|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseče kljub menstruaciji
3.10.2015 0:11:54   
Daise
Ojla! Jaz ti ne bom prav veliko v pomoc, oglasam se bolj z vprasanjem zate - glede rjavega izcedka. Sama imam ze kaksno leto, dve po menstruaciji nekaj dni se ta rjavi izcedek. Ko sem vprasala ginekologinjo mi je le rekla da je to normalno, da se pac cistim? A imas mogoce ti kaj vec informacij o naravi in vzroku tega izcedka? Ker ta rjava spreminja kontraste in vcasih izgleda tudi nezdravo (skoraj) crna?

Kar se tice tvojih tezav bi ti svetovala da se cimpreje odpravis na urgenco, tam ti bodo naredili tudi krvni test, pa bos tocno videla na cem si. Cisto mozno je da si res noseca, ampak potem ne gre za menstruacijo ampak krvavitev, za katero je fino cimprej najti vzrok in podpreti nosecnost s kaksno dozo progesterona.

Upam, da se ti vse super resi - pa javi nam kaj bo :)

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: noseče kljub menstruaciji
3.10.2015 8:46:49   
lillith82
Daise glede rjavega izcedka...imam ga ze odkar imam menstruacijo. Tudi meni je bilo receno da se telo cisti in tudi pri meni se vedno pojavi crna barva...kot kavna usedlina. Naj ti izcedki nebi bili nevarni. Ce se prav spomnim je bolj problem pri izcedkih pred menstruacijo, ker naj bi slo za popuscanje rumenega telesca.
Sicer pa test tudi zdaj pozitiven, malo bolj mocno kot vceraj popoldne, rjav izcedek pa je se vedno tu. Bo treba na urgenco...

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Daise)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: noseče kljub menstruaciji
3.10.2015 14:39:55   
lillith82
Samo da povem... Bila sem na urgenci. Na UZ se ni videlo nic. Sluznica tanka 3-4mm. Bhcg v krvi pa 89,8. Torej nosecnosti ni videti, kar naj bi pomenilo da je slo za zgodnji splav user posted image

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: noseče kljub menstruaciji
4.10.2015 7:43:06   
MauMow
Jaz sem imela rjavi izcedek pred in po M. In ker smo tolk časa čakali na bebija sva enkrat naredili UZ mal pred M in je bila sluznica v tako slabem stanju da se je kar ustrašila. Sem imela potem ponovni UZ takoj po M in je ugotovila da se zelo lepo ščistim in da je sluznica potem v super stanju. Sva pa zaradi tega šle na Dabroston da bi bila boljša sluznica in posledično omogočila lažjo zanositev, in je ratalo pri mesec. Tudi moja G je bila FULLLL VESELA.

Lillith kako pa vejo da je zgodnji splav? DOkler nisi noseča vsaj ene 6 tednov se še vrečke ne more videt. To lahko samo ugibajo. Da bi bilo realno bi ti morali vsaj hormon testirati dvakrat do trikrat da vidijo kako se obnaša. Šele potem lahko rečejo kaj je. Lahko da si noseča pa imaš izcedke, lahko imaš IMN, lahko pa da je splav. Jaz bi šla na odvzetje krvi vsaj še enkrat da se vidi kako je s hormonom. Če pada ok je šlo za splav, če narašča pa je nosečnosti ali pa IMN (kar se pa ni za igrati).

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: noseče kljub menstruaciji
4.10.2015 11:34:15   
lillith82
Jaz sem vceraj cel net obrnila okol in prisla do istih zakljuckov kot si napisala. Sele zvecer ko sem se prebila cez rokopis ki ga moram nest k svojem ginekologu, sem razbrala da je napisal da je sum na zgodnji splav in da je treba locirati nosecnost. Ne upam razmisljati prevec o tem, da se ni vse izgubljeno, ker je sluznica res tanka...3-4mm, ampak Pusenjak pravi da se lahko zarodek vgnezdi tudi pri tej debelini. Danes ne cutim nobenih bolecin, rjav izcedek pa je se vedno tu. Me pa vedno bolj bolijo prsi. In glede na to da sem res ravna kot deska, se pri meni takoj opazi da je to nekam zraslo. Ravno zato in ker je hormon nizek, se bojim da je IMN. Bom videla kako bo na kontroli v petek. Do takrat pa zoprno cakanje.

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: noseče kljub menstruaciji
4.10.2015 13:13:16   
MauMow
Sluznica je lahko tudi tanka ker ima premalo hormona kar pa pomagajo z dodatki kot so Dabroston. Zanimivo da ti ga niso vseeno predpisal do pregleda pri svoji G. No hormon meni niti ni tako nizek. Vazno je videti kaj bi pokazal naslednjic. Recimo cez dva dni. Ce se v 2-3 dneh poveda za enkrat je dober znak da je nosecnost na pravem mestu ce pa se ne poveca dovolj je se vedno opcija da je ok je pa velika vrjetno potem IMN. Ce bi bila IMN ti priporocam da se obrnes na Janchek (najdes jo med bodocimi noseckami) ki je dala to skozi 3 M nazaj in ni imela operacije ker obstaja neko drugo zdravljenje z zdravili. Drzim pesti za najboljse.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: noseče kljub menstruaciji
4.10.2015 14:42:10   
lillith82
Hvala ti :) jutri itak poklicem ginekologa da mu povem o problemu in poskusim zatezit, ce me lahko da se pred petkom na odvzem krvi. V nasem koncu ni moznosti samoplacnikega pregleda hormona, ker sem hotela to storiti ze v zacetku leta in so me vsepovsod odpravili, ces da brez napotnice ne morejo. Lj pa mi je predalec plus tega partner ne dobi dopusta, jaz pa sem si zvila ramenski sklep in sama tezko vozim. Ja...ta mesec gre pri meni res vse narobe user posted image Hvala za navete...upam se bo dalo kaj resit.

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: noseče kljub menstruaciji
5.10.2015 8:08:42   
MauMow
Ni za kej. Ti kar pokliči G in povej da bi želela en test bHCG že prej kot v petek. Upam da ti da napotnico za odvzem krvi. Javi kako se bo izšlo.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?