|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke na obali 2014
16.4.2014 11:43:28   
DeeD
Punce v ponedeljek 14.4. sem rodila puncko 3200g, 49cm. Porod je bil super izkusnja. Lepo se mejte pa se tipkamo se kaj [sm=smiley1.gi

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Nosečke na obali 2014
16.4.2014 12:34:00   
moreta
Čestitam DeeD!!! user posted image
Super, pa je za tabo. Ko boš imela čas, nam kaj javi, kako je bilo. Veliko lepih trenutkov s punčko! Uživajte!

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Nosečke na obali 2014
16.4.2014 15:05:19   
Maljutka
Jupiiiiii!!!

Čestitke za pupico user posted image user posted image user posted image


Še jaz malo poročam po doooolgen času. V ponedeljek sem bila na preiskavi glukoze. Tukaj v SBI sploh ni tako grozno. Kri ti vzamejo samo enkrat po eni uri od pitja sladke vode. Po grlu je šla BP, izvidi pa so tudi OK. Danes sem bila na pregledu pri nadomestnem gin. ker je moja odsotna. Zgleda vse OK, HG 118 kljub jemanju železa ampak baje je to OK. 29.4. mam 3. UZ in že komaj čakam. Sem izprosila, da je pred 1. majem, ker greva k sorodnikom po cunjice za praznike, pa bi rada da potrdijo da ni luleka, da ne vlačim roza cunjic domov za brez veze user posted image .

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Nosečke na obali 2014
17.4.2014 19:25:30   
pathra
DeeD čestitke... a ti si slučajno na fb.. ki imamo aprilčice skupino..

(odgovor članu Maljutka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Nosečke na obali 2014
17.4.2014 19:43:27   
Lilla81
Čestitke DeeD....user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Nosečke na obali 2014
18.4.2014 14:09:06   
puncka.
Ooo puncee kako lepo videt, da vas ze kr nekaj carta vase strucke! :) cestitam iz srca! Pa zelim vam cimbolj pridne dojencke in veliko lepih trenutkov! user posted image

Da pa se malo o sebi porocam.. jst sm naceloma ok.. nimam nekih problemou ;) mala cebela v trebuhu brca kot noraaa.. ne vem kaj dela notri..ampak je pa zelo lep obcutek in vsakic ko sem kje pa brcne se kr sama sebi zasmejim user posted image
Je pa malo sramezljive sorte.. do sedaj (27 teden) jo je cutu samo fant pa moja sestricna.. ce kdo drugi polozi roko na busija se v trenutku umiri ;)
ubistvu tudi nam je bla napovedala puncka tako na nuhalni kakor na morfologiji.. doma se nabirajo roza stvari. Saj imam kolegico, ki ima leto dni staro frajlico.. in tako dobim veliko od nje.. in seveda je skoraj use roza ;)
Vozicek je tudi ze narocen..pride pa nekje v sredini maja.. za pojstlico se malo cakamo, saj se stanovanje se rihta.. bo pa tudi pojstlica v roku enega meseca pri nas :)

Glede pregledov pa takoo.. testa za sladkorno se nism mela, mislim pa da me caka naslednji oz cez dva tedna.. sicer bom tax 28 oz 29 teden.. ampak ne vem.. ce pravi ginekolog da je tudi tax ok.. ne bom komplicirala..
Mamo pa 28.4 spet ultrazvok..tako, da bom se enx vprasala ce je res user posted image .. da ne bo na koncu user posted image .. pa ne bo imel nicesar za oblect ;)

Punce kolko pa ste se zredile v nosecnosti? pa ti Majlutka do sedaj?
Pa ko imate kej casa napisite kaj o svojem porodu..pa o izkusnji v Izoli :)

