|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mačja hrana
2.9.2013 17:25:45   
gsatalema
Pozdravljeni, zanimajo me vaše izkušnje z hrano za muce,....in kje jo kupujete?

Naše muce sedaj jesta hrano hliis, pa sta po njej dobile prhljaj, canin royal jima tudi ne odgovarja in po njem hujšata, orijen ali nekaj takšnega smo tudi poskusli, pa ni bilo nekega zadovoljstva....
Sicer je ta hrana kar precej draga, in ker že vsepovsod malo gledamo na ceno, bi mogoče tudi že lahko tudi tukaj, ker strošek ni tako zanemarljiv (za 2 odrasli muci), bi pa bilo kljub vsemu fino, da je dokaj kvalitetna...

Slišala sem za hrano Lycat, ki se dobi v E`leclercu in baje ni slaba..., pozna kdo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mačja hrana
2.9.2013 21:15:04   
evi_ca
Živjo!
Imam enega mačka in hrano velikokrat kupim v Mr.Petu (Almo Nature, Trainer cat). Včasih jo naročim tudi na spletu. Največkrat pri nakupu gledam, če je kakšna hrana v akciji in se mi tudi zdi bolje, da maček je različne brikete, kot pa, da bi ene in iste. K sreči ni zbirčen. Sedaj sem naročila preko spleta kar 10kg vrečo, ki je bila zelo ugodna (cca 30e, glede na to, da 2kg stane cca 15e). Jaz bi vam priporočala, da malo pregledate spletne trgovine in primerjate cene briketov različnih pakiranj. Priporočam zoohit/zooplus (ena je slovenska stran, drugače je pa to tuja spletna trgovina za male živali, ki ima zelo ugodne cene in akcije).

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mačja hrana
4.9.2013 12:11:07   
urška
Na zoohit.si imas veliko izbire. Jaz bi na tvojem mestu poskusila se z acano in almo nature. Nasi dve sta na boziti.

(odgovor članu evi_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mačja hrana
4.9.2013 12:25:06   
Izabelina
Alma Nature je božanska hrana za mačke ampak ubitačna za denarnico lastnikov...

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mačja hrana
4.9.2013 13:12:41   
gsatalema
Sem pogledala na netu, oz na zoo.hit. Vse lepo in prav..., če pogledam kvaliteto neke hrane, sem na istem kot sedaj pri hrani hills in tudi cenovno je tako.... Rada bi imela nekakšno razmerje cena/ kvaliteta, in da bi bilo morda ugodnejše user posted image . Nekih "poskusnih zajčkov" pa naših kljub vsemu ne bi rada imela in kupovala pač tisto hrano, ki bila trnutno v akciji da bi prišparala,... tako hudo pa spet ni user posted image . Če pa preračunam, me naše muce na mesec stanejo cca 80€, kar je za moje pojme veliko. Saj vem morda bo pa kdo rekel hrani jih z čim pač moreš, oz. koliko maš, in mu v določenem delu lahko temu pritrdim, pa vendar me je po drugi strani strah veterinarja in stroškov tam... Ko smo jih kupovali, se nam še sanjalo ni, da bi bili kdaj v težji situaciji....user posted image .


(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mačja hrana
4.9.2013 13:32:44   
asyka
Prhljaj se pogosto pojavi kot alergija na kakšno sestavino hrane. Poizkusi s hrano, ki je brez piščanca (ta pogosto povzroča alergijo) ali pa kakšne žitarice tudi znajo biti problem. Lahko gre tudi za alergijo na pršice pri tem je problem, da jo bo povzročala vsaka hrana. Nekateri zato brikete zmrzujejo. Druge variante kot da opazuješ in probavaš pa vbistvo nimaš. Poizkušaj različne okuse in sestave hrane. Mislim, da obstajajo celi briketi primerni za alergike.

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mačja hrana
4.9.2013 13:46:26   
gsatalema
Da piščanec povzroča alergijo pa še res nisem prebrala in slišala nikjer, oz. niti na to nisem pomislila user posted image . Še več, mislila sem da pišče pa je res ok user posted image . , ker naše skoz jesta ravno to, saj od rib nočeta ničesar, druga pa hills niti nima, razen tista druga linija v belih vrečkah, ki jima pa sploh ne odgovarja - sedaj jesta tisto v rjavih....
Kaj pa almo narure hrana?

