|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preveč je pedanten
23.7.2014 12:57:35   
Anonimen
Punce, jaz bom znorela. Odpeljalo se mi bo. Moj je tako pedanten, da sem zrela za v toplice. Saj tudi on pospravi vse za sabo, pa tudi jaz, ampak njega moti že taka malenkost, da....sicer ne živiva skupaj, sva skupaj ob vikendih, jaz imam pospravljeno po mojem mnenju kar precej, no, on pa...ne vem, še brisačke ima zložene v rolice, pa če grem jaz npr na wc, pa je pošpricano od vode(ne od scanja ali sranja), ko pač potegneš vodo, mi pusti dvignjen pokrov, da ja jaz to vidimuser posted image ne morem pomagat, če mam pač tko naštiman, pa to ne pljuskne vse čez, ljudje, to sta 2 kapljici!!!!! On bi pri meni kar pospravljal, pa pregleduje, koliko imam prahu na omari-jaz imam pač 1.60 m, on pa 1.90 in valjda on vidi kaj več, kot jaz...user posted image user posted image pa tud tko je posesiven in ljubosumen-pri meni, ko sva sama se smeji, pa še to ga moram naštimat, da se, v družbi pa se zapre vase-še pred svojo familijo!...star je 32 let, jaz 34, pa zjutraj vstane že ob 5h!!!!user posted image user posted image ne vem, če bom zdržala, pa rad me ščiplje, kar me zaboli, pa mu tud povem-no, takrat se pa smeji, pa govori, a drugim si pa pustilauser posted image wtf, kaj pustila???? Meče mi naprej druge moške, katerih sploh ne pozna in so moja zgodovina, on bo pa tud, ravnokar, je na dobri poti.greva sexat ne vem-4x na mesec, ker pač ne živiva skupaj, pa še mam včasih med vikendom rdeče perilo, potem pa reče-vedno imaš vložke med nogami..pa to sploh ni res...okej, grem zdaj spakirat za v topliceuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preveč je pedanten
23.7.2014 14:51:55   
RIJA*
o đizs. bejži kar te noge nesejo.

pospravljanje je še najmanjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: preveč je pedanten
23.7.2014 15:49:27   
mateyka
joj, sej vem da ni smešno, samo - lol, kojega kekca si si to našla?? user posted image

se podpišem pod rijo - načevljaj ga in to čimprej.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: preveč je pedanten
23.7.2014 16:22:06   
Balerina
Ja pospravljanje je še najmanjš problem pa mu daj cunjo in je to to. Za vikende ko sta skupaj potečni ven sesalec pa pospravljajta.

Ampak bolj bi mene motilo ljubosumje pa to. pa da bi dejansko za mano letal in mi kazal kaj in kako. To ne da je pedanten ampak da me zajebava to bi mene motilo.

Pa valda da 34 let nisi doma sedela pa njega čakala mislim halo kaj on pa ni živel the 32 let?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: preveč je pedanten
24.7.2014 11:02:09   
HHH
Ajoj no! Ok, predvidevam, da si trenutno razkurjena zaradi že nečesa kar je spet zinil ali naredil in mogoče čisto malo potenciraš. Ampak kljub temu - če je vsaj pol toliko nemogoč kot praviš, pa le premisli še enkrat ali je to res moški s katerim želiš ostati. Zavedaj se, da nse takšne budalaščine z leti samo še stopnjujejo. Ljubosumje pa kar potencira.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: preveč je pedanten
24.7.2014 11:35:28   
majkeljanuar
Samo ob vikendih se vidita pa je že tako hudo? Nekdo je že prej napisal ampak bom ponovil... Bejži stran od tega kekca! Kakšna ti je to zveza, brez veze.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
28.7.2014 13:34:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: preveč je pedanten
28.7.2014 16:21:45   
josephine27
Ok tipček je mal pretirano pedanten ampak sem prepričana, da ima neke druge kvalitete in očitno ti je drugače všeč. Mislim, da bi morala sama sebe vprašati kaj ti v življenju pomembneje? Spreminjat človeka na silo se ne da in če te pedantnosti že za vikende ne moreš prenašat jo boš še težje če bosta enkrat skupaj. Če se lahko naučiš, da vržeš to pedantost čez ramo in živiš potem je smiselno v tekem odnosu ostat sicer je res bolje, da gresta vsak na svoj konec.

_____________________________



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?