Lepe praznikee vam zelim.. pa cimvec soncka, ceprav slabo kaze :(

Lpuser posted image

(odgovor članu Lilla81)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Nosečke na obali 2014
18.4.2014 22:54:14   
pathra
Jaz sem v celi nosečnosti šla gor samo 7 kg, sem pa vmes zgubljala zaradi slabosti, trebušne viroze, pljučnice.. pa ni da mi je kaj manjkalo. No izkušnje v Izoli.. meni je bilo super.. prvič in drugič. V prvi nosečnosti so mi sprožli 2 dni čez rok, zvečer sem dobila popadke - imela klistir, babica Aleksandra me je pršla pogledat vsako urco nekje, dokler nisem se dovolj odprta in potem ko sem dobila popadke ki so silili na potisk je z mano dihala in me mirila, slučajno pa se je menjala glih izmena in sem dobila drugo babico, pri iztisu so mi dodali 2 umetna popadka, ker čim je tamala vstopila v kanal so popadki nehali, še dva potiska in je bila zunaj.. zelo so pazili da nisem se raztrgala - nič šivana, nič rezana, v glavnem super.

Drugi porod: Rekli so mi da bi mi sprožli dan pred rokom (spet zaradi nosečniške sladkorne), vendar se je vse začelo dan preden bi mogla bit sprejeta na oddelek. Čep je šel zjutraj, čez dan neredni popadki, zvečer sem se šla pokazat in so me dali na oddelek. Okoli 2:30 sem šla nazaj gor ker sem imela 1 uro popadke na 5 minut. Babica Jožica je ugotovila da sem 5 cm odprta, hiter klistir in v porodno. Predrla mi je mehur in me skozi prihajala gledat, čez eno uro sem že potiskala - 4 potiski in je bila zunaj moja druga mala princeska. Tudi to babico ne morem prehvalit, ker me je mirila in dajala navodila, parkrat celo pošalila in predvsem sem hvaležna da je tudi ta čuvala presredek in ni rezala (čeprav pred zadnjim iztisom je glavica prišla glih do polovice vn in sem mogla počakat na naslednji popadek - to pa je bolelo kot svinja). Spet nisem bila nič trgana in nič šivana.

Na oddelku: sestre so velikokrat prišle vprašat če rabim pomoč, prvi dan so mi skoz govorile da naj bolj počivam, komot so dale dodatek če si prosil in ti pomagale če si vprašal. Edino za prvi porod je bila ena nočna sestra, ki je ful se zmrdovala če si jo poklical.. ampak te zdej ni bilo več na oddelku.

V glavnem jaz Izole ne morem prehvalit.. osebje super, porod super itd. Je pa res da nisem prišla v stik z babico Nato, ki zna bit edino kar punce kritizirajo pri Izoli.. to sem spoznala samo po prvem porodu, ko so prihajale babice pregledat nas in še to sem njene komentarje čisto preslišala.. vem pa da me je enkrat pohvalila, da je lepo, da otroka dojim zraven sebe v postelji, ker mora ta čutit bližino matere..

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Nosečke na obali 2014
20.4.2014 19:38:05   
DeeD
Pathra sem pri majcicah, ker sem imela rok 1.5. :) js sem se zredila 17kg s tem.da ko sem rodila sem bla takoj na -10kg. Moj porod je potekal tako da mi je zjutraj ob 6h odtekla voda...sem se strusirala pripravla in smo sli v postojno. Tam ctg pol klistir in ob 11h sem bla ze v porodni, brez popadkov odprta 2-3cm, ob 11h sem dobila umetne...uglavnem bolijo ko svinjaaa...sem trpela fuuullll. Groza. No pol je prisel koncno anasteziolog in sem dobila ea-aleluja kako olasanje. Ob 12h sem bla xe 7cm odprta pol je slo vse po hitrem postopku.....no na koncu sem bla na zalost sivana. Res lepa izkusnja. Nekaj najlepsega ko dobis otroka na prsa :) zdej se pa ze cartamo doma....