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mačja hrana
4.9.2013 13:47:43   
gsatalema
Almo nature user posted image sem mislila...(tiskarski škrat).

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mačja hrana
4.9.2013 14:02:02   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

Almo nature user posted image sem mislila...(tiskarski škrat).



kokr sm prej rekla ta hrana je res odlična (ma tok diši, da bi še js mal probala) majo ful okusov... ampak je pregrešno draga, par let nazaj, ko smo jo še uspel kupovat je bla mala konzerva čez 1 evro... tle maš link: http://www.almonature.us/
mi mamo dve mački in pač kupujemo hrano v lidlu, hoferju evrošpinu... tam kjer jo kupujemo tut za nas....


_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mačja hrana
4.9.2013 21:12:23   
asyka
Možen alergen je tudi pšenica. Danes mi je ravno kolegica razlagala kako ima doma problem zaradi tega, ker ima njen maček alergijo na oboje. Kupuje mu hrano Orijen (nekaj takšnega). Lahko najprej poizkusite hrano brez piščanca, ali pa brez pšenice pa vidite če bo kaj boljše.

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mačja hrana
11.9.2013 13:23:19   
gsatalema
naj povem, da sem to hrano iz E`leclerca mešala našima mucama v razmerju 70/30 pa je sedaj začela ena bruhat... bruha po 5x na dan takšno čisto slino, oz. malo pene... Danes je bruhala kakšnih 3x in ne vem kaj je vzrok, ker drugi pa ni nič. Naj povem, da sta muci ves čas v stanovanju in ni možnosti da bi kaj druga pojedle, oz se ni nič spremenilo... Kaj naj? Nasveti?

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mačja hrana
11.9.2013 18:54:32   
orchid
Pojdite še enkrat v Leclerc in preberite sestavine na tisti deklaraciji kupljeme mačje hrane in primerjajte s tistimi sestavinami "bivše" kupljene mačje hrane, lahko kakšna sestavina škodi vašim mačkam. Pokličite še veterinarja za nasvet?

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mačja hrana
26.9.2013 14:22:48   
banana_ana
jaz moji kupujem izključno Trainer hrano, ker ji po katerikoli drugi (dražji ali cenejši) hrani, smrdi iz gobčka. Tudi cenovno se mi zdi čisto OK.

(odgovor članu orchid)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: mačja hrana
23.10.2014 11:26:54   
annai
zdravo. nebom odpirala nove teme, da se nebomo ponavljali...me pa zanima, če katera kupuje hrano za mačko OPTICAT PREMIUM JUNIOR(ali druge opticat premium) iz LIDLA? mi smo kupovali royal canin kitten pa jih naša je s fuul hudim odporom...ker mi jih je prejšnjič zmanjkalo sem kupila te v lidlu...mačka jih je fuul z užitkom pojedla, po vonju obliki so ful podobni royal caninu, tudi sestava, ki sem jo primerjala je ful podobna...pozabila sem edino koliko soli vsebuje ena in druga?! ve katera to? kako se vam zdi ta hrana? drugače od mokre hrane kupujemo COSMA, ki je zelo dobra in GOURMET-ki naj bi bila bolj zanič hrana, na zoohitu pa je med najboljšimi? prosim za pomoč...lep deževen dan vsem. ;)

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: mačja hrana
23.10.2014 17:29:58   
annai
...torej noben tu nima mačk doma. :D

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: mačja hrana
10.8.2016 17:22:37   
emap
Kljub temu, da gre za staro temo, bom vseeno odgovorila. Hrana za mačke iz lidla in hoferja, ter razni whiskasi in pedigreji so daleč ob kvalitetne mačje hrane, saj so polni ojačevalcev oksuov in soli (zato jih mačke zelo rade jedo), poleg tega pa so nafilane z žiti - prav zaradi tega so tako poceni. Vsem, ki imate doma mačke, toplo svetujem, da jih z briketi sploh ne hranite. Mačka je mesojeda žival in surovo meso je gotovo najbolj primerna hrana zanjo. Več o hrani za mačke pa si preberitena tej povezavi, boste tudi videli cenovno primerjavo med poceni hrano iz lidla in ter surovim mesom. Ni za verjet :)

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?