|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Porodniska
10.9.2014 8:21:41   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: PozitivnaAnci
Ker naj bi potemtakem sedem mesecev placevala 320eur, nadaljne p bi dvignila ali na 420 ali 450 me zanima kako mi naj pravilno izracuna za priliv porodniske.. Hvalaa



320 € prispevkov = pribl. 785 € bruto plače

450 € prispevkov = pribl. 1110 € bruto plače


bruto porodniška: (785 x 7 + 1110 x 5) / 12 = 920 €

(odgovor članu PozitivnaAnci)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Porodniska
29.9.2014 20:51:11   
Anonimen
Punce nujno rabim vašo pomoč...
Vsaka info bi mi prišla zelo prav. In sicer moja situacija je takšna, da bom 14 dni pred nastopom porodniške ostala brez pogodbe za določen čas (pogodba za določen čas mi bo potekla 14 dni pred nastopom porodniške, sklepam, da mi je no bodo podaljšali). takrat bom zaposlena eno leto.
ali mi lahko poveste kako se mi bo obračunala porodniška?

ali razmišlajm prav, da:
- mi po 12 mesecih zaposlitve in poteku pogodbe za določen čas pripada 3 mesece zavoda z denarnim nadomestilom. kar pomeni, da bom en dan pred nastopom porodniško zavarovana in se mi bo porodniška obračunala glede na povprečje 12 plač za nazaj?



hvala vam za pomoč

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Porodniska
30.9.2014 7:27:27   
Soncek17
Ja, takoj po prenehanju pogodbe na zavod, da si uredite nadomestilo......po 9 mesecih zaposlitve pripada 3 mesece nadomestila......tako da v teh 3 mesecih ste še vedno zavarovana in še vedno se vam plačujejo prispevki....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Porodniska
30.9.2014 7:56:52   
Ivaivi
Tudi jaz menim da je tako, vendar pa vseeno za 110% poklici na CSD v Ljubljani (ne vem iz kje si), razlozi situacijo in vprasaj glede zavoda. Pa ti bodo povedali za sigurno. Pa jaz bi na tvojem mestu 2 razlicni izpostavi poklicala, ker tudi v LJ ima vsak svojo prakso, pa ceprav so le par km narazen (poznam primer, ko ena izpostava uposteva nek dohodek v porodnisko,druga pa ne). Splaca se ti "tezit" ker je starsevsko nadomestilo ali pa normalna porodniska izracunana iz 12 plac cisto druga pesem.

Srecno!

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?