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Nosečke na obali 2014
25.5.2014 7:41:55   
puncka.
Čaoo punce :)
vidim, da je tale forum čisto zamrl.. kam ste vse zbežale?
sicer pa razumem tiste, ki imate že štručke pri sebi, da ni več dosti časa za forume :) pa hvala vam za porodne izkušnje..
kmalu bomo tudi mi na vrsti.. gre tko hitro čas :)

z mano je vse ok.. tu pa tam pride kšna nosečniška težavica ampak se dokaj vredu počutim.. samo zvečer pridem tako utrujena, da zaspim že ob 10ih :) sicer pa se dogaja na polno.. urejamo stanovanje, zaključujem s faksom, zdej bom začela še z materinsko šolo, pa z urejanjem papirjev na CSD-ju, pa z pripravami za našo čebelico :) veliko stvari že imam, ampak vse po škatlah..tako, da bo treba to use še pregledat.. kar nam manjka pa od večjih stvari so še previjalna pa varuška :) glede na to, da bova mela stanovanje ki je bolj majhno(50m2) ali sploh rabiva varuško? kakšne so vaše izkušnje?
aja pa glede CSD-ja .. kaj sploh potrebujem? ker to vse počnem prvič, sem še izgubljena.. pa glede na to da sem še študentka.. ima katera podobno situacijo, pa mi lahko pove kaj narediti?

drugače punce kako ste ve? že mamice, bodoče mamica? kako so vaši dojenčki? :) končno so se začeli sončni in topli dnevi.. je takoj lažje kaj delat :)

nič lepo se imejte, pa upam, da kakšno od vas srečam v materinski šoli :P sama grem v Kp, zdej v začetku junija..

LP user posted image


(odgovor članu Maljutka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Nosečke na obali 2014
29.5.2014 0:02:47   
pepapepa
Čaoo vsem mamicam in vsem user posted image ... pridružla sem se v forum tudi jaz :) sem iz kp in sem zelo vesela da se dobimo tudi primorke
tukaj :) sem nosečka in imam 4.9 rok :) user posted image drugače se v nosečnosti super počutim sem že v 3. delu še celo poletje imam pred
sabo upam da bo hitro mimo . Najbolj me muči ponoči ne morem spati grozaaa . In valda se tudi jaz obremenjujem s temi kilami .. kar gor
grejo :( pa ne jem slanega niti sladkega jaz ne vem kaj je to .... Še enkrat lep pozdravček primorkam user posted image

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Nosečke na obali 2014
29.5.2014 0:06:34   
Maljutka
Pozdravljena pepapepa. user posted image

Smo primorke na temle forumi, samo nas je tale spomladansko vreme in sonce malo potegnilo od računalnikov.
Za malo več napisat si bom pa v kratkem vzela čas.

(odgovor članu pepapepa)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Nosečke na obali 2014
29.5.2014 6:40:44   
miška2010
Pozdravljene primorke :)
Še jaz se vam pridružim ;) Rok imam 13/10 :)

(odgovor članu Maljutka)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Nosečke na obali 2014
29.5.2014 8:47:35   
Pikaloka
Miska2010 dobrodosla in se vidimo na hribu verjetno... Imva isti rok :)

(odgovor članu miška2010)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Nosečke na obali 2014
3.6.2014 6:39:14   
miška2010
Lepo, si tudi ti iz Izole ?=)

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Nosečke na obali 2014
3.6.2014 9:21:08   
Pikaloka
Ja :)

(odgovor članu miška2010)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Nosečke na obali 2014
3.6.2014 11:18:02   
Maljutka
Dobrodošla še Miška 2010! Tudi jaz sem iz Izole user posted image .

