bilo o tem govora.

Jaz sem isto avgusta dala ven Mireno, čez dva dni je bilo malo krvi, za kar je g. rekel, da ni m. Potem pa dva meseca nič. In me je naročil na pregled. Sem pa potem konec septembra začela piti čaj krvomočnice in se je po 14 dneh pitja 1-2 skodelice na dan vlilo. Sedaj sem okoli ovulacije. Po moje je tudi čaj pomagal. Probaj, mogoče bo tudi tebi. Jaz potem na pregled sploh šla nisem, ker sem jo dobila par dni prej.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: M kar ni in ni???
24.10.2014 12:22:20   
monty
hojla!

sicer sem že malo prebirala tematiko in sicer vem, da se dogaja, zato so me res bolj zanimale konkretne rešitve. Tudi ta čaj že imam (sem ga pila že pred prvo zanositvijo, ker po cca pol leta začneš razmišljat, da bi še kaj dodal k dogajanju, ki ga vodi mati narava). le piti ga še nisem začela. si ga bom lepo v službo prinesla in bom poskusila še to.

hvala in se pišemo!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?