Sa še jaz malo poročam po dolgem času.
Trenutno sem nekje v 36. tednu s tem, da user posted image prehiteva za kak teden, tako da bomo ves junij kar v nizkem štartu. Bolj ali manj imam že vse pripravljeno oz. vsaj nabavljeno, saj posteljice nočeva sestavljati prezgodaj, ker imava res majhno spalnico in bi bila prazna malo v napoto. Pa od previjalne se svakinja kar ne more ločiti, ker jo za mlajšo še vedno uporablja po kopanju, sam sem že malo huda, ker nebi rada prinesla štruce domov pa da sem brez previjalne.
puncka Za elektronsko varuško pa tudi jaz ne vem če bi jo sploh nabavljala. user posted image Najprej sem mislila, da mi jo bo svakinja dala, samo zgleda da jo je že kam drugam posodila ali pa ji ne dela več. Pa tudi mi smo v majhnem stanovanju in vprašanje če jo je smiselno nabavljat. Edino pri starših bi mi prav prišla, ker so v hiši.

Okoli 27. tedna smo imeli kar pestro, saj so se mi začeli pojavljati lažni popadki. Najprej nekejkrat na teden potem pa kar pogosto, tako da so mi poleg UZ v 30t, naredili še pregled materničnega vratu, ki pa je bil lepo dolg in zaprt, čeprav malo omehčan. V 32. tednu pa so se umirili in me zdaj samo še redko malo pošpika. Da pa nam ni dolgčas slučajno pa me je eno noč v prejšnjem tednu začelo zvijat na 3 minute, poleg teda pa mi je bilo slabo in na bruhanje mi je šlo (pogost spremljevalec poroda). Sem bila že skoraj na tem, da dragega zbudim, da me pelje na hribček se pokazat, ko so se je situacija začela umirjati. Nisem pa paničarila neki preveč, ker ni bilo nobene krvavitve ali sluzi ali česa podobnega.
Drugače se moram pohvalit, da se v redu počutim, samo počasna in štorasta sem pa noge mi zatekajo tako, da lahko nosim samo japanke, pa še to me nekatere malo tiščijo.

Materinsko šolo smo opravili v Lj pred 2 tednoma, porodniško sem si tudi že uredila. Včeraj sem bila na ogledu porodnišnice v SBI, danes me čaka predavanje o EA, ju3 se grem odjavit iz zavoda in pojutrišnjem nastopim porodniško. user posted image

Držim pa pesti, da bom vsaj še 2-3 tedne v 1 kosu, da še malo užijem poletje in se po možnosti malo namočim v morju preden izkusim lepote in napore materinstva.

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Nosečke na obali 2014
4.6.2014 6:41:13   
miška2010
Super, same Izolanke :)
Bomo lahko vozičkale skupaj =)

(odgovor članu Maljutka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Nosečke na obali 2014
16.9.2014 21:48:43   
puncka.
Puncee kje ste? Nekaj nas je ze mamic..Juhuuu!! Najlepsaa sluzba na svetuu je tooo! A bomo kaj vozickale skupaj?

Tiste, ki ste pa se noseckee.. bozajte busije in uzivajte v nosecnosti.. ker hitro mine ta cajt in ga boste pogresale :/

Mirnoo noc vam zelim!

(odgovor članu miška2010)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Nosečke na obali 2014
29.9.2014 14:40:57   
DeeD
Ciao punce. Evo da na hitro malo porocam kaj se dogaja. Imamo ze 5,5m. Tamala je fuuuul pridna...res kot da jo ni user posted image . 1 mesec nazaj smo zaceli z uvajanjem GH user posted image tko da ze pridno papa. Uglavnem vsak dan nekaj novega. Res lepo gledat kako se razvija. Za vozickanje se pa tudi lahko zmenimo. Uzivajteeee

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Nosečke na obali 2014
28.12.2014 9:32:39   
Roži_
Hej ciao primorke, no mi smo v 2 noseči, rok imam po zadnjih meritvah 29.07.15, spet Julijsko deteuser posted image tudi leta 2011 je bilouser posted image
Je še kakšna primorka noseča ali sem sama?user posted image Nič uživajte in srečno novo leto 2015, pa čim večuser posted image user posted image

_____________________________

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 120